Bu aylar ayrilik kaygisi ve yabancilara tepki verme ayiymis. Onunla alakali mi acabaAcıkıyor desem iki üç kez emip bırakıyor uyumaya devam ediyor. Kokumuzu mu özlüyorlar anlamadım
Özlediğinden mi yapıyor acaba diye düşünüyorum. Kokumu duyunca sakinleşiyor çünkü.
Ne zaman bitecek acaba
Diş agrılarını diyorsan 3 yasa kadar devam ediyorAcıkıyor desem iki üç kez emip bırakıyor uyumaya devam ediyor. Kokumuzu mu özlüyorlar anlamadım
Özlediğinden mi yapıyor acaba diye düşünüyorum. Kokumu duyunca sakinleşiyor çünkü.
Ne zaman bitecek acaba
Bu aylar ayrilik kaygisi ve yabancilara tepki verme ayiymis. Onunla alakali mi acaba
Acıkıyor desem iki üç kez emip bırakıyor uyumaya devam ediyor. Kokumuzu mu özlüyorlar anlamadım
Ne zaman bitecek acaba
Hahah aman ya valla hayir bu kadar bilgililer.Kızlar bugün oğlanı parka götürdüm attım çimlere, öyle hoşuna gitti kiİyice bunalmıştım bana da iyi geldi. İmkanı olan çıksın bir hava alsın, size de çok iyi gelecek
Parktaki yaşlı amcaların “Anne sütü içiyor değil mi, aman kızım aman” demesini hariç tutuyorum tabii, teyzeler bitti bunlar başladı şimdi de yav.
Hic bisey yapmadan emzirip uyutmayi dene bi de. Acikmis ya da seni yaninda istiyo olabilirArkadaşlar kızım uzun zamandır gözleri kapalı şekilde ağlayarak uyanıyor sabahlarısanki bir yeri acıyor gibi... Karartma perdeyi açıyorum gece lambasını kapatıyorum öpüyorum sarılıyorum yok. Ne zaman emiyor ondan sonra kendine geliyor. Sanki korkuyor gibi
Muz verince oluyor canimKizlar bebegimin kakasinda siyah kum gibi seylervar. Internette muz ve hurma demisler dun vermistim sizde de oluyormu hic
Canım çok iyi yapmışsın, yalnız dün Twitter da bir şey okudum, beni korkuttu, o yüzden paylaşmak istedim. Sokak köpeklerinin dışkılarıyla bulaşan garip parazitler varmış, ve bir yıl filan yaşayabilirlermiş, oradan oraya hayvanların ayaklarıyla vesaire giderlermiş, ve bazıları çoook tehlikeli. Ben de istanbulda çok büyük bir parka yakın oturuyorum, hatta buraya kızım için taşındım, ama direkt çimlere atmam bu haberi okuduktan sonra. Mutlaka bir örtü vesaire, ve o örtü de bi yerlere değmeden yıkamaya, ya da en iyisi naylon bir örtü.Kızlar bugün oğlanı parka götürdüm attım çimlere, öyle hoşuna gitti kiİyice bunalmıştım bana da iyi geldi. İmkanı olan çıksın bir hava alsın, size de çok iyi gelecek
Parktaki yaşlı amcaların “Anne sütü içiyor değil mi, aman kızım aman” demesini hariç tutuyorum tabii, teyzeler bitti bunlar başladı şimdi de yav.
Canım evet altında örtü vardı ama elleriyle çimleri tutup çekmesine de izin verdim, sonra da bir yere dokunmadan ellerini sildim. Bu sokak hayvanları konusu genel olarak dert zaten maalesef, keşke sadece çimlerde olsa o mikroplar, çocuk oyun gruplarında bile bunların dışkıları, mikropları var. Ben de peyzaj mimarıyım, işim parklar ve gerçekten gördüğüm şeylerden sonra büyüyünce çocuğu o çocuk oyun gruplarına nasıl salıcam bilmiyorumCanım çok iyi yapmışsın, yalnız dün Twitter da bir şey okudum, beni korkuttu, o yüzden paylaşmak istedim. Sokak köpeklerinin dışkılarıyla bulaşan garip parazitler varmış, ve bir yıl filan yaşayabilirlermiş, oradan oraya hayvanların ayaklarıyla vesaire giderlermiş, ve bazıları çoook tehlikeli. Ben de istanbulda çok büyük bir parka yakın oturuyorum, hatta buraya kızım için taşındım, ama direkt çimlere atmam bu haberi okuduktan sonra. Mutlaka bir örtü vesaire, ve o örtü de bi yerlere değmeden yıkamaya, ya da en iyisi naylon bir örtü.
Linkini bulursam kopyalarım.
Onlardan biride benimCanım evet altında örtü vardı ama elleriyle çimleri tutup çekmesine de izin verdim, sonra da bir yere dokunmadan ellerini sildim. Bu sokak hayvanları konusu genel olarak dert zaten maalesef, keşke sadece çimlerde olsa o mikroplar, çocuk oyun gruplarında bile bunların dışkıları, mikropları var. Ben de peyzaj mimarıyım, işim parklar ve gerçekten gördüğüm şeylerden sonra büyüyünce çocuğu o çocuk oyun gruplarına nasıl salıcam bilmiyorumKontrole gittiğim parklardan birinde anneler her gün çamaşır suyuyla oyun gruplarını yıkadıklarını söylemişti, onlara dönmem inşallah
Iste bu son zamanlardaki bu huysuzlugu da beni cok yordu. Suan dipler de olmamin sebebi.
Aksam olup uyucaz diye korkar oldum. Gece surekli agliyor uyaniyor. Besigine koyarken anliyor yine uyaniyor, ağliyor. Bu ara formul sut unu de hep yarim birakiyor.
Hic bisey yapmadan emzirip uyutmayi dene bi de. Acikmis ya da seni yaninda istiyo olabilir
Ya cidden bunu yasamayan anlayamaz. Cook da uzun suruyor gozleri kapali agliyor.Ben de akşam oldu mu karalar bağlıyor nasıl uyuyacağım diye... Eskiden işe gideceğim diye pazardan çökerdi hüzün o hesapdün iftardayız kara kara düşünüyordum babam sordu ne düşünüyorsun öyle diye tek düşündüğüm gece nasıl geçecek
Dediğini de deniyorum yok ne uyuyor ne uyanıyor bi görsen... tam sabah uyanma saatine yakın oluyor bu bahsettiğim. Gece kalkışları dediğin gibi karnını doyurup yatıyor, bu ara bir de aramıza yatma sevdası çıktı başımıza
Meyvenin yapısı gereği. Muzu iplik iplik görebilirsin kakasındaNeden ki acaba bilgin var mi bu konuda ?
Zarari yoktur herhalde umarim
Bikaç gecedir aynısı. Sabaha kadar gözleri kapalı ağladı. Sabah ben uyandırdım artık dayanamayıp. Çok yorgunum.Ya cidden bunu yasamayan anlayamaz. Cook da uzun suruyor gozleri kapali agliyor.
Bende baya pütürlü veriyorum. Kardeşim şaşırdı yediği büyüklüğe. Eğer bebek yutabiliyorsa büyük olsun daha iyiYa kizlar birsey soracagim.
Ben blendır hic y.apmiyorum. pure gibi yapmiyorum veya pureyi puturlu birakmiyorum.
Mesela brokoliyi minik minik havucu minik minik haslayip su ile icine princ atttim. Sonra hafif ezdirdim verirken kasigi ile. Silikon kasik nasil ezerse. Bu sekilde hatali mi yapiyorum acaba. Cigneme durumu olmadigi icin. Gerci genelde catalla iyice eziyordum.
Canım ben daha başlamadım ama doktor bize blender kullanmamamızı söylemişti, vitamin kaybı oluyormuş sanırım. Ayrıca bence biraz pütürlü olması daha iyi sindirimi için.Ya kizlar birsey soracagim.
Ben blendır hic y.apmiyorum. pure gibi yapmiyorum veya pureyi puturlu birakmiyorum.
Mesela brokoliyi minik minik havucu minik minik haslayip su ile icine princ atttim. Sonra hafif ezdirdim verirken kasigi ile. Silikon kasik nasil ezerse. Bu sekilde hatali mi yapiyorum acaba. Cigneme durumu olmadigi icin. Gerci genelde catalla iyice eziyordum.
Ya kizlar birsey soracagim.
Ya cidden bunu yasamayan anlayamaz. Cook da uzun suruyor gozleri kapali agliyor.
Canım ben daha başlamadım ama doktor bize blender kullanmamamızı söylemişti, vitamin kaybı oluyormuş sanırım. Ayrıca bence biraz pütürlü olması daha iyi sindirimi için.
Siz ek gıdaları her gün mü hazırlıyosunuz peki kızlar yoksa haftalık mı? Doktor bize zamanında kendi çocuklarına yapıp yapıp dolaba attıklarını anlatmıştı, açıkçası öyle daha işime gelir gibi benim de
Ben hergun yapiyorum canim taaze olsun diye. Ama duan benim daha tadim sayilir. Sonra muhtemelen cogaltip bende kavanoz veya buzluk yaparimCanım ben daha başlamadım ama doktor bize blender kullanmamamızı söylemişti, vitamin kaybı oluyormuş sanırım. Ayrıca bence biraz pütürlü olması daha iyi sindirimi için.
Siz ek gıdaları her gün mü hazırlıyosunuz peki kızlar yoksa haftalık mı? Doktor bize zamanında kendi çocuklarına yapıp yapıp dolaba attıklarını anlatmıştı, açıkçası öyle daha işime gelir gibi benim de