Aynı şeyi yazacaktım ben deGündüz güzel uyuyan çocuk şimdi hiç uyumuyor, kucakta olursa biraz uzun uyuyor, ne yapacağımı şaşırdım. Tüm işimi gücümü gece yapıyorum çok uykusuzum
Roborock ta cok pahalı yavalla cok istıyorum. Almak bakalım biraz daha bakinip
3 kere uyuyor benim kızım . Daha önceden atmıştım, uyanıklık saatlerine göre (maksimum 2 saat kadar uyanık kalıyor bu aralar) organize ediyorum uykusunuKızlar kaç gündüz uykusu uyuyor bebişleriniz?
Canım ev işi ben de yapamıyorum anca haftasonları, eşim evdeykenBen iş yapmıyorumkaç gündür iftarlar annelere attık kendimizi.
bugün yürüteçe attım kızımı on dakikada mutfağı topladım kaç günlük dağınıklık. Şok oldum kendime o kadar hızlı nasıl yaptım diye.
Gece de uykusu çok sıkıntı bu ara damağı çok şiş yeniden mi diş patlayacak yoksa atak mı bilemedim.
Canım ev işi ben de yapamıyorum anca haftasonları, eşim evdeykenAma evden çalışıyorum, siparişlerim oluyor onları gece yapıyorum artık. İnşallah bir an önce gündüz uykularımız düzelir, 3 gecedir gece 3’te yatabiliyorum çünkü
3 kere uyuyor benim kızım . Daha önceden atmıştım, uyanıklık saatlerine göre (maksimum 2 saat kadar uyanık kalıyor bu aralar) organize ediyorum uykusunu
Kız Zeyno iş yapmadan nasıl dayanıyon ben bir gün yapmasam. Ev savaş malum bir çocuk daha varBen iş yapmıyorumkaç gündür iftarlar annelere attık kendimizi.
bugün yürüteçe attım kızımı on dakikada mutfağı topladım kaç günlük dağınıklık. Şok oldum kendime o kadar hızlı nasıl yaptım diye.
Gece de uykusu çok sıkıntı bu ara damağı çok şiş yeniden mi diş patlayacak yoksa atak mı bilemedim.
Kız Zeyno iş yapmadan nasıl dayanıyon ben bir gün yapmasam. Ev savaş malum bir çocuk daha var
Ben de 2 saatte bi uyutuyorum ama bizim 4 uyku oluyo ya niye öyle3 kere uyuyor benim kızım . Daha önceden atmıştım, uyanıklık saatlerine göre (maksimum 2 saat kadar uyanık kalıyor bu aralar) organize ediyorum uykusunu
Ne iş yapıyosun canım, bebişle zor oluyo muCanım ev işi ben de yapamıyorum anca haftasonları, eşim evdeykenAma evden çalışıyorum, siparişlerim oluyor onları gece yapıyorum artık. İnşallah bir an önce gündüz uykularımız düzelir, 3 gecedir gece 3’te yatabiliyorum çünkü
Çok teşekkür ederim.
Uyandıktan bir müddet sonra vermeyi deneyebilirsin.
Kızım ilk uyandığında kahvaltı yapmıyor.
İlk uykusunu uyandıktan sonra kahvaltı yapıyor. Benimle birlikte yapmayı seviyor. Ona ayrı getirdiğim zaman genelde reddediyor. Birlikte olunca iştahla bekliyor.
B Akalım kızı çözene kadr uğraşıcaz inşallah iştahlanırAnladim canim bazi bebekler ek gida sevmiyor sanirim seninki onlardan.
Mesela benim kizim da su sevmiyor.
Patates i havucu begenmedi ama brokoli sevdi
3 kez yarim saat gibi
3 e düşürmeye çalışıyorum bir haftadır ama zorla 4 uyku uyuyor maalesef. Uyanık kalma süresi 1,5 saat ile 2,5 saat arasında değişiyor. Gece uykusundan önce bi enerji geliyor ki o biçimKızlar kaç gündüz uykusu uyuyor bebişleriniz?
Mop pro kullanıyorum ama memnun değilim. Kafası çok sık karışıyor. Yazılımsal hata var bu modelde. Offline olma sıkıntısı yaşadım, birçok kişi yaşamış. Kızkardeşimde mop pro kullanıyor onunki tamire gitti kamerası arızalanmış. Roborocs5 almalısın gerçekten aradaki farka değer. Aylarca çalıştırmadım bıktım da. İkinci elden satıcam galiba.Kızlar robot süpürge hangi arkadaş kullanıyordu
Uyku aralıklarını uzatmaya çalış canım o zaman otomatikman azalacak uyku sayısı . 3.5 4 saate bir uyutuyordum ben dün osman gönülal dinledim 6 aydan sonra 2 uyku yeterli olacaktır diyor.Ben de 2 saatte bi uyutuyorum ama bizim 4 uyku oluyo ya niye öyle
Bestiron kullanıyoruz çok şükür olumsuz bi yan etki yapmadı bi kaç gün vermeyip gözlemle yin bakalım değişiklik olacak mıAy bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?
Bir kac gun kullanma durrumuna bir bak canim sikinti olur mu kiAy bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?
Galiba. Robocoks alcam. Bende el süpürgesi ilk önce alim dedim. Eşim bu hem siliyor. Bu şuanlık yükü hafifletir diye bunu alcam bakalım3 e düşürmeye çalışıyorum bir haftadır ama zorla 4 uyku uyuyor maalesef. Uyanık kalma süresi 1,5 saat ile 2,5 saat arasında değişiyor. Gece uykusundan önce bi enerji geliyor ki o biçimuykuları da 30 dk ile 1 saat arasında değişiyor.
Mop pro kullanıyorum ama memnun değilim. Kafası çok sık karışıyor. Yazılımsal hata var bu modelde. Offline olma sıkıntısı yaşadım, birçok kişi yaşamış. Kızkardeşimde mop pro kullanıyor onunki tamire gitti kamerası arızalanmış. Roborocs5 almalısın gerçekten aradaki farka değer. Aylarca çalıştırmadım bıktım da. İkinci elden satıcam galiba.
Ben bide bosch el süpürgesi aldım. Harika harikaaagün içerisinde defalarca açıp kullanıyorum. Dysn almaya bütçem yetmez ki yedek parçası tamiri de çok fazla geldi. Bi dysn asla değil ama iyiki almışım diyorum. Tozu da onunla alıyorum. Bugün sürekli yerde bişiler görünce alıp durdum elime, hç yorulmadan ev tertemiz.
Cok sağol canım ya cok iyi olduSmjj bi profil paylaşıyorum incelemeni tavsiye ederim. Süpürgelerin genel olarak özellikleri yazıyor. Birde bu kişinin yukarıdaki sabitlenmiş hikayelerine felan bakmalısın. Distribitör garantisini felan anlatıyor. İnternetten alıcaksan alıcağın satıcıyı dikkatli seçmelisin.
Robot süpürge klavuzu
.
Benimkide 6 aydan sonra kudurdu gece gece uykusu diye birşey kalmadı önceden Demir damlasını sabah veriyordum. Erken şimdi yatmaya yakın veriyorum muhtemelen Demir damlasidır bugün sabah verdim gece nasıl olcak bakalımAy bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?