Osanit diye bişey geldi bana hediye. Homeopati diş için. Trendyolda çoook fazla yorumu olan bi ürün. Denemedim daha ama bi bakıp inceleyebilirsin.
Bende bı süre tuttum sütüm ciddi manada azaldı ve bıraktmAy ne alaka. Ben iyi bir İlahiyat Fakültesinden mezunum. Şu an tutmuyorum Allah oruç tutmama ruhsatını boşuna mı veriyor. Hamileyken de tutamadım kaza çok olmasın diye bi deneyim dedim sütten ziyade halin kalmadı bebeğime. Başka da tutmadım. Büyüsünler sütten kesince tutarız.
Benım oğlum ıkea mama sandaliyesi ile buyuduBen de ona ikna olmuştum ama Dolap’ta gördüğüm kadarıyla bir süre sonra derisi soyuluyor canım. Bir de terletir yazın bebeyi diye vazgeçtim. Aslında Ikea aksi gibi dursa da sağlam, benim yeğenlere dayandıysa devrilmediyse hiçbir şey olmazAma emniyet kemerinin sadece belden olmasından ve küçük olmasından hoşlanmıyorum çünkü bebek büyüdükçe oraya koyup çıkarması zorlaşıyor. Bir de ayak basma yeri ben çok aramıyorum açıkçası çünkü bir süre sonra oraya basıp kendilerini fırlatmaya çalışıyor bu arkadaşlar. Ben o kadar söylendiği kadar olumsuz etkisi olduğunu da düşünmüyorum, bizim çocuklar ayaklarını sallaya sallaya yemek yiyorlardı işte hiç de garipsemediler
Bak bu bizimKedilervekitaplar Canım osanit daha güzel tetagile göre, ben de tetagil var ama diş geliyo mu gelmiyor mu anlayamadığım için bi iki kere verdim çok ağladığında sonrasında rahat uyudu ondan mıdır bilmiyorum ama Şu dişlerin bi fotoğrafını at da görelim yaa nasıl çıkıyor vallahi çok merak ediyorum
Yerim yaa çıkmış bileeBak bu bizim
Oyy oyy kuzum ya masallahBak bu bizim
Bende bı süre tuttum sütüm ciddi manada azaldı ve bıraktminş bebişler buyuyunce tutarız
Benım oğlum ıkea mama sandaliyesi ile buyudutam bir canavardı şimdi kardesi de aynı mama sandalıyesınde buyuyo arada bı cocuk daha buyuttu bızım mama sandalıyesi hafıf ama saglam :) bı tek ayaklıgı olmamasına takılıyrm o da doktorlar ayaklıklı onerıyo dıye yoksa oğlum hıc sorun yasamamıstı bu sandalıyede
Anum yerim ağzını çabuk belirginleştiEki Görüntüle 3050893
Bunlar da kızımınkiler geçen haftadan fotoğraf şimdi baya belirgin :) hepimizinkinin kolayca çıkıversin inşallah
Bende karanfil yagını zeytinyağ ile seyrelttim su ile çok karışmadı keskin oldu onun için yaktı biraz zeytin yag tam kıvam verdiBen almadım da iyi diyorlar ya kullanan arkadaşlarım.
Bizim eczacı tavsiye etmedi ama.
Ben karanfil yağını su ile seyreltip serçe parmağımla sürüyorum çok rahatlıyor. Diş hekimi bir arkadaşım tavsiye etti bunu da.
Bende karanfil yagını zeytinyağ ile seyrelttim su ile çok karışmadı keskin oldu onun için yaktı biraz zeytin yag tam kıvam verdi
Zeyno direkt böyle pat diye çıkıyo mu öncesinde kızarıklık falan mı oluyoEki Görüntüle 3050893
Bunlar da kızımınkiler geçen haftadan fotoğraf şimdi baya belirgin :) hepimizinkinin kolayca çıkıversin inşallah
Bak bu bizim
Ay kıyamam miniklerimeEki Görüntüle 3050893
Bi ara benimkide emmiyordu seni çok iyi anlıyorum bazen kudurma zamanları geliyorÇınar resmen üzerimden geçti. Bitik durumdayım
Gün içinde çok fazla kaka yaptı. Uyku saati gelince kudurduu. Banyo yaptırdım uyumadı yıktı evi. En son 18.00 da emzirmiştim. Saat 00.00 oldu hala emmediokadar çok üzülüyorum ki şuanda.
Bende alicam napalim yarım saatte yeterKızlar dayanamayıp yürütec aldım
5 dakka bile. Acil bir işte iyi oluyorBende alicam napalim yarım saatte yeter
Burun tukanıklığı için öneri verebilirim canım sadece aspiratörle direk çekmek yerine sf i şırıngaya çek 5 ml bebeği sırt üstü yatırarak kafasını yana çevir önce bir burun deliğimden hızlıca ver sonra tekrar doldur diğer burun deliğinden aynj işlemi yap, bunu yaparken diğer burun deliğinden çıkacak su,daha sonra kaldır yüzüstü kollarında sırtından omuzlara doğru elini kubbe şeklinde yaparak vur 1 dk falan daha sonra gerekirse hemen ardından aspiratör kullan. Bu işlem genzini baya baya temizliyor. Danla vs hiç bir işe yaramıyor.. Benim bebeğimde şuan hasta aynı durumdayım gece uyanıyor emmek istemiyor ağlıyor bu işlem sonrası emip uyuyor.. odanın nem seviyesini%60 civarı tutmaya çalış beşiğine baş ucuna bir damla okaliptus yağı damlatabilirsin. Birde ben ıhlamur un içine çok azcık yarım çay kaşığı keçiboynuzu özü koyuyorum bazen bizim baya geçti gibi sadece öksürük kaldı bir an evvel iyileşsin inşallahKizlar bisey danışmam gerek 1belki daha önce konuşuldu burda bilmiyorum ama kusuruma bakmayın üç minik canavar ile pek mümkün olmuyor mesajları okumam, benim minnak fena grip oldu, doktora gittik bugun ama mümkün mertebe ilaçsız atlatin dedi 2 tane bilindik bi şurup verdi klasik ağrı kesici ateş düşürücü olanlardan ama kızım yatamiyor uyuyamıyor ememiyor aspiratör falan fayda etmiyor artık bu kadar küçük olanlara ne yapılır var mi bilen ıhlamur dışında bisey veremiyorum da mahvolduk 3 gündür gece gündüz ağlıyor sadece