- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.981
Katılıyorum sana kurabiyem zarar tabiki gidip kan versin tekrar suan bebeği onunlaysa strese sokuyor lütfen sabir biraz kızlar baştan bu kadar stres iyi değilKız gününü beklese bunlar hiç olmayacaktı ama durmuyor kien iyisi hemen gidip acilde kan versin yoksa bu kadar stres o bebeğe de zarar
Kesinlikle canım bende dedim dur bekle yapma test diye. Yok dinlemedi valla bu kadar göz yaşı stres çok zararKatılıyorum sana kurabiyem zarar tabiki gidip kan versin tekrar suan bebeği onunlaysa strese sokuyor lütfen sabir biraz kızlar baştan bu kadar stres iyi değil
Ya belki başkasıyla kanlar karıştı hastanede, olabiliyor böyle şeyler.Aglamaktan gözlerim şişti sancım var kanamam yok tutunup düştü dahi diyemiyorum kızlar yıkıldm resmen
Ben de görünür.hatta belki kalp atışı bile tutabilirsin.Ben kaynetyigin kızımda 6 haftalıkken duymuştum
Yarın senden güzel haberler bekliyoruzBen de yarın 5+6 oluyorum ve kese için gideceğim inşallah görünür ya
Evet resmen ilki yaşıyorum yani kızlar bilmiyorum vericem şimdi gidip imşallah vardrYa belki başkasıyla kanlar karıştı hastanede, olabiliyor böyle şeyler.
Gününü bekle demiycem, o zamana kadar iyice stres olacaksın.
Git en yakın hastanede kan ver bence.
Çünkü gerçekten önce kanda sonra idrarda görünmesi lazım.
Çıkar çıkmaz mutlaka yazarım canım hepinizeYarın senden güzel haberler bekliyoruzson adete göre bende bugün tam 5im
Ertelendimi canımCatlak-kurabiye canım beni ekime yazarmısın ?
Canım zehirli guatır çıktı ya . Bu şartlar altında olamazmışım acilen ilaca başladım herşey düzene girerse ekim adetiylr tekrar hazırlanacağımErtelendimi canım
Tamam canım hemen düzenliyorumCatlak-kurabiye canım beni ekime yazarmısın ?
Tamam canım hemen düzenliyorum
Kesinlikle canım Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelEvet resmen ilki yaşıyorum yani kızlar bilmiyorum vericem şimdi gidip imşallah vardrtek duam bu yani artık beklemenin manası kalmadı herkes öle diyor kanda beş on bile olsa düşük değer bile olsa görünmesi lazım diyor
Neyse ben senden önce gitmiş olucam bakalım gözükcek mi haber veririmbenimde 5+6 oluyor uygulamaya göre baktım banada erken geliyor ama gidicem artık beni dün çağırmıştı normalde ben cumartesiye attım iznimden dolayı
Ayy bende bu gidişle kasıma kalacak gibiyim sankitabi ekime olursam adetime aşşa yukarı 10 gün kaldı ilaca yeni başladım kasıma sarkarsa grubu eylül ekim kasım ayarlk diye değiştireceğim
Baştan tedbir en güzeli canım gec olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallah ekim sana uğur getirsin hakkında hayırlısıCanım zehirli guatır çıktı ya . Bu şartlar altında olamazmışım acilen ilaca başladım herşey düzene girerse ekim adetiylr tekrar hazırlanacağım
Semra hanım detaycı hiçbişeyi şansa bırakmıyo o özelliğini çok seviyorum. Hatta sadece bana değil eşime karşı bile öyleBende düşünüyorum muayenede sıramı beklerken bende önce bi gebe hasta girdi baya içerdeler hemşire kız dedi gebe muayensi uzun sürüyor dedi bana biraz beklersiz demişti gerçekten doktor ilgili inşallah öyle devam eder
Hayır dondurulmuş oldum kuzumSen taze transfer mi olmuştun canım banada garip geldi idrar testlerinde pozitif kanda negatif acaba labaratuvar damı sıkıntı var çok stres yapma lütfen için rahat etsin istiyorsan başka bi yerde ver kan testi günün ne zaman