- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.161
Adet söktürücü ilaci mi canim seninki neden gecikmiş acabaYalnız değilsin bende bekliyorum ilacım bitmek üzere 2 tane kaldı bakalım artık haftaya gelmiş olur galiba
Histeroskopi oldum ben canım ondan sonra da adet düzenleyici ilaç verdi o yüzden galiba o ilaç bitmedikçe benimki de gelmiyorAdet söktürücü ilaci mi canim seninki neden gecikmiş acaba
Bende histereskopi olacağım nasip olursa onun için adetimi bekliyorumHisteroskopi oldum ben canım ondan sonra da adet düzenleyici ilaç verdi o yüzden galiba o ilaç bitmedikçe benimki de gelmiyor
Amin canım, Allah razı olsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun
Çooooooook teşekkür ederiz canım.Oo hadi bakalım hayırlı olsun kızlar inşallah minik mucizelerinize vesile olsun
Merhaba canım benim sonucum pozitif darısı sana olsun inşallahSelam canım kimse durumunla ilgili bilgi sahibi değilmiş sanırım bişey yazan olmamış. Bende bugün 3. Günüm ve ishal başladı. Normal hamilelikte belirti ishal ama tüp bebek için bilemedim. Senin sonucun ne oldu? Pozitifse biraz umutlanacağım
Benimde ishal 2. gün başlamıştı.. 3 gün kadar sürdü çok zorlandım ama şükürler olsun olumlu sonuç aldımMerhaba canım benim sonucum pozitif darısı sana olsun inşallah
Allah razı olsun kuzum benim inşallah hepimizi mucizemize kavuştursunAyy canım bende sana onu soracaktım aslında hep taze mi oldu diye. Hadi bakalım inşallah mucizene vesile olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla
Benim adet gelmedi valla göğüs ağrısı çekip duruyorum hayır gelmeyecekse niye erkenden bu ağrıya başladıbana da yazık yaf
Ay hayırlı olsun canım benim 5 gün var test günüme vakit geçmek bilmiyor. İnşallah herkesle birlikte bende pozitif sonucu alırımMerhaba canım benim sonucum pozitif darısı sana olsun inşallah
İnş
evt birde ben varım yarın 1de kntrl bakalm rahim kalınlasmısmı kistim vardı gitmişmi
hayırlısı olsun cnnm..bir sıkıntı çıkmayacak umarım..pozitifi alan arkadaslar toptan hepinizi tebrik ediyorum.sağlıkla hayrlısıyla kucağınıza alın inşalllaaaahhhh
allah yardımcın olsun cnm.. bir daha ki sefer olur inşallah..Bugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş
Oyle ilk denemede cok inanmistimBugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş
Benım de ilk denemem negatifti, cok zorlandım, seni cok ıyı anlıyorum, ama ikinci de pozitif aldık çok şükür, cabucak toparlanırsın ınsallah, neden olmadığını arastırın mutlaka.. Farklı bi tedavı uyguladı, etkılı olduBugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş
Ay hadi bakalım canım, benim de 11.30.evt birde ben varım yarın 1de kntrl bakalm rahim kalınlasmısmı kistim vardı gitmişmihayrlısı olsun bakalm hepimiz için 15sayfa okudum ne yazmışsınız yaaa iyiki bir dışardaydım