2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben Cuma ya da Pazartesi muayeneye gideceğim, eğer görürsem yazarım Beta belli bir seviyenin üstüne çıkınca görünüyor diyorlar ama bakalım
Ben de pazartesi gidicem kısmetse doktora. İnşallah kese ve kalp atışını görebiliriz. Benim erken döllenme sanırım, bat dan iki gün sonra 1378 di (pazartesi). Bir hafta sonra olmuş oluyor, inşallah yükselmeye devam eder değerlerimiz

kızlar merhaba, bende idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olduğunu söyledi doktorum hamilelikte sık görülebilirmiş ama bence bende hamilelik öncesi vardı çnkü ağrım ve akıntım vardı çok ağrım oluyor tek kullanımlık antibiyotik verdi doktor içtim onu probiyotik verdi onu da içiyorum ama günlerdir geçmiyor ağrı ne yapsam bilemiyorum daha önce de hiç yaşamadım böyle bişey acaba siz yaşadınızmı nasıl geçer bu

Evet canım doğru öyle oluyor ben de baktım şimdi Haziran oluyor çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Maşallah betan çok çok iyi. Kese bile görünebilir inşallah
Kızlar sizde baş dönmesi oluyor mu?
Bazen acıkınca sanki gözümün önü kararıyor gibi oluyor benim canım. Baş dönmesi sayılıyorsa eğer böyle birşey yaşıyorum.
Canım ben hiç geçirmedim mantar ve enfeksiyon. Antibiyotiği alalı ne kadar oldu? Doktora tekrar mı gözüken kuzum acaba?
Kızlar goguslerime dokunamiyorum bile
Göğüs ucunda renk koyulaşması ve halka büyümesi de var mı?

Sabah kalktığım anda sanki dünyam dönüyordu

Merhaba :) bende bugün evde yaptığım testle öğrendim çift çizgi gördüm. Yarın kan vericem inşallah :) sat 27aralik benimde . İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz. 4aydir istiyorduk bu aya nasipmis. Değerlerim yüksek çıkar umarım listeye nasıl yazılıyor adımız ben orayi anlayamadım:)

Çift çizgi hayırlı olsun canım. Kan sonucundan sonra dilersen listeye eklerim canım. Güzel bir sonuç alırsın inşallah

Ay bende göğüs ucu koyulaşması var bide acıyolar. Cumaya randevu aldım canım tekrar idrar tahlili vericem geçen cuma içmiştim antibiyotik tek kullanımlıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…