Ben bir keresinde gardropstan bir elbise aldım. Zaten boyumdan hafif bir tık kısa duruyordu, mankenin fotosunu koymuş direk aldığı yerin neyse. Kadın kendi boyuna göre kestirmiş en az 20-30 cm hiç söylemiyor da. Bir geldi düdük gibiKızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil.Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence
Ben şuanda memelekette aldığımız eve tül perde alıyorum dolaptan. 3 güneşlik 1 tülü aldım. 2 tül daha kaldı bakınıyorumBen bir keresinde gardropstan bir elbise aldım. Zaten boyumdan hafif bir tık kısa duruyordu, mankenin fotosunu koymuş direk aldığı yerin neyse. Kadın kendi boyuna göre kestirmiş en az 20-30 cm hiç söylemiyor da. Bir geldi düdük gibiyetkililere söylüyorum sürekli aynı şeyi söylüyorlar, neymiş karşı tarafı ikna etmeliymisim iade için. Bir de 150₺ vermiştim, nefret ettim yani böyle mağduriyet yok o gün bu gündür ben açıkçası almam dolap, gardrops falan. Tek yapacağım gidip letgodan bakarak çevremden almak olur
Ay cok zor valla diş bizim iki tane Altan kocaman oldu. Isırıyor artık parmak meme ne bulursaşimdi üstten cıkıcak
Bende ne zaman bitecek bu diş derdi diyecektim ki daha yolun başındayız sanırımAmaaan bu sefer diğerleri başlıyormuş hep öyle diyorlar şimdi de üst dişler kaşınıyor parmağını alıyor bi orayı kaşıyor bir burayıbir de memeyle kaşımaya çalışma hikayesi var iki tanesi de ben burdayım diyor
Ama inci gibi gördükçe mutlu oluyorsun öyle güzel ki büyüdüklerine bu denli şahit olmak...
Üst dişler dahada zor ah ilk çocukta cok çektik diş 3 yaşına kadAr Buda şimdi aynıBende ne zaman bitecek bu diş derdi diyecektim ki daha yolun başındayız sanırımonun dişi çıktı diye ondan çok ben sevindim valla bu diş döneminde beslenme anlamında ekstra bişey yapmak gerek mi kızlar ?
Ben kehribar takıyorum belki faydası olur diye salyası kesti biineviBende ne zaman bitecek bu diş derdi diyecektim ki daha yolun başındayız sanırımonun dişi çıktı diye ondan çok ben sevindim valla bu diş döneminde beslenme anlamında ekstra bişey yapmak gerek mi kızlar ?
Taze fasulyeKabız olmuş olabilir evet bencede verin ,kayısının suyunu da icirin, armutta verebilirsiniz ,fasulye bezelye gibi gıdaları denediyseniz akşam yemeginde onları da verin isterseniz ,suda icirin , kakasını yapmakta zorlanıyor olabilir
İade talebinde bulundum kızlar, satıcı tabii ki onaylamadı. Dolap inceleyip görüş belirtecekmiş bakalım. Yeğenlerim Ikea’nın sandalyesinde büyüdü aslında ama o da bana çok uyduruk geliyor. Çoğu ebeveyn de onu tavsiye ediyor, hadi onu alayım bari dedim onun da stoğu yok.
Yani tanam yine parası neyse vereyim diyorum ama bir yandan da alt tarafı bir mamz sandalyesine bebek arabası fiyatı vermek istemiyorum ya, bakalım ne olacak en sonunda.
Hemen gidip alıyorumKızlar e bebekten mik tea diye bir emzırme çayı almıştım fiyatıda cok uygundu masallah inanılmaz sütü artırdı günde bir kupa içiyorum hem sakinlestiriyo resmen sinirlerimi alıyo hemde sütümü artırdı dedim bunu size kesin söylemeliyim
Bende ne zaman bitecek bu diş derdi diyecektim ki daha yolun başındayız sanırımonun dişi çıktı diye ondan çok ben sevindim valla bu diş döneminde beslenme anlamında ekstra bişey yapmak gerek mi kızlar ?
Ben de ona ikna olmuştum ama Dolap’ta gördüğüm kadarıyla bir süre sonra derisi soyuluyor canım. Bir de terletir yazın bebeyi diye vazgeçtim. Aslında Ikea aksi gibi dursa da sağlam, benim yeğenlere dayandıysa devrilmediyse hiçbir şey olmazE bebekte baby plus mamma mia vardı çok beğendik bir onu. Geçen indirimde 800'e denk geliyordu. İkea bana hiç sağlam gelmiyor. Daha doğrusu ayaklarını koyacakları yer yoksa iyi hissettirmiyor.
Ewt canım bu valla bana faydası cok oldu kesinlikle denemelisin. Sallama çay şeklinde Bana günlük bir kupa içmek yetiyor Rabbime şükürler olsun Sütüm var doymuyor. Demiyorum. ArtıkHemen gidip alıyorumBenim sabahları çok az sütüm oluyor sanırım yaa emzirdikten sonra 100-110 cc daha içiyor oğluşum, garibim resmen aç geziyormuş
Bu çay değil mi canım?
Çok teşekkür ederim canım yapıcam birazdan yineTaze fasulyeonu atladim
Geçen perşembe a101 e fisher price 250 tl ve daha uyguna başka bir marka geldi biz oğlum da şoktan almıştık pilsan onu kullanıyoruz gayet güzel işimizi gördü.Ben de ona ikna olmuştum ama Dolap’ta gördüğüm kadarıyla bir süre sonra derisi soyuluyor canım. Bir de terletir yazın bebeyi diye vazgeçtim. Aslında Ikea aksi gibi dursa da sağlam, benim yeğenlere dayandıysa devrilmediyse hiçbir şey olmazAma emniyet kemerinin sadece belden olmasından ve küçük olmasından hoşlanmıyorum çünkü bebek büyüdükçe oraya koyup çıkarması zorlaşıyor. Bir de ayak basma yeri ben çok aramıyorum açıkçası çünkü bir süre sonra oraya basıp kendilerini fırlatmaya çalışıyor bu arkadaşlar. Ben o kadar söylendiği kadar olumsuz etkisi olduğunu da düşünmüyorum, bizim çocuklar ayaklarını sallaya sallaya yemek yiyorlardı işte hiç de garipsemediler
Kızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.
Kullanan ve memnun olan çok var, ben almayı düşünüyorum dış döneminde. Henüz bizde başlamadi. Çok mu huzursuz oluyorlar yav gece de miKızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.
Osanit diye bişey geldi bana hediye. Homeopati diş için. Trendyolda çoook fazla yorumu olan bi ürün. Denemedim daha ama bi bakıp inceleyebilirsin.Kızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.
instframda 1 2 dr denk gelmisti önermiyorlardi.Kızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.
Aldım ben hiç bir şey yaramadı sakın alma boşa o kadar para yazıkKızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.