- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.141
Bende yarın gidiyorumsıra bize geldi))
Yaaa, eveeeet.hadi bakalım hayırlısı olsun..
İnşallah hemencik adet olup tedavine başlarsın canım geç olsun güç olmasınArkadaşlar inanın pozitif haberleri okuyorum hepsini teker teker güzel haber alan tüm arkadaslarimu tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar inşallah ..
Ben de biran önce inşallah tabloda hamis olarak yer alırım. Hala adet olamadım 5 günüm gecikti idrar testi yaptım negatif . Muhtemelen covid 2. Asisından dolayı oldu herhalde yada tüp bebek tedavisi sonrasi böyle oluyor ..
Biran önce adet olsam da kaldığımız yerden devam etsek hayırlısı ile guzel haberler ile transfer sürecim başlasa:))
Bir deYaaa, eveeeet.
Sıra bizde canlarım.
Hayırlısı olsun inşallah.
evet kesinlikle aşıdan oluyor...ben noluya yaa diye doktora bile gittim dedim pko mu yine alakası yok aşıdan dediler...o ay gecikti,sonra normale ...Arkadaşlar inanın pozitif haberleri okuyorum hepsini teker teker güzel haber alan tüm arkadaslarimu tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar inşallah ..
Ben de biran önce inşallah tabloda hamis olarak yer alırım. Hala adet olamadım 5 günüm gecikti idrar testi yaptım negatif . Muhtemelen covid 2. Asisından dolayı oldu herhalde yada tüp bebek tedavisi sonrasi böyle oluyor ..
Biran önce adet olsam da kaldığımız yerden devam etsek hayırlısı ile guzel haberler ile transfer sürecim başlasa:))
ağlamayın ağlamayın...kabul edilebilir gibi,en azından yükselmiş öyle değil mi? birde aynı yere yaptırın hep...laboratuarlarda da oynama payı malesef oluyorKızlar inşallah iyi ki varsınız. Geldiğimden beri ağlıyorum eve. inşallah bir anda artar. Hepimizin çok güzel olsun inşallah hayırlısı her şeyin
Amin insallah canim ya hayırlısı ileİnşallah hemencik adet olup tedavine başlarsın canım geç olsun güç olmasın
Kac günün gecikti canim sonrasında adet söktürücü falan kullandın mı yoksa kendiliğinden mi geldievet kesinlikle aşıdan oluyor...ben noluya yaa diye doktora bile gittim dedim pko mu yine alakası yok aşıdan dediler...o ay gecikti,sonra normale ...
Rabbim yar ve yardimcin olsunKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
pazartesi transfer olacak listesineee bekliyorum sizi kızlarrrYaaa, eveeeet.
Sıra bizde canlarım.
Hayırlısı olsun inşallah.
Arkadaşlar inanın pozitif haberleri okuyorum hepsini teker teker güzel haber alan tüm arkadaslarimu tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar inşallah ..
Kızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
Oo hadi bakalım hayırlı olsun kızlar inşallah minik mucizelerinize vesile olsunBende yarın gidiyorumsıra bize geldi))
Ayy canım bende sana onu soracaktım aslında hep taze mi oldu diye. Hadi bakalım inşallah mucizene vesile olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıklaKizlarbdun iğnelere başladık bizde gonalf 150 cetrotide 300 sabah akşam 1er tablet tarlusal içiyorum tarlusal aynı zamanda yunurta çatlamasını önluyormus yumurtalari koruma amacli verdi2 defa histereskopi olmuştum dr 3.defa sadece tedbir amaçlı içerde bisey var mı yok mu diye bakacam dedi girmiskende embriyolari koyacağımız yerde yer acacam dedi hep taze tranfer olmuş bu defa donmuş dneyelim dedi bi de az embriyo oluşursa havuzlama yaparız dedi yani benim tranfer uzarda uzarama olsundu dimi yine bu topikte yazarim cuma kontrole gidecez bakalım yumurtalar ne aşamada Catlak-kurabiye sen naptin kız adet olmadin mi daha
hiç ilaç almadım ben,benim genelde çok yorulursam,egzersiz,yürüyüş sonrası gelir...1,5 ay gelmedi valla...aklıma erken menapoz bile gelmişti...ama sadece aşı olduğum ay aksadı,sonra devamKac günün gecikti canim sonrasında adet söktürücü falan kullandın mı yoksa kendiliğinden mi geldi
Yalnız değilsin bende bekliyorum ilacım bitmek üzere 2 tane kaldı bakalım artık haftaya gelmiş olur galibaArkadaşlar inanın pozitif haberleri okuyorum hepsini teker teker güzel haber alan tüm arkadaslarimu tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar inşallah ..
İzledim canim deneyeyim insalalhcnmbenimde gecikti,bu egzersizi yaptm 4 günde geldi..
Himm epey geç gelmiş canim benim tedavi oncesi gecikti yine 8 yün sürmüştü biraz daha bekleyeyimhiç ilaç almadım ben,benim genelde çok yorulursam,egzersiz,yürüyüş sonrası gelir...1,5 ay gelmedi valla...aklıma erken menapoz bile gelmişti...ama sadece aşı olduğum ay aksadı,sonra devam