- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
Ay ben de bayılmak üzereyim. Kıxım 3.30 da kalktı ve uyumuyor. Yarın çalışıyorum, nasıl durucam bilmiyorum. Eşimden sıfır yardım. Hatta geçen çok kötü kavga ettik, gece onu uyandırdım diye - acil bir durum yokmuşÇınar resmen üzerimden geçti. Bitik durumdayım
Gün içinde çok fazla kaka yaptı. Uyku saati gelince kudurduu. Banyo yaptırdım uyumadı yıktı evi. En son 18.00 da emzirmiştim. Saat 00.00 oldu hala emmediokadar çok üzülüyorum ki şuanda.
Kızlar, biz demir damlasına bugün başladık, acaba ondan mı böyle kötü oldu kızım? Dalıyor gibi oluyor, yatırıyorum, 2-3 dakika sonra uyanıyor kıvranarakAy ben de bayılmak üzereyim. Kıxım 3.30 da kalktı ve uyumuyor. Yarın çalışıyorum, nasıl durucam bilmiyorum. Eşimden sıfır yardım. Hatta geçen çok kötü kavga ettik, gece onu uyandırdım diye - acil bir durum yokmuş
Canım bebeğini kucağına al hafif başı eğik her iki burun deliğine serum fizyolojik sık en son aspiratörle çektir verdiği ilaçları mutlaka kullan cok geçmiş olsunKizlar bisey danışmam gerek 1belki daha önce konuşuldu burda bilmiyorum ama kusuruma bakmayın üç minik canavar ile pek mümkün olmuyor mesajları okumam, benim minnak fena grip oldu, doktora gittik bugun ama mümkün mertebe ilaçsız atlatin dedi 2 tane bilindik bi şurup verdi klasik ağrı kesici ateş düşürücü olanlardan ama kızım yatamiyor uyuyamıyor ememiyor aspiratör falan fayda etmiyor artık bu kadar küçük olanlara ne yapılır var mi bilen ıhlamur dışında bisey veremiyorum da mahvolduk 3 gündür gece gündüz ağlıyor sadece
Bence ya diş yada Demir damlasından dolayıdır ilk zamanlar bizde başladığımızda müthiş agrısı oluyordu. Allah eşine akıl versin inş cok sinir oldumAy ben de bayılmak üzereyim. Kıxım 3.30 da kalktı ve uyumuyor. Yarın çalışıyorum, nasıl durucam bilmiyorum. Eşimden sıfır yardım. Hatta geçen çok kötü kavga ettik, gece onu uyandırdım diye - acil bir durum yokmuş
Demir damlasinin cogu kiside huzursyzluk yaptigini okumustum. Bu sebeple ben azar azar yukselttim. Dr 8 damla demisti ben 2 3 damla ile baslamistim.Kızlar, biz demir damlasına bugün başladık, acaba ondan mı böyle kötü oldu kızım? Dalıyor gibi oluyor, yatırıyorum, 2-3 dakika sonra uyanıyor kıvranarak
Ferrummu adı o benim bebeğim dede iyle yapti. Ocean alKızlar, biz demir damlasına bugün başladık, acaba ondan mı böyle kötü oldu kızım? Dalıyor gibi oluyor, yatırıyorum, 2-3 dakika sonra uyanıyor kıvranarak
Evin hemen yanında aktar var, alayım hemen çok sağol canım.Ben almadım da iyi diyorlar ya kullanan arkadaşlarım.
Bizim eczacı tavsiye etmedi ama.
Ben karanfil yağını su ile seyreltip serçe parmağımla sürüyorum çok rahatlıyor. Diş hekimi bir arkadaşım tavsiye etti bunu da.
Gece pek huzursuz değilde gündüz uykuları berbat oldu yine. Ağlıyor, mızırdıyor, ne bulursa ısırmak istiyor hırslanıyor. Çok huysuz oldu benimki, kucak istiyor sürekli.Kullanan ve memnun olan çok var, ben almayı düşünüyorum dış döneminde. Henüz bizde başlamadi. Çok mu huzursuz oluyorlar yav gece de mi
Bakayım hemen çok teşekkürler canımOsanit diye bişey geldi bana hediye. Homeopati diş için. Trendyolda çoook fazla yorumu olan bi ürün. Denemedim daha ama bi bakıp inceleyebilirsin.
Şimdilik doğal birşeyler deneyeceğim canım bakalım faydalı olur inşallah.instframda 1 2 dr denk gelmisti önermiyorlardi.
yine de sen bilirsin ama anlik rahatlik saglayip vucudlarina gereksiz yuklenmeyelim
Karanfil yağı önermiş Zeyno, onu deneyeceğim bakalım.Aldım ben hiç bir şey yaramadı sakın alma boşa o kadar para yazık
Bizim şuanlık böyle canım. Resimde belli değil ama yandaki dişte patlamak üzere, çok fenayız anlayacağınKedilervekitaplar Canım osanit daha güzel tetagile göre, ben de tetagil var ama diş geliyo mu gelmiyor mu anlayamadığım için bi iki kere verdim çok ağladığında sonrasında rahat uyudu ondan mıdır bilmiyorum ama Şu dişlerin bi fotoğrafını at da görelim yaa nasıl çıkıyor vallahi çok merak ediyorum
Kızlar, biz demir damlasına bugün başladık, acaba ondan mı böyle kötü oldu kızım? Dalıyor gibi oluyor, yatırıyorum, 2-3 dakika sonra uyanıyor kıvranarak
Evin hemen yanında aktar var, alayım hemen çok sağol canım.
Gece pek huzursuz değilde gündüz uykuları berbat oldu yine. Ağlıyor, mızırdıyor, ne bulursa ısırmak istiyor hırslanıyor. Çok huysuz oldu benimki, kucak istiyor sürekli.
Bakayım hemen çok teşekkürler canım
Şimdilik doğal birşeyler deneyeceğim canım bakalım faydalı olur inşallah.
Karanfil yağı önermiş Zeyno, onu deneyeceğim bakalım.
Bizim şuanlık böyle canım. Resimde belli değil ama yandaki dişte patlamak üzere, çok fenayız anlayacağın
Yok, newvitt marka. 3 damla verdim dün. Doktor 5 damla demiştiFerrummu adı o benim bebeğim dede iyle yapti. Ocean al
Biyük ihtimalle demir damlası yaptı. Ben 2-3 damlayla başladım ilk verdiğimde ağrı yaptı bıraktım. Sonra bi verdim bi vermedim çok yavaş ilerledim.Kızlar, biz demir damlasına bugün başladık, acaba ondan mı böyle kötü oldu kızım? Dalıyor gibi oluyor, yatırıyorum, 2-3 dakika sonra uyanıyor kıvranarak
Diş mi acabaSabah 7.30 da kalkan oğlum 9.30 da kalktı. Öyle kötü bi gece geçirdim ki. Sabaha kadar çığlık ağlama mızmızlık. Doğru düzgün emmedi aç aç bekliyor hala, göğüslerim acıyor
Sabah 7.30 da kalkan oğlum 9.30 da kalktı. Öyle kötü bi gece geçirdim ki. Sabaha kadar çığlık ağlama mızmızlık. Doğru düzgün emmedi aç aç bekliyor hala, göğüslerim acıyor
1 saat diye biliyorum benKızlar mamayı hazırladıktan sonra ne kadar süre içinde içirmek gerekiyor? Oğlum bazen hemen içmek istemiyor, birkaç saat sonra versem sıkıntı olur mu?
Yavrum benim yaa kıyamam patladıktan sonra rahatlar belkiEvin hemen yanında aktar var, alayım hemen çok sağol canım.
Gece pek huzursuz değilde gündüz uykuları berbat oldu yine. Ağlıyor, mızırdıyor, ne bulursa ısırmak istiyor hırslanıyor. Çok huysuz oldu benimki, kucak istiyor sürekli.
Bakayım hemen çok teşekkürler canım
Şimdilik doğal birşeyler deneyeceğim canım bakalım faydalı olur inşallah.
Karanfil yağı önermiş Zeyno, onu deneyeceğim bakalım.
Bizim şuanlık böyle canım. Resimde belli değil ama yandaki dişte patlamak üzere, çok fenayız anlayacağın
1 saati geçirmeyin tehlikeli diyorlar canımKızlar mamayı hazırladıktan sonra ne kadar süre içinde içirmek gerekiyor? Oğlum bazen hemen içmek istemiyor, birkaç saat sonra versem sıkıntı olur mu?
1 saat canım yoksa bakteri üretiyormuş . Ben içmezse döküyordum hemenKızlar mamayı hazırladıktan sonra ne kadar süre içinde içirmek gerekiyor? Oğlum bazen hemen içmek istemiyor, birkaç saat sonra versem sıkıntı olur mu?
Bende onu kullaniyorum yan etki farketmedimYok, newvitt marka. 3 damla verdim dün. Doktor 5 damla demişti
Hemen diye biliyorum bazen max 5 10 dk bekliyor.Kızlar mamayı hazırladıktan sonra ne kadar süre içinde içirmek gerekiyor? Oğlum bazen hemen içmek istemiyor, birkaç saat sonra versem sıkıntı olur mu?