2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Eklentiler

• Screenshot_20220421-102248_Instagram.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20220421-102241_Instagram.jpg
    168,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220421-102257_Instagram.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 44
zeynones canim bir oku istersen

Çok teşekkür ederim.
Tamam uyurken hep emiyor uyandıktan sonra deniyorum demekki tok

Uyandıktan bir müddet sonra vermeyi deneyebilirsin.
Kızım ilk uyandığında kahvaltı yapmıyor.
İlk uykusunu uyandıktan sonra kahvaltı yapıyor. Benimle birlikte yapmayı seviyor. Ona ayrı getirdiğim zaman genelde reddediyor. Birlikte olunca iştahla bekliyor.

Arkadaşlar iki tane kocaman dişleri oldu çok şükür ama macera şimdi başlıyor sanırım diğer dişler kaşınıyor meme ucuyla kaşımaya çalışıyor haliyle ama ben de hal kalmadı yeniden meme ucu kremine başladım ama ah ki ne ah...
Bugün ek gıda da kabul etmedi. Biberonla nane verdim biraz oyalansın diye biberonu da reddediyor zaten dişlerini biberonla kaşıyıp çalkaladı. Bütün evimiz nane kokuyor

Nasıl memnunmusun canım sen hangi marka kullanıyorsun veya güzel dediğin bir marka varmı

Xiomi vacuum mop pro benimki. Memnunum açıkçası müthiş mükemmel temizlemiyor. Daha doğrusu bizim evin kirine, pisine yetişemiyor kedi var, eşim çok dağınık. Ben de toplu sayılmam

Roborock s5'ten de çok memnunlar.

Açıkçası iyi yada kötü ben her gün bütün evi süpüremem. Karyolanın altı, koltukların altı temel bir temizliğe sebep mis.

Küçük hanımı uyuturken de gerçek bir beyaz gürültüye sahibiz

Roborock ta cok pahalı ya valla cok istıyorum. Almak bakalım biraz daha bakinip

Normalde 3-4 kısa kısa uyuyor.
Ama son bir kaç gündür 1 kez uyusa şükrediyorum.
Aynı şeyi yazacaktım ben de Gündüz güzel uyuyan çocuk şimdi hiç uyumuyor, kucakta olursa biraz uzun uyuyor, ne yapacağımı şaşırdım. Tüm işimi gücümü gece yapıyorum çok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…