-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.021
Transferler aynı zaman olunca muayene de aynı oluyor.Aramizla 1-2 gün oyunuyor zaten genel olarak.Guzel haberleri tek tek paylaşırız inşyaa hepimiiz aynı zamanda gidiyoruz inşallah güzel haberleri alıp geliriz canım
Maşallah canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallahMerhaba arkadaşlar
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyumallah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaşlar
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyumallah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün
Teyzelerim biz geliyoruzSsevincli cnm bebişi gördünüz mü
Değerin çok güzel artmış hayırlı olsun canım
Ayy canimm cok güzel degeri MasAllah subhanallahsaglikla ilerler insAllah canim
hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
2 günüm kaldi canim ama test yaptim 7. Günümde negatiftiTeşekkür ederim canımdarısı sana olsun inşallah kaç günün kaldı teste
Ya maşallah canım tekrar gözün aydın sağlıkla gelsin ballarTeyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Hadi gözün aydın canım çok sevindimTeyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Canim allah razı olsun evet kuzum alttan bakildiYa maşallah canım tekrar gözün aydın sağlıkla gelsin ballaralttanmi muayene oldun
Amin amin Allah razı olsunHadi gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla gelsinler
Hayırlı olsun canımTeyzelerim biz geliyoruz
Ayy harika bi haber bu hayırlı olsun kuzum darısı bizlere olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimTeyzelerim biz geliyoruz
Benim bugun ultrasonda 5+1 geldi kese görüldü yolk keseside görüldü bidahaki kontrolde daha iyi görünür cnm seninde kese görülür kese ölçümü de yapıyor hadi inşallah sende guzel haberler verirsinHayırlı olsun canımCuma günü benim de kese randevum var 5+1 olucam da şeyi merak ettim sadece kese mi görünüyo bebek de göründü mü yani nasıl oluyo?
Amin Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahAyy harika bi haber bu hayırlı olsun kuzum darısı bizlere olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
10 gün sonra gel dedı dun ıcın canımm, ben haftaıcı persembe ye denk gelecek, cumartesi gıdeyım dıyorum, sat a gore 5+6 olcakinşallah canım sana gün verdiler mi ne zaman gidiceksin
Bende 5+6da gitmeyi dusunuyorumHafta sonu düşünüyorum.5+6-6 olurum o zamana
Benım hergun, fıtılı bıraktık dun valla sürekli nemli oldugu ıcın kasınma hıssı oldu hassasıyetım olmustu korktum, fıtılı bırakınca bugun yok denecek kadar az dı.o beyaz parcacıklar mahvetti benıBana gün aşırı verdi progestan iğneyi bir gün durup bir gün yapıyorum. Pozitifi görürsem bir düzenleme isteyeceğim bu fitille alakalıteşekkür ederim cevapladığın için. Hayırlı haberlere inşallah
Ayy yerim ben onlarıTeyzelerim biz geliyoruz
Hepimiz anlaşmış gibi 5+6 ayarlamisiz10 gün sonra gel dedı dun ıcın canımm, ben haftaıcı persembe ye denk gelecek, cumartesi gıdeyım dıyorum, sat a gore 5+6 olcak
Bende 5+6da gitmeyi dusunuyorum
Benım hergun, fıtılı bıraktık dun valla sürekli nemli oldugu ıcın kasınma hıssı oldu hassasıyetım olmustu korktum, fıtılı bırakınca bugun yok denecek kadar az dı.o beyaz parcacıklar mahvetti benı
Normalden kucuk cıkar belkı hem, kalp görülür mu acaba, belkı cıftse eger gırulmez sankıHepimiz anlaşmış gibi 5+6 ayarlamisiz
Görülen oldu çevremde.Benim ölen kızımin 6.hafta da kalp atışını duymuştum.Normalden kucuk cıkar belkı hem, kalp görülür mu acaba, belkı cıftse eger gırulmez sankı