Benim kız irmikli armut yaptım yemedi yulaf unu ile muz hurma yaptum yemedi hep reddediyor neyi yanlış yapıyorum acaba
Kızlar uyumuyor mahvetti beniyarın birde aşı var napcam ben
Tamam uyurken hep emiyor uyandıktan sonra deniyorum demekki tokAçlık saatlerşne dikkat ederek veriyor musunuz?
Ne aşırı aç, ne de tok olması gerekiyor.
Gözlemlemek lazım.
Siz yemek yerken denedin mi hic canim.Tamam uyurken hep emiyor uyandıktan sonra deniyorum demekki tok
Denedim yogurta ilkten agzını açıyorsonra istemiyor suyu çok istiyor amaSiz yemek yerken denedin mi hic canim.
Hep beraber sofradayken
zeynones canim bir oku istersen
Tamam uyurken hep emiyor uyandıktan sonra deniyorum demekki tok
Kızlar kaç gündüz uykusu uyuyor bebişleriniz?
Aynı valla benimki de yarım saat 45 dk arası 4 uyku uyuyo fazla mı acaba dedim de böyle herhaldeNormalde 3-4 kısa kısa uyuyor.
Ama son bir kaç gündür 1 kez uyusa şükrediyorum.
Anladim canim bazi bebekler ek gida sevmiyor sanirim seninki onlardan.Denedim yogurta ilkten agzını açıyorsonra istemiyor suyu çok istiyor ama
Kızlar kaç gündüz uykusu uyuyor bebişlerini
2 nadiren 3 ama son uykuyu çok uzatımıyorum gece uykusundan çalmasın diyeKızlar kaç gündüz uykusu uyuyor bebişleriniz?
Aynı valla benimki de yarım saat 45 dk arası 4 uyku uyuyo fazla mı acaba dedim de böyle herhalde
Kızlar robot süpürge hangi arkadaş kullanıyordu
Nasıl memnunmusun canım sen hangi marka kullanıyorsun veya güzel dediğin bir marka varmıUyuyorsa fazla değildir :)
Ben kullanıyorum canım.
Nasıl memnunmusun canım sen hangi marka kullanıyorsun veya güzel dediğin bir marka varmı
Arkadaşlar iki tane kocaman dişleri oldu çok şükür ama macera şimdi başlıyor sanırımdiğer dişler kaşınıyor meme ucuyla kaşımaya çalışıyor haliyle ama ben de hal kalmadı yeniden meme ucu kremine başladım ama ah ki ne ah...
Bugün ek gıda da kabul etmedi. Biberonla nane verdim biraz oyalansın diye biberonu da reddediyor zaten dişlerini
Roborock ta cok pahalı yaXiomi vacuum mop pro benimki. Memnunum açıkçası müthiş mükemmel temizlemiyor. Daha doğrusu bizim evin kirine, pisine yetişemiyorkedi var, eşim çok dağınık. Ben de toplu sayılmam
Roborock s5'ten de çok memnunlar.
Açıkçası iyi yada kötü ben her gün bütün evi süpüremem. Karyolanın altı, koltukların altı temel bir temizliğe sebep mis.
Küçük hanımı uyuturken de gerçek bir beyaz gürültüye sahibiz
Aynı şeyi yazacaktım ben deNormalde 3-4 kısa kısa uyuyor.
Ama son bir kaç gündür 1 kez uyusa şükrediyorum.