- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Tesekkur ederim canim.Elma armut ayvayı pişirip çatalla eziyorum.
Yoğurt yada irmikli mamaya da eklenebilir.
Muzu dümdüz çatalla ezip veriyorum.
Brokoli tattırmadım zira kendim hiç sevmem. Belki bir yerde denk düşersek veririm :)
Karnabaharı ise haşlayıp çatalla ezdim verdim.
Geri. İade veremiyormusun canım ne kadara aldın . Benimki dolaptan gördüm şansa kadın benle aynı yerde oturuyormuş eşim gidip aldı hiç kullanmamıştıKızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil.Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence
Iade edebiliyormusun canim.Kızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil.Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence
Evet kıvamı değişiyor hatta bazen poposunun arasına yapışıyor kakasi öyle oluyor, bazen top gibi yapıyorKızlar sizin bebişlerde de ek gıdaya geçince kaka kıvamında değişme oldu mu? Cıvık kaka yok artık
Top top sert ise kabizdir ama top yumuşak ise değildir . Kayısıyı kaynatıp içine yulaf ekleyip birde bulabilirseniz armut eklerseniz kabızlığı çözer. Yemeklerine zeytinyağı mutlaka ekleyin,Top top yapmış sanırım kabız oldu ya, yulaf vs mi yedirmek lazım
Yulaf yoksa kayısı ve kayısı suyu da ise yariyorEvet kıvamı değişiyor hatta bazen poposunun arasına yapışıyor kakasi öyle oluyor, bazen top gibi yapıyorönemli olan kıvamı aşırı sert olmasın oda aşırı sert ise kabizdir , lifli yedirmek gerekir. Artık bizim gibi yedikleri sen kaka da bi
Top top sert ise kabizdir ama top yumuşak ise değildir . Kayısıyı kaynatıp içine yulaf ekleyip birde bulabilirseniz armut eklerseniz kabızlığı çözer. Yemeklerine zeytinyağı mutlaka ekleyin,
Dün kayısı kaynatmıştım biraz da yulaf ama iyi gelmedi bugün ben yardımcı oldum biraz kakasını yapması için ağladı baya yapınca yarın yine yapıyım kayısıyı, kaynatıp suyun içine yulafı da atıp pişiriyoruz dimi?Yulaf yoksa kayısı ve kayısı suyu da ise yariyor
Tesekkur ederim canim.
Ben brokoliyi haslayip, tavada yagla bir hafif kizarttrip ustune yogurtla seviyorum. Normalde cok ta tercih etmemde faydasi varsa yararlansin diye
Karnabahar gaz yapti mi ?
Ihlamur veya papatya caylarina tadima gerek oluyir mu ?
Kızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil.Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence
Kızlar bebeğim alt dişlerinden birini çıkarmaya başladı, patlamış diş gözüküyor. Diğeri de çıkıyor sanırım orası da kızarmış. Felaket bir gün geçiriyorum. Emmiyor, yemiyor, uyumuyor, sürekli uyanık kalmak istiyor ama uykusuz olduğu için de acayip huysuz. Pert oldum bi günde. Oruç tutamıyorum ama sabahtan beri bir lokma keki zor yiyebildim
Birkaç gündür çok huysuzdu zaten, bu gün baktım beyaz bir diş merhaba demişİki gün sabır hafifletecek inşallah sonrası. Bir de diş çıktıktan sonra seni kemirmesi var :)
Ay cok zor valla diş bizim iki tane Altan kocaman oldu. Isırıyor artık parmak meme ne bulursaBirkaç gündür çok huysuzdu zaten, bu gün baktım beyaz bir diş merhaba demişkendi saçını filan çekiyor sinirden, bi çıkarsaydı
1 saat? Hangi 1 saat?Kızlar bebeklerinizi babaya bıraktınız 1 saat baktı o bir saatte nasıl ilgileniyor oyun oynuyormu konuşuyormu bebekleBenim eşime bebeği veriyorum bebek kucağında yada koltuğa koymuş elinde telle oynuyor bebek yokmuş gibi bebekle hiç konuşum oynuyim demiyor hal böyle olunca hiç bebeği ona emanet edesim gelmiyor verince vicdan azabı cekıyorum çocuk onla konuşmaya çalışıyor benim koca ruh gibi bebeğe tepki vermiyor anca ben söyleyince
Ödemeyi onaylama. Dolap desteğe fotoğraflarını at, anlatılan gibi gelmedi diyerek iade edebilirsin. Üzüldüm olumsuz deneyimineKızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil.Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence
Birkaç gündür çok huysuzdu zaten, bu gün baktım beyaz bir diş merhaba demişkendi saçını filan çekiyor sinirden, bi çıkarsaydı
Geri. İade veremiyormusun canım ne kadara aldın . Benimki dolaptan gördüm şansa kadın benle aynı yerde oturuyormuş eşim gidip aldı hiç kullanmamıştı
Ödemeyi onaylama, gösterilen gibi gelmedi diye.
Ben letgoyu seviyorum 2.el alışverişte görerek alabiliyorsun.
1 saat? Hangi 1 saat?
10 dk sonra durmuyor diye çağırıyor. Bebeği yatırmış yere, bırakmıl oluyor orda. Tabi durmaz bebek
Ödemeyi onaylama. Dolap desteğe fotoğraflarını at, anlatılan gibi gelmedi diyerek iade edebilirsin. Üzüldüm olumsuz deneyimineben şuanda şişme havuz, yaz için mayo arıyorum. Dolaptan alıcam gene
Iade edebiliyormusun canim.
Bugun baktim bende joie marka 1099 tl ye guzeldi. Bebegim denedi kullanisli saglam duruyordu.
800 tl ye prego nun var ebebekte ama onu gormedim.
Kabız olmuş olabilir evet bencede verin ,kayısının suyunu da icirin, armutta verebilirsiniz ,fasulye bezelye gibi gıdaları denediyseniz akşam yemeginde onları da verin isterseniz ,suda icirin , kakasını yapmakta zorlanıyor olabilirDün kayısı kaynatmıştım biraz da yulaf ama iyi gelmedi bugün ben yardımcı oldum biraz kakasını yapması için ağladı baya yapınca yarın yine yapıyım kayısıyı, kaynatıp suyun içine yulafı da atıp pişiriyoruz dimi?
Yazmayı unuttum evet yulagi da pişirin yoksa sert oluyor . Birde poposuna zeytinyağı sürerseniz kakasını yapmasına yardımcı olur. Kakasını yaparken daha az canı yanarDün kayısı kaynatmıştım biraz da yulaf ama iyi gelmedi bugün ben yardımcı oldum biraz kakasını yapması için ağladı baya yapınca yarın yine yapıyım kayısıyı, kaynatıp suyun içine yulafı da atıp pişiriyoruz dimi?
Senin kucağında sana ulaşmış ya zaten hedefi baska yere odaklıyorFerah tut içini cok normal
Etraf çok ilgilerini çekiyor ya bizi es geçiyorlar
Benimkide öyle kucaktayken serçenın kafası bir o tarafa bir bu tarafa