- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.041
Bence bızı kalp ıcın 1 hafta sonra cagırırGörülen oldu çevremde.Benim ölen kızımin 6.hafta da kalp atışını duymuştum.
Büyük ihtimal zaten ben onu göze alarak hafta sonuna karar verdim daha erken gidip kese görünmedi sonra gel deneylerinden korkuyorum açıkçası.Bu gidişim de keseleri ve yolk sac olursa diğer haftaya kalmaz kalp atışı oluşmuş olurBence bızı kalp ıcın 1 hafta sonra cagırır
Yaaa İnşallahhBüyük ihtimal zaten ben onu göze alarak hafta sonuna karar verdim daha erken gidip kese görünmedi sonra gel deneylerinden korkuyorum açıkçası.Bu gidişim de keseleri ve yolk sac olursa diğer haftaya kalmaz kalp atışı oluşmuş olur
Ben de aynı düşüncedeyim ya. Keseyi görelim de kalp için yeniden gideriz nolcakBüyük ihtimal zaten ben onu göze alarak hafta sonuna karar verdim daha erken gidip kese görünmedi sonra gel deneylerinden korkuyorum açıkçası.Bu gidişim de keseleri ve yolk sac olursa diğer haftaya kalmaz kalp atışı oluşmuş olur
Ayy ne güzel ikiz olabilir mi baya değer yüksek çıkmış gözünüz aydın
2 günüm kaldi canim ama test yaptim 7. Günümde negatiftibakalim hayirlisi
Kuzum gördüğün üzere benimde pozitifti ama bak bende kanda negatifi gördüm şu an yeniden kan sonucumu bekliyorum umarım erkendir dün verdğim kan sende öyle düşün gercektenbakinan yani olacak inşallah2 günüm kaldi canim ama test yaptim 7. Günümde negatiftibakalim hayirlisi
Ben de aynı düşüncedeyim ya. Keseyi görelim de kalp için yeniden gideriz nolcak
Değerin güzel 15 civarı yumos toplanır diye tahmin ediyorum.Kaliteli ve sağlıklı olsunlar inşallahArkadaşlar benim yarın yumurta toplama işlemi olacak E2 sonucum 2807 pg/mL çıktı. İyi mi kötü mü anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
13 14 yumurta alınır senden canımArkadaşlar benim yarın yumurta toplama işlemi olacak E2 sonucum 2807 pg/mL çıktı. İyi mi kötü mü anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Tarihte herhangi düzenleme yapmadi cnm bidaha 15 gün sonraya çağırdıAyy yerim ben onlarımaşallahh, kalp için ne zaman cagırdı canımm, bir de adet tarhınde duzenleme yaptı mı
Yok canim şuan ağrım olmuyor. Ama geçen hafta dolapları silerken zorlanmışım kasığım ağrıdı yarım bıraktım. Bi mutfak dolabını 3 gün sildimBende seni gelsin sonra gelicej ama bu estrofen içerken bana gelmicek gbi geliyor regli bide senin ağrın oluyormu canım histereskobi den sonra öne eğilme yada bacak bacak üstüne atmakta zorlaniorum çizik den mi acaba her tarafı çizik attım dedi
Merhaba canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla ilerlesin sürecinMerhaba arkadaşlar
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyumallah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün
Oyy oyy maşallah artık ikiz olduğu kesinleştiTeyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
yaaa maşallah onlara Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımTeyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
cnm hiç lekelenme falan yaşadınmı ikizya hiç aşırı belirtin olmuşmuydu birde değerin kaçtan kaç olmuştuTarihte herhangi düzenleme yapmadi cnm bidaha 15 gün sonraya çağırdı
2 günüm kaldi canim ama test yaptim 7. Günümde negatiftiTeşekkür ederim canımdarısı sana olsun inşallah kaç günün kaldı teste
Bakalim canim insallahCanım 7 gün çıkmaz 5.gün değilki bizim minnoşlar 9 yada 10 dan önce yapma inşallah güzel haber alacağız
Evet ya ben ama Inanmiyorum senin negatif oldugunu olamaz ynai imkansiz bence,.. Heh iyi yapmissin canim cikti mi sonucKuzum gördüğün üzere benimde pozitifti ama bak bende kanda negatifi gördüm şu an yeniden kan sonucumu bekliyorum umarım erkendir dün verdğim kan sende öyle düşün gercektenbakinan yani olacak inşallah
Canım hiç belirtim olmadı benim 5+5 oldum hala öyle çok çok belirtim yok.. Adet olmam gereken güne yakın kasık ağrım olmuştu.. 3 4 gündür de göğüslerim dokununca hafif ağırıyor.. Hiççç belirti arama canım benim..Kızlar şu an olumlu sonuç alanlara sormak istiyorum ne gbi belirtiniz oldu benim iki gündür adet olacakmışm gbi kasıklarım agrıyo ama mesela normalde bir gün önce agrır ve iki üç gün öncee leke gelir adetten önce yani sizde belirtiler nasıldı