Aminn en hayırlısı olsun inşallahAy hayırlısı olsun ya heyecanlandım valla kızlar
Canım üşütünce de akıntı oluyormuş hamilelerde. Ben ilk kan verdiğim gün eve gelene kadar çok üşümüştüm, böyle açık pembemsi lekeler olmuştu. Bol bol dinlen. Avakado, nar rahme iyi geliyormuş tüketebilirsin
İnşallah canım Allah korusun seni de bebişini deAminn en hayırlısı olsun inşallah
Insallah usumekten veya yerlesmedendir canım sabah gidicem saatler geçmiyor resmen yiyeyim yatıyorum sürekli rabbim korusun bisey olmaz inşallah❤
Canım önemli olan aktif bir kanaman olmaması. Canlı, kırmızı olmaması. Hatta bak sana ne anlatacağım; oğlumda 8 hafta dolduğunda bir anda kanama oldum adet kanaması gibi. Ertesi gün kesildi. Düşük olmadı. Rahim duvarı kanamasıydı. Bu bahsettiğin şey kanama bile değil tam. Rengini takip et ve miktarı avuç içini geçerse endişelenebilirsinKahve rengi akinti gibi 2 kez geldi bidaha cok şükür gelmedi umarim gelmezdesurekli bakıyorum wcye gidip gidip
Bence çok iyi canım maşallaahGerçekten artış iyi mi kuzum? Ben anlamadığım için sanki az gibi geldi üzülmüştüm, öyle diyince Bi mutlu oldum ya
Yok cnm 2 günde bir son sonuca göre 2 kat artmış olması gerekiyor. Aslında yüzde 60 ve üstünde artması gerekiyor ama geneli 2 kat diyorBeta artışını nasıl hesaplıyoruz kızlar? Mesela ben adetten iki gün önce kanda baktırdım, 33 çıktı. Artışını hesaplarken 33 ve katlarını mı hesaplamam lazım? 33, 66,99... gibi mi?
Bence çok iyi canım maşallaah
Valla kuzum kafam öyle karıştı ki oturdum hesaplıyorum tekYok cnm 2 günde bir son sonuca göre 2 kat artmış olması gerekiyor. Aslında yüzde 60 ve üstünde artması gerekiyor ama geneli 2 kat diyor
Henüz kadın doğumcuya gitmedim, bu aile hekiminin yaptığı kan testi. Sadece sonucu bildirdi o kadar. Doktor meselesinde çok ince eleyip sık dokuyorum, hala içime sinen bir isim bulamadım ama en geç pazartesi gideceğim.Tebrikler maşallah keseyi görebildinizmi
Canım o his bende de var. Böyle kurbağa oturuşu gibi yere çömelirken sanki kasıklarım sıkışıyormuş gibi hissediyorum. Sanki çok yemişim de şişmişim gibi hissediyorum. Normal birşeydir belkiKızlar merhaba dün beta 750 çıktı 4+2 yim sat a göre sağ kasığımda bir dolgunluk var hiç rahat katlanıp oturamıyorum neden acaba yaa
Bat tarihim 23 Ocak’tı.Canım hayırlı olsun maşallah, sonucun çok güzel. Bat tarihin neydi acaba? Birde sorularımızı cevaplar mısın listeye ekleyeyim seni de.
Yaşın, Sat, kaçıncı çocuğun, tahmini doğum tarihi.
Amin hepimizinkini korusun inşallahİnşallah canım Allah korusun seni de bebişini de
Yaa ne iyi geldin şuan Allah razı olsun inşallah devami gelmez leke leke bi parmak izi büyüklüğündeydi simdi yok cok şükür rabbim saglikla kavustursun inşallahCanım önemli olan aktif bir kanaman olmaması. Canlı, kırmızı olmaması. Hatta bak sana ne anlatacağım; oğlumda 8 hafta dolduğunda bir anda kanama oldum adet kanaması gibi. Ertesi gün kesildi. Düşük olmadı. Rahim duvarı kanamasıydı. Bu bahsettiğin şey kanama bile değil tam. Rengini takip et ve miktarı avuç içini geçerse endişelenebilirsin
Dru aradım hemen gel dış gebelik olabilir dedi yetişemedim yarın sabah gidicem cnm cevap için tşklerCanım o his bende de var. Böyle kurbağa oturuşu gibi yere çömelirken sanki kasıklarım sıkışıyormuş gibi hissediyorum. Sanki çok yemişim de şişmişim gibi hissediyorum. Normal birşeydir belki
Ekledim canım, hayırlı olsunBat tarihim 23 Ocak’tı.
Cevaplayayım hadi :) 32, ilk çocuk, 2 Ekim
İnşallah normal gebelik belirtisidir canım, kötü birşey çıkmasın da. Bizi de haberdar et.Dru aradım hemen gel dış gebelik olabilir dedi yetişemedim yarın sabah gidicem cnm cevap için tşkler
İnşallah tamam canımEkledim canım, hayırlı olsun
İnşallah normal gebelik belirtisidir canım, kötü birşey çıkmasın da. Bizi de haberdar et.
Ben Cuma ya da Pazartesi muayeneye gideceğim, eğer görürsem yazarımSelam kızlar, ben de sanırım ekim annesi olacağım inşallahKedilervekitaplar canım diğer topikte batlarımız aynıydı seninle, bak burda birleştik
İnşallah yolunda gider gebeliklerimiz, sağlıklı sıhhatli olarak alırız bebelerimizi kucağımıza
aranızda doktora gidip keseyi gören vs var mı?
bat 23 ocak
Yaş 37
İlk olacak
02.10.2021
Merhaba canım hoş geldin.Selam kızlar, ben de sanırım ekim annesi olacağım inşallahKedilervekitaplar canım diğer topikte batlarımız aynıydı seninle, bak burda birleştik
İnşallah yolunda gider gebeliklerimiz, sağlıklı sıhhatli olarak alırız bebelerimizi kucağımıza
aranızda doktora gidip keseyi gören vs var mı?
bat 23 ocak
Yaş 37
İlk olacak
02.10.2021
Hemen ekliyorum canım aramıza hoş geldinKedilervekitaplar Beni de ekleyebilirsin
İlk çocuk
Sat: 27.12.2020
Beklenen doğum: 03.10.2021
Sat 30 aralık tatlımMerhaba canım hoş geldin.Evet ya o topikte yazacaktım sana ama unuttum, burda karşılaştık şükür. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz amin canım
Sat tarihin ne canım?
Hemen ekliyorum canım aramıza hoş geldin