2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ikizlerde genelde oluyormuş leke canım ondan sordum

Ya canım
ya canım maşallah ikizlerin mi oluyor hadi sağlıkla gelsinler inşallah bu arada benim tek embriyo ama değerlerim biraz yüksek geldi ikiz ihtimali olmayabilir dedi doktor ama bilmiyorum. 10.gün 536 12.gün 1359 geldi

Aa canım benim de senden yüksekmiş ama benim tek embriyo transferi eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim
Kendime benzer bir arkadaş buldum canım bende tek embriyo transfer oldum 12.gün değerim 1359 geldi benim de senin doktorun bir yorum yaptı mi peki

Yaaa canım valla inanamiyorum ama geliyor galiba
seninde değerin cok guzel artmış hakkında hayırlısı olsun inşallah kontrolün ne zaman

Yaaa canım valla inanamiyorum ama geliyor galiba
seninde değerin cok guzel artmış hakkında hayırlısı olsun inşallah kontrolün ne zaman
Amin canım Allah razı olsun rabbim en iyisini bilir ama ben ikizden korkuyorum açıkçası hele tek yumurta ikizinden Hayırlısı olsun inşallah. Ben Memorial Şişli de tedavi gördüm orda pozitif haberinden 3 hafta sonra çağırıyorlar. Kalp ve keseye beraber bakıyorlar. 9 ekim de gel dediler

Rabbim gönlünüze göre versin saglıcakla kucagınıza alın, düşünseninize kızınız ne mutlu olur bı anda iki bebek gelecek eve

Hayırlı ugurlu olsun
InsAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…