2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben bir keresinde gardropstan bir elbise aldım. Zaten boyumdan hafif bir tık kısa duruyordu, mankenin fotosunu koymuş direk aldığı yerin neyse. Kadın kendi boyuna göre kestirmiş en az 20-30 cm hiç söylemiyor da. Bir geldi düdük gibi yetkililere söylüyorum sürekli aynı şeyi söylüyorlar, neymiş karşı tarafı ikna etmeliymisim iade için. Bir de 150₺ vermiştim, nefret ettim yani böyle mağduriyet yok o gün bu gündür ben açıkçası almam dolap, gardrops falan. Tek yapacağım gidip letgodan bakarak çevremden almak olur

Ben şuanda memelekette aldığımız eve tül perde alıyorum dolaptan. 3 güneşlik 1 tülü aldım. 2 tül daha kaldı bakınıyorum
Ama aldığım satıcının yorumlarına felan bakıp çok inceledim
Şimdi dolap hesabıma baktım da 2470 liralık satış yapmışım. Neredeysr hepsini de dolapta harcadım gene

Ay cok zor valla diş bizim iki tane Altan kocaman oldu. Isırıyor artık parmak meme ne bulursa şimdi üstten cıkıcak

Bende ne zaman bitecek bu diş derdi diyecektim ki daha yolun başındayız sanırım onun dişi çıktı diye ondan çok ben sevindim vallabu diş döneminde beslenme anlamında ekstra bişey yapmak gerek mi kızlar ?

Bende ne zaman bitecek bu diş derdi diyecektim ki daha yolun başındayız sanırım onun dişi çıktı diye ondan çok ben sevindim vallabu diş döneminde beslenme anlamında ekstra bişey yapmak gerek mi kızlar ?
Üst dişler dahada zor ah ilk çocukta cok çektik diş 3 yaşına kadAr Buda şimdi aynı

Ben kehribar takıyorum belki faydası olur diye salyası kesti biinevi

Kızlar e bebekten mik tea diye bir emzırme çayı almıştım fiyatıda cok uygundu masallah inanılmaz sütü artırdı günde bir kupa içiyorum hem sakinlestiriyo resmen sinirlerimi alıyo hemde sütümü artırdı dedim bunu size kesin söylemeliyim

E bebekte baby plus mamma mia vardı çok beğendik biz onu. Geçen indirimde 800'e denk geliyordu. İkea bana hiç sağlam gelmiyor. Daha doğrusu ayaklarını koyacakları yer yoksa iyi hissettirmiyor.
Bize hediye geleceği için almadık

Hemen gidip alıyorum Benim sabahları çok az sütüm oluyor sanırım yaa emzirdikten sonra 100-110 cc daha içiyor oğluşum, garibim resmen aç geziyormuş

Bu çay değil mi canım?

Eklentiler

• B7C8AE31-761E-446E-89A5-5B5324B880FF.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 52

Bende çok sevinmiştim de annemle kayınvalidem bundan sonra başladı asıl mesele dediler hevesim kursağımda kaldı
D vitaminini aksatmamak gerek.
Bir de beslenmesine kemik suyu yada kuzu kıyma ekledin mi? Proteinden zengin beslenirse daha güçlü oluyor bağışıklıkları.

E bebekte baby plus mamma mia vardı çok beğendik bir onu. Geçen indirimde 800'e denk geliyordu. İkea bana hiç sağlam gelmiyor. Daha doğrusu ayaklarını koyacakları yer yoksa iyi hissettirmiyor.
Ben de ona ikna olmuştum ama Dolap’ta gördüğüm kadarıyla bir süre sonra derisi soyuluyor canım. Bir de terletir yazın bebeyi diye vazgeçtim. Aslında Ikea aksi gibi dursa da sağlam, benim yeğenlere dayandıysa devrilmediyse hiçbir şey olmaz Ama emniyet kemerinin sadece belden olmasından ve küçük olmasından hoşlanmıyorum çünkü bebek büyüdükçe oraya koyup çıkarması zorlaşıyor. Bir de ayak basma yeri ben çok aramıyorum açıkçası çünkü bir süre sonra oraya basıp kendilerini fırlatmaya çalışıyor bu arkadaşlar. Ben o kadar söylendiği kadar olumsuz etkisi olduğunu da düşünmüyorum, bizim çocuklar ayaklarını sallaya sallaya yemek yiyorlardı işte hiç de garipsemediler

Hemen gidip alıyorum Benim sabahları çok az sütüm oluyor sanırım yaa emzirdikten sonra 100-110 cc daha içiyor oğluşum, garibim resmen aç geziyormuş

Bu çay değil mi canım?
Ewt canım bu valla bana faydası cok oldu kesinlikle denemelisin. Sallama çay şeklinde Bana günlük bir kupa içmek yetiyor Rabbime şükürler olsun Sütüm var doymuyor. Demiyorum. Artık

Geçen perşembe a101 e fisher price 250 tl ve daha uyguna başka bir marka geldi biz oğlum da şoktan almıştık pilsan onu kullanıyoruz gayet güzel işimizi gördü.

Kızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.

Kızlar bu tetagil şaselerdem kullanan var mı aranızda? İşe yarıyor mu, ferahlatır mı bebişleri? Alt iki dişi birden çıkıyor çok huysu, çok huzursuz kızım.

Ben almadım da iyi diyorlar ya kullanan arkadaşlarım.

Bizim eczacı tavsiye etmedi ama.

Ben karanfil yağını su ile seyreltip serçe parmağımla sürüyorum çok rahatlıyor. Diş hekimi bir arkadaşım tavsiye etti bunu da.

Kullanan ve memnun olan çok var, ben almayı düşünüyorum dış döneminde. Henüz bizde başlamadi. Çok mu huzursuz oluyorlar yav gece de mi

Osanit diye bişey geldi bana hediye. Homeopati diş için. Trendyolda çoook fazla yorumu olan bi ürün. Denemedim daha ama bi bakıp inceleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…