-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.121
Rabbim gönlünüze göre versinsaglıcakla kucagınıza alın, düşünseninize kızınız ne mutlu olur bı anda iki bebek gelecek eve
Hayırlı ugurlu olsun
InsAllahhh
inşallah inanıyorum ben canımInsAllah canim benim, sizlerin mutluluguyla da inan ki cok mutlu okuyorum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerinizi insallahevet allahim en hayirlisini verir, ister istemez düsünüyorum okudukca ama evet az kaldi zate persembeye
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim 9 9 ekime kadar su gibi aksın geçsin zaman inşallahAmin canım Allah razı olsunrabbim en iyisini bilir ama ben ikizden korkuyorum açıkçası hele tek yumurta ikizinden Hayırlısı olsun inşallah. Ben Memorial Şişli de tedavi gördüm orda pozitif haberinden 3 hafta sonra çağırıyorlar. Kalp ve keseye beraber bakıyorlar. 9 ekim de gel dediler
Cok sevindimKızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
Aynen canım son adete göre bakalım ne olucak durumlar pazartesi hayırlısı ile bir gelseSen benden her türlü önce gidersin herhalde iki gün önceydi transferin tabi adette önemli
Merhaba hcg 10. Gün 259 du. 12. Gün 347 çıktı. Moralim çok bozuk 2 katı değil. Böyle olan var mı
Yok canım yorum yapmadı. 10 gün sonra kese için git dedi. Sonra ben araştırdım avakodo domates gibi şeyler yeyince de yüksek çıkabiliyormuş. Ben de çok avakodo yedim dedim acaba ondan mı.. Yarın göreceğiz artıkKendime benzer bir arkadaş buldumcanım bende tek embriyo transfer oldum 12.gün değerim 1359 geldi benim de senin doktorun bir yorum yaptı mi peki
Her zaman iki kat artmıyormuş canım 2 gün sonra tekrar vericeksin demi inşallah kat kat artar değerinMerhaba hcg 10. Gün 259 du. 12. Gün 347 çıktı. Moralim çok bozuk 2 katı değil. Böyle olan var mı
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
Bende yarın gidiyorumKızlar ben yarınki kontrol için çoooooook heyecanlıyım.
Pazartesi transfer yapılıp yapılmayacağı yarın belli olacak.
Dua edin de bir aksilik çıkmasın.
ben %60 a kadar kabul edilebilir olduğunu okumuştum çok eskiden...Merhaba hcg 10. Gün 259 du. 12. Gün 347 çıktı. Moralim çok bozuk 2 katı değil. Böyle olan var mı
hadi bakalım hayırlısı olsun..Bende yarın gidiyorumsıra bize geldi))
Dur bakalım hemen canını sıkma min. yüZde 60 artış diye biliyorum ben güZel düşün canım güzel olsun inşallah
Her zaman iki kat artmıyormuş canım 2 gün sonra tekrar vericeksin demi inşallah kat kat artar değerin
ben %60 a kadar kabul edilebilir olduğunu okumuştum çok eskiden...
Hemde nasıl yıprattımBak kendini nasıl yıprattın yazık sana.. Şimdi güzel güzel dinlen sakinleştir kendinimaşallah güzel güzel artsın inşallah
Teşekkür ederimm canımmHayırlı olsun çok sevindim
Çok teşekkür ederimmCok sevindimsaglikla kucagina alırsın insAllah . Kesinlikle sikayet etmelisin ozellikle durumu aciklamaya calisirken nasil gormuyor musun negatif diyen o doktoru durum zaten stresli bi de bunlar strese sokuyor
Çok teşekkğr ederim Aminn darısı isteyen herkese nasip olsunTebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallaah
Nasıl bir talihsizlik yaşamıssın öyle hayret ettim gerçektenneyseki güzel haber geldi
Evet olucam en azından utansınlar tüp bebek hastasıyım ben. Planlı gebelik evde defalarca pozitif aldım dememe ragmen negatif diyerek ses yükselten o doktoru unutamıyorum sabaha kdr uyumadım korkudan yaHadi gözün aydın canım.Belliydi bir sorun olduğu.Kesinlikle şikayetçi ol vazgeçme en ağır şekilde sana yasattiklarini odesinler