- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.101
Amin canim insallahAmin canım inşallah Allah razı olsunperşembe günü inşallah güzel haberi alırsın canım
saol canım benimCanım her zaman istediğini sorabilirsin biz bu yolda birbirimize destek olucaz tabiki
Embriyoların kalitesi 4ab cnm senin neydi
ikizlerde genelde oluyormuş leke canım ondan sordumAllah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz
Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedi
Degerim 12. Gun 520 14 gün 1002 çıkmıştı
Randevum 9.30 da canımMuhakkak haber ver kacta gidiceksin
Hadi gözün aydın canım.Belliydi bir sorun olduğu.Kesinlikle şikayetçi ol vazgeçme en ağır şekilde sana yasattiklarini odesinlerKızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
yaaa tebrik ederim canım çok sevindim valla topikcek seni merak ettik durumun ne oldu diyr çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
yaaa topik ikizler topiği diye isim değişcek herkeste değerler yüksek sizinde ikiz gibiAa canım benim de senden yüksekmişama benim tek embriyo transferi eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim
Cok aşırı olmuyor 2 yada 3 gunde hafif oluyor inşallah artmaz boyle devam ederikizlerde genelde oluyormuş leke canım ondan sordum
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahRandevum 9.30 da canım
Ya canımAllah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz
Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedi
ya canım maşallah ikizlerin mi oluyorAllah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz
Kendime benzer bir arkadaş buldumAa canım benim de senden yüksekmişama benim tek embriyo transferi eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim
Sen benden her türlü önce gidersin herhalde iki gün önceydi transferin tabi adette önemliBenimde 5+6 oluyor kontrol son adete göre
Senin de benden bir gün önceydi galiba tarnsferin.Adetler de uyunluysa senden bir gün sonra gitmiş olurumbenimde 5+6 da olcak kontrol
Yaaa canım valla inanamiyorum ama geliyor galibaYa canım
ya canım maşallah ikizlerin mi oluyorhadi sağlıkla gelsinler inşallah bu arada benim tek embriyo ama değerlerim biraz yüksek geldi ikiz ihtimali olmayabilir dedi doktor ama bilmiyorum. 10.gün 536 12.gün 1359 geldi
Amin canım Allah razı olsunYaaa canım valla inanamiyorum ama geliyor galiba
seninde değerin cok guzel artmış hakkında hayırlısı olsun inşallah kontrolün ne zaman
Kızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
Rabbim gönlünüze göre versinBenim değerim de biraz yüksek gibi ikizmi merak ediyorum açıkçası aklım karıştı.. Bir de kızım var benim ikizse şayet bi anda 3 çocuklu olmak var işin ucundahayırlısı olsun da sağlıkla gelsin yeterki ne olsa kabulumdur çok bekledim çok..
Bende yarın gitcem ama biz 8.30 herkese geliyoruz(((sonra sırayla alıyorlar inş geriye iyidiRandevum 9.30 da canım
Hayırlı ugurlu olsunMerhaba arkadaşlar
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyumallah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün