2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

i
Rabbim gönlünüze göre versin saglıcakla kucagınıza alın, düşünseninize kızınız ne mutlu olur bı anda iki bebek gelecek eve

Amin canım çok teşekkür ederim
Evet şok olur heralde çocuk ee ben bir kardeş istemiştim bu ne ki diyebilir sağlıkla hayırla inşallah

Hayırlı ugurlu olsun
InsAllahhh

Çok teşekkür ederim

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim 9 9 ekime kadar su gibi aksın geçsin zaman inşallah

Kendime benzer bir arkadaş buldum canım bende tek embriyo transfer oldum 12.gün değerim 1359 geldi benim de senin doktorun bir yorum yaptı mi peki
Yok canım yorum yapmadı. 10 gün sonra kese için git dedi. Sonra ben araştırdım avakodo domates gibi şeyler yeyince de yüksek çıkabiliyormuş. Ben de çok avakodo yedim dedim acaba ondan mı.. Yarın göreceğiz artık sen ne zaman gideceksin kuzum

Dur bakalım hemen canını sıkma min. yüZde 60 artış diye biliyorum ben güZel düşün canım güzel olsun inşallah

Her zaman iki kat artmıyormuş canım 2 gün sonra tekrar vericeksin demi inşallah kat kat artar değerin

ben %60 a kadar kabul edilebilir olduğunu okumuştum çok eskiden...

Kızlar inşallah iyi ki varsınız. Geldiğimden beri ağlıyorum eve. inşallah bir anda artar. Hepimizin çok güzel olsun inşallah hayırlısı her şeyin

Cok sevindimsaglikla kucagina alırsın insAllah . Kesinlikle sikayet etmelisin ozellikle durumu aciklamaya calisirken nasil gormuyor musun negatif diyen o doktoru durum zaten stresli bi de bunlar strese sokuyor
Çok teşekkür ederimm Evet aradım laf saydım insan hakları kısmımız var şikayetlerinizi belirtin dedi belirticem dedim hiç merak etmeyin dedim .

Hadi gözün aydın canım.Belliydi bir sorun olduğu.Kesinlikle şikayetçi ol vazgeçme en ağır şekilde sana yasattiklarini odesinler
Evet olucam en azından utansınlar tüp bebek hastasıyım ben. Planlı gebelik evde defalarca pozitif aldım dememe ragmen negatif diyerek ses yükselten o doktoru unutamıyorum sabaha kdr uyumadım korkudan ya neyseki geçti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…