2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba canım benim sonucum pozitif darısı sana olsun inşallah

Allah razı olsun kuzum benim inşallah hepimizi mucizemize kavuştursun hakkaten sana da yazık niye bu kadar erken belirti veriyor madem gelmiyecek sanki az ağrı cekiyozda bi o eksik hadi hayırlısı inşallah canım en kısa zaman da gelsin de al minnoşu dondurucudan

Selamünaleyküm kızlar umarım mesajimi görürsünüz Aralık ayında tüp bebek tedavisine baslayacaktik 2 ay önce genetik dr kan testi verdik ve bugün Sonuçlarımız çıktı esimde sprem.sayisi düşük ondan dolayı tüp bebek yapacaktık ama bu sefer benim 1 ve 2 numarali.kromozom.testi anormal.cikti.1 numarali normale.göre cok uzun 2 numarali normale gore cok kisa dr %50 bi sans verdi saglikli gebelik olmasi icin napmaliyiz basina gelen varmi boyle birsey

Bugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş
Benım de ilk denemem negatifti, cok zorlandım, seni cok ıyı anlıyorum, ama ikinci de pozitif aldık çok şükür, cabucak toparlanırsın ınsallah, neden olmadığını arastırın mutlaka.. Farklı bi tedavı uyguladı, etkılı oldu

evt birde ben varım yarın 1de kntrl bakalm rahim kalınlasmısmı kistim vardı gitmişmi hayrlısı olsun bakalm hepimiz için 15sayfa okudum ne yazmışsınız yaaa iyiki bir dışardaydım
Ay hadi bakalım canım, benim de 11.30.
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…