2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Maşallah canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Teyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Ya maşallah canım tekrar gözün aydın sağlıkla gelsin ballar alttanmi muayene oldun

Teyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Hayırlı olsun canım Cuma günü benim de kese randevum var 5+1 olucam da şeyi merak ettim sadece kese mi görünüyo bebek de göründü mü yani nasıl oluyo?

Hayırlı olsun canım Cuma günü benim de kese randevum var 5+1 olucam da şeyi merak ettim sadece kese mi görünüyo bebek de göründü mü yani nasıl oluyo?
Benim bugun ultrasonda 5+1 geldi kese görüldü yolk keseside görüldü bidahaki kontrolde daha iyi görünür cnm seninde kese görülür kese ölçümü de yapıyor hadi inşallah sende guzel haberler verirsin
Ayy harika bi haber bu hayırlı olsun kuzum darısı bizlere olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
Amin Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

inşallah canım sana gün verdiler mi ne zaman gidiceksin
10 gün sonra gel dedı dun ıcın canımm, ben haftaıcı persembe ye denk gelecek, cumartesi gıdeyım dıyorum, sat a gore 5+6 olcak
Hafta sonu düşünüyorum.5+6-6 olurum o zamana
Bende 5+6da gitmeyi dusunuyorum
Benım hergun, fıtılı bıraktık dun valla sürekli nemli oldugu ıcın kasınma hıssı oldu hassasıyetım olmustu korktum, fıtılı bırakınca bugun yok denecek kadar az dı.o beyaz parcacıklar mahvetti benı

Teyzelerim biz geliyoruz
Ayy yerim ben onları maşallahh, kalp için ne zaman cagırdı canımm, bir de adet tarhınde duzenleme yaptı mı

Hepimiz anlaşmış gibi 5+6 ayarlamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…