2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Arkadaşlar inanın pozitif haberleri okuyorum hepsini teker teker güzel haber alan tüm arkadaslarimu tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar inşallah ..
Ben de biran önce inşallah tabloda hamis olarak yer alırım. Hala adet olamadım 5 günüm gecikti idrar testi yaptım negatif . Muhtemelen covid 2. Asisından dolayı oldu herhalde yada tüp bebek tedavisi sonrasi böyle oluyor ..
Biran önce adet olsam da kaldığımız yerden devam etsek hayırlısı ile guzel haberler ile transfer sürecim başlasa:))

İnşallah hemencik adet olup tedavine başlarsın canım geç olsun güç olmasın

S Sinemsnm canım beni 9 ekim de çağırdılar kese ve kalp atışı için birlikte bakıyorlar. Ama sen yarın bana bir fikir vereceksin bence Muayeneden sonra haber verirsen çok sevinirim

evet kesinlikle aşıdan oluyor...ben noluya yaa diye doktora bile gittim dedim pko mu yine alakası yok aşıdan dediler...o ay gecikti,sonra normale ...

Kızlar inşallah iyi ki varsınız. Geldiğimden beri ağlıyorum eve. inşallah bir anda artar. Hepimizin çok güzel olsun inşallah hayırlısı her şeyin
ağlamayın ağlamayın...kabul edilebilir gibi,en azından yükselmiş öyle değil mi? birde aynı yere yaptırın hep...laboratuarlarda da oynama payı malesef oluyor

Kizlarbdun iğnelere başladık bizde gonalf 150 cetrotide 300 sabah akşam 1er tablet tarlusal içiyorum tarlusal aynı zamanda yunurta çatlamasını önluyormus yumurtalari koruma amacli verdi2 defa histereskopi olmuştum dr 3.defa sadece tedbir amaçlı içerde bisey var mı yok mu diye bakacam dedi girmiskende embriyolari koyacağımız yerde yer acacam dedi hep taze tranfer olmuş bu defa donmuş dneyelim dedi bi de az embriyo oluşursa havuzlama yaparız dedi yani benim tranfer uzarda uzarama olsundu dimi yine bu topikte yazarimcuma kontrole gidecez bakalım yumurtalar ne aşamada Catlak-kurabiye sen naptin kız adet olmadin mi daha

cnmbenimde gecikti,bu egzersizi yaptm 4 günde geldi..

Ayy canım bende sana onu soracaktım aslında hep taze mi oldu diye. Hadi bakalım inşallah mucizene vesile olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla
Benim adet gelmedi valla göğüs ağrısı çekip duruyorum hayır gelmeyecekse niye erkenden bu ağrıya başladı bana da yazık yaf

Yalnız değilsin bende bekliyorum ilacım bitmek üzere 2 tane kaldı bakalım artık haftaya gelmiş olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…