-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.001
Bugun gidip vercem başka yere canım inşallah öyledir skntı cihazdadırEvet canim aynen öyle bence hastanedekindeb bir sorun vardi muhtemelen, baska bir yere versen de rahatlasan emin olursun en azindan
O zaman idrarda igne etkiside olamaz bencede git baska yerde ver için rahat etmicek yoksa bu sefer kan tahlil gününe kadar dahada stres olacaksın canım lütfen moral bozma içini ferah tut bebeğin seninleyse çok strese sokuyorsun onuda hakkında hayırlısı olsun inşallahHayır dondurulmuş oldum kuzumbugun yine başka yere vericem
Bende seni gelsin sonra gelicej ama bu estrofen içerken bana gelmicek gbi geliyor regli bide senin ağrın oluyormu canım histereskobi den sonra öne eğilme yada bacak bacak üstüne atmakta zorlaniorum çizik den mi acaba her tarafı çizik attım dediAyy bende bu gidişle kasıma kalacak gibiyim sanki
1 haftadan sonra ilaç etkisini göstermeye başlar kuzum inşallah kasıma kalmadan hallederiz
Canim bak bı sebep vardır benxe şuanda sakin kalmaya çalış ilk evlendigimde reglim gecikince dedim gidiyim özele bide kan vereyim dedimi beş haftalık gebesin muayene de kese görmedi bida kan ver dim onlar da işin içinden çıkamadı çünkü değer birden sıfır imkansız düşük bile olsa birden olmaz özel bile karıştırdı yani ondan bencede bidaha kan ver canimBugun gidip vercem başka yere canım inşallah öyledir skntı cihazdadır
tmm cnm haberini bekliyorumNeyse ben senden önce gitmiş olucam bakalım gözükcek mi haber veririm
hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaşlar
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyumallah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün
Ya evett çok tatlı bir kadın gerçekten detaycı bayaSemra hanım detaycı hiçbişeyi şansa bırakmıyo o özelliğini çok seviyorum. Hatta sadece bana değil eşime karşı bile öyleBi gece uykusuz kalmıştı gözleri kızarmış ben bile farketmedim semra hanım soruyo noldu uykusuz mu kaldın gözlerin kızarmış hasta falan mısın diye
bizede haber et canımBen de yarın 5+6 oluyorum ve kese için gideceğim inşallah görünür ya
Ayy ne güzel ikiz olabilir mi baya değer yüksek çıkmış gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyumallah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün
yaaa inşallah canımm sende haftaya gidiceksin sanırımBen de görünür.hatta belki kalp atışı bile tutabilirsin.Ben kaynetyigin kızımda 6 haftalıkken duymuştum
Git devlette ver sonra o özel hastaneyi şikayet et.negatif çıkması imkansız cihazları bozuk kesinlikleKızlar bakın yanılma payını göze alıp iki tane yaptım yine pozitif kanda nasıl negatif çıkıyor kafayı yicem bu arada bugun 7.günüö
Hafta sonu düşünüyorum.5+6-6 olurum o zamanayaaa inşallah canımm sende haftaya gidiceksin sanırım
yaa hepimiiz aynı zamanda gidiyoruz inşallah güzel haberleri alıp geliriz canımHafta sonu düşünüyorum.5+6-6 olurum o zamana
Bana gün aşırı verdi progestan iğneyi bir gün durup bir gün yapıyorum. Pozitifi görürsem bir düzenleme isteyeceğim bu fitille alakalıEwet canım hepsı devam leucostım de devam.. Fitil bende kasıntı yaptı dun, onu bıraktık ıgneye devam hergun progestan ıgne de yaptırıyordum zaten fitille..
Bide tavrını görseydin doktorun biz şok olduk dedimki hocam kana geç karışma ihtimalı varmı dedim konuşturmadı bile gördüğün ğzere negatif dedi sert bi tavırla inşallah negatif çıkmaz bugun eğer pozitifi alırsam arıcam o hastaneyi insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var dicemGit devlette ver sonra o özel hastaneyi şikayet et.negatif çıkması imkansız cihazları bozuk kesinlikle
Değerin çok güzel artmış hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar
Ayy canimm cok güzel degeri MasAllah subhanallahMerhaba arkadaşlar
Onunla kalma önce başhekime git şikayet et sonra hastaneyi bakanlığa şikayet et.Kac kisi yaşadı belki bu durumu.Sen poztif çıkacaksın ben inanıyorum bu kadar stres üzüntü yaşattılar karşılığını almalılar.Bide tavrını görseydin doktorun biz şok olduk dedimki hocam kana geç karışma ihtimalı varmı dedim konuşturmadı bile gördüğün ğzere negatif dedi sert bi tavırla inşallah negatif çıkmaz bugun eğer pozitifi alırsam arıcam o hastaneyi insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var dicem