Şu mesajını ben neden yeni gördüm ayThe nerelerdesin oğlul çok mu yoruyor
Geçen sene tam da bu zamanlar buraya beni aniden doğuma alacaklar yazmıştım sanırım
Şu mesajını ben neden yeni gördüm ayaslında buralardayım. Oğlan gerçekten yoruyor ama buna şükür diyorum. Çünkü ben daha küçükken çok daralıyordum , şimdi en azından bir şekilde vakit geçiyor diyorum. Sen nasılsın, çalışma hayatı nasıl geçiyor
Öyle mi diyorsunYa çok çok özlemişim çalışmayı. Akşam eve gelince daha iyi vakit geçiriyorum kızımla da. Sadece annemlere yük oluyorum hissi biraz ağır basıyor :/ bir de kızım bu ara biraz daha anladı bırakıp gittiğimizi zor ayrılıyor benden
Baby turco kalıbı dar biz sünnet olduktan bu yana 9.aydan itibaren 6 ya geçtik daha rahat. Yeni baby turco aldım netten 6 ama 5 gibi sanki kalitesi değişmiş geldiMerhaba kızlar bebegimin gun asiri bezi taşıyor neredeyse her gün hatta diyebilirim. 4 numara kullaniyorum. 8 kg civarında acaba buyuk mu yani anlam veremiyorum babyturco kullaniyoruz. Siz kac kiloya kac beden kullaniyorsunuz
Öyle mi diyorsunhangi saat aralığında çalışıyorsun peki? İyi bir şeyler duyduğuma çok sevindim yine de
Ayni dusuncede olmayan varmi acabaAllah hepimize sabır güç kuvvet versin. Ben de sık sık kocamı boğmak istiyorum, o kadar hiç bi işe yaramıyorki, sırf yük. kıza her gece ben yalnız başıma bakıyorum, kendisi ayrı bi odada uyuyor. Ben bu adamla neden evlendim, kafama şaşıyorum, tek iyikim canım kızım, hayatımın anlamı kızım.
Henüz çok erken kuzumKizlar gunduz tek uyku yapan varmi aranizda
2 uykuya devamKizlar gunduz tek uyku yapan varmi aranizda
Uyku saatlerinde cok zorluyor beni. Bu ara bazi sebeplerden dolayi evde olamiyoruz. Disarda, oto koltugunda, bebek arabasinda, kucakta uyumuyor mecbur tek uyku yaptigi z amanlar oldu bu ara. Acaba tek uyku mu istiyor diye dusunmedim degilHenüz çok erken kuzum
Uyku saatlerinde cok zorluyor beni. Bu ara bazi sebeplerden dolayi evde olamiyoruz. Disarda, oto koltugunda, bebek arabasinda, kucakta uyumuyor mecbur tek uyku yaptigi z amanlar oldu bu ara. Acaba tek uyku mu istiyor diye dusunmedim degil
Bizim bazen 1 bazen 2 uyku oluyor uzun süredir bir ya da iki aydırKizlar gunduz tek uyku yapan varmi aranizda
Bence biraz dengesi şaşmış. Dışarda olduğumuzda bizim de öyle oluyor bazen ama bu bence öyle istediği için değildir. Yani henüz bütün günü ikiye bölüp uyanık duracak kadar uzun uyanıklık süresi onları çok yorar diye düşünüyorumUyku saatlerinde cok zorluyor beni. Bu ara bazi sebeplerden dolayi evde olamiyoruz. Disarda, oto koltugunda, bebek arabasinda, kucakta uyumuyor mecbur tek uyku yaptigi z amanlar oldu bu ara. Acaba tek uyku mu istiyor diye dusunmedim degil
Hatırladığım kadarıyla iştahsız bir bebeğin vardı canım . İştahsızlığına rağmen bence de endişe edilecek bir durum yok . Başkalarıyla kıyaslama lütfen. Önceki kontrolden sonra Kilo almış mı ? Boyu uzamış mı ? Önemli olan bunlar. Sorun olsa doktorun söylerdi.Kızlar bugün bir yaş kontrolümüz vardı kilo 10 boy. 75 çıktı doktor normal. Dedi ama bana biraz az geldi boyu
Çok sağol canım yazdığın için . Bugün genel bir kan tahlili yapıldı Demir’i iyi çıktı Demir artık kullanmıcaz d vitamini biraz eksik çıktı inşAllah herşey ilerleyen zamanda daha iyi olurHatırladığım kadarıyla iştahsız bir bebeğin vardı canım . İştahsızlığına rağmen bence de endişe edilecek bir durum yok . Başkalarıyla kıyaslama lütfen. Önceki kontrolden sonra Kilo almış mı ? Boyu uzamış mı ? Önemli olan bunlar. Sorun olsa doktorun söylerdi.
Bir de Demir eksikti galiba bebeğin nasıl olmuş ? Demir eksikliğini giderirsen hem iştahı açılır hem büyümesi hızlanır. Maşallah de lütfen .. hiç endişe etme . ( Boy zaten genetik bir de , en fazla 3-5 cm değişir beslenmeyle )
Bizim de boy 76 kilo 10. Ama 1 yaşta ortalama öyle çıkıyor. Benim sıkıntım 54 cm doğan bir bebek bu kadar az neden uzadı diye. Demir eksikliği bizde de var ve yemede de isteksiz, memeye düşünüyor sürekli meme istiyor.Kızlar bugün bir yaş kontrolümüz vardı kilo 10 boy. 75 çıktı doktor normal. Dedi ama bana biraz az geldi boyu
Bizim de boy 76 kilo 10. Ama 1 yaşta ortalama öyle çıkıyor. Benim sıkıntım 54 cm doğan bir bebek bu kadar az neden uzadı diye. Demir eksikliği bizde de var ve yemede de isteksiz, memeye düşünüyor sürekli meme istiyor.
BiZim Demir ilacı kesti doktor tahlilde iyi çıktı . Ben evde kendim ölçtüm 76 cm bizimki yanılmıyorsam 51 cm doğdu . Benim ne memeye düşkün ne yemeğe anca çatalı kaşığı alıp dökecek savuracak sevdiği tek şey var oda üzümBizim de boy 76 kilo 10. Ama 1 yaşta ortalama öyle çıkıyor. Benim sıkıntım 54 cm doğan bir bebek bu kadar az neden uzadı diye. Demir eksikliği bizde de var ve yemede de isteksiz, memeye düşünüyor sürekli meme istiyor.