- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.081
Yaaa cok sevindim çok şükür canim büyük stres atlattinKızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
O zaman garantıcı doktor senınkıTarihte herhangi düzenleme yapmadi cnm bidaha 15 gün sonraya çağırdı
Papatyammmm evet nasipse ikiz geliyor inanamiyorumyaaa topikte gezerken gördüm kuzum ikizmi geliyor
Amin tatlım inşallah bakalım sayende evde test yapmaya korkuyorumAyy kuzum gercekten öyle hayatımın en zor günlerinden birini yaşadm belirti yaşıyorum testlerde çıkıyo ama doktor daha on beş saat önce yüzümüze negatif dedi çok kötü bişey rabbim sana da bu güzel duyguyu yaşatsın kuzum
Bı sor o zamn ıgne hergun yaptırıp fıtıl ıpyal edersinız belkı. Benım dün görseydin ödüm koptu, zaten kolay hamıle kalamıyorum, bunun yuzunden bısey olur dıye korktumEvet, kaldı ki bende öncesinde de mantar sorunu vardı, fitiller yüzünden nüksedecek diye çok korkuyorum. Beklemek çok zor hem sonuç İçin hem keseyi görebilmek için
Sabret canım kan testi gününe kadar bende niye belirti var yada niye yok diye kendini yıpratma Rabbim doğrusunu hayırlısını bilir inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmustur ve hayırlı haberi bizimle de paylasicaksin inşallahKizlar bu arada benim 8. Günüm ama hicbir belirtim yok, sadece 2. Ve 3. Günlerde bel agrim oldu yogun. Sonra o da azaldi. Simdi de hic bisey yok, tamam belirti aramamak lazim da ama cogunuz da belirti olmus..
banada öyle geliyor nedenseAllah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz
Aa canım benim de senden yüksekmişAllah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz
Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedi
Degerim 12. Gun 520 14 gün 1002 çıkmıştı
Bısey dıyım mı ben de rahatladım WallaKızlar çıktı sonucum çok şükürOrayı şikayet edicem
yaaaaa o kadar sevindimki sağlıkla al kucağına canımmmPapatyammmm evet nasipse ikiz geliyor inanamiyorum
Canım her zaman istediğini sorabilirsin biz bu yolda birbirimize destek olucaz tabikibanada öyle geliyor nedensebu arada senin embriyolarının kalitesi neydi çok soru sordum demi
InsAllah canim benim, sizlerin mutluluguyla da inan ki cok mutlu okuyorum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerinizi insallahSabret canım kan testi gününe kadar bende niye belirti var yada niye yok diye kendini yıpratma Rabbim doğrusunu hayırlısını bilir inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmustur ve hayırlı haberi bizimle de paylasicaksin inşallah
Yaaa neden olmasın gerçekten degerin cok güzel artmış yarındı dimi senin kontrol ay merak ettimAa canım benim de senden yüksekmişama benim tek embriyo transferi eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim
Evet yarın sabah gidiyorum bakalımYaaa neden olmasın gerçekten degerin cok güzel artmış yarındı dimi senin kontrol ay merak ettim
Papatyam cok teşekkür ederim Allah razı olsun sende hayirlisiyla saglikla kucağına al inşallahyaaaaa o kadar sevindimki sağlıkla al kucağına canımmm
Muhakkak haber ver kacta gidiceksinEvet yarın sabah gidiyorum bakalım
Amin canım inşallah Allah razı olsunInsAllah canim benim, sizlerin mutluluguyla da inan ki cok mutlu okuyorum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerinizi insallahevet allahim en hayirlisini verir, ister istemez düsünüyorum okudukca ama evet az kaldi zate persembeye
Rabbim saglıklı kucagına almak nasip etsin bende bugün transfer oldum inşallah bende olumlu sonuç alırım8 eylülde transfer oldum, çok şükür pozitifi gördüksiz peki?
Amınn cnm bnm ınsallhRabbim saglıklı kucagına almak nasip etsin bende bugün transfer oldum inşallah bende olumlu sonuç alırım
Amin canımmAmınn cnm bnm ınsallhinşallah sende pozıtıf gorursun saglıcakla kucagına alırsın