2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aminn en hayırlısı olsun inşallah
Insallah usumekten veya yerlesmedendir canım sabah gidicem saatler geçmiyor resmen yiyeyim yatıyorum sürekli rabbim korusun bisey olmaz inşallah

Kahve rengi akinti gibi 2 kez geldi bidaha cok şükür gelmedi umarim gelmezde surekli bakıyorum wcye gidip gidip
Canım önemli olan aktif bir kanaman olmaması. Canlı, kırmızı olmaması. Hatta bak sana ne anlatacağım; oğlumda 8 hafta dolduğunda bir anda kanama oldum adet kanaması gibi. Ertesi gün kesildi. Düşük olmadı. Rahim duvarı kanamasıydı. Bu bahsettiğin şey kanama bile değil tam. Rengini takip et ve miktarı avuç içini geçerse endişelenebilirsin

Beta artışını nasıl hesaplıyoruz kızlar? Mesela ben adetten iki gün önce kanda baktırdım, 33 çıktı. Artışını hesaplarken 33 ve katlarını mı hesaplamam lazım? 33, 66,99... gibi mi?
Yok cnm 2 günde bir son sonuca göre 2 kat artmış olması gerekiyor. Aslında yüzde 60 ve üstünde artması gerekiyor ama geneli 2 kat diyor

Kızlar merhaba dün beta 750 çıktı 4+2 yim sat a göre sağ kasığımda bir dolgunluk var hiç rahat katlanıp oturamıyorum neden acaba yaa

Bence çok iyi canım maşallaah

Yok cnm 2 günde bir son sonuca göre 2 kat artmış olması gerekiyor. Aslında yüzde 60 ve üstünde artması gerekiyor ama geneli 2 kat diyor
Valla kuzum kafam öyle karıştı ki oturdum hesaplıyorum tek şükür ya bir sıkıntı olmasın da, üç aşağı beş yukarı olmasında sıkıntı olmaz zaten.

Kızlar merhaba dün beta 750 çıktı 4+2 yim sat a göre sağ kasığımda bir dolgunluk var hiç rahat katlanıp oturamıyorum neden acaba yaa
Canım o his bende de var. Böyle kurbağa oturuşu gibi yere çömelirken sanki kasıklarım sıkışıyormuş gibi hissediyorum. Sanki çok yemişim de şişmişim gibi hissediyorum. Normal birşeydir belki

Yaa ne iyi geldin şuan Allah razı olsun inşallah devami gelmez leke leke bi parmak izi büyüklüğündeydi simdi yok cok şükür rabbim saglikla kavustursun inşallah ❤❤

Selam kızlar, ben de sanırım ekim annesi olacağım inşallah Kedilervekitaplar canım diğer topikte batlarımız aynıydı seninle, bak burda birleştik
İnşallah yolunda gider gebeliklerimiz, sağlıklı sıhhatli olarak alırız bebelerimizi kucağımıza

aranızda doktora gidip keseyi gören vs var mı?

bat 23 ocak
Yaş 37
İlk olacak
02.10.2021

Ben Cuma ya da Pazartesi muayeneye gideceğim, eğer görürsem yazarım Beta belli bir seviyenin üstüne çıkınca görünüyor diyorlar ama bakalım

Merhaba canım hoş geldin. Evet ya o topikte yazacaktım sana ama unuttum, burda karşılaştık şükür. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz amin canım

Sat tarihin ne canım?
Kedilervekitaplar Beni de ekleyebilirsin

İlk çocuk
Sat: 27.12.2020
Beklenen doğum: 03.10.2021
Hemen ekliyorum canım aramıza hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…