2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebeğim alt dişlerinden birini çıkarmaya başladı, patlamış diş gözüküyor. Diğeri de çıkıyor sanırım orası da kızarmış. Felaket bir gün geçiriyorum. Emmiyor, yemiyor, uyumuyor, sürekli uyanık kalmak istiyor ama uykusuz olduğu için de acayip huysuz. Pert oldum bi günde. Oruç tutamıyorum ama sabahtan beri bir lokma keki zor yiyebildim

Tesekkur ederim canim.
Ben brokoliyi haslayip, tavada yagla bir hafif kizarttrip ustune yogurtla seviyorum. Normalde cok ta tercih etmemde faydasi varsa yararlansin diye

Karnabahar gaz yapti mi ?

Ihlamur veya papatya caylarina tadima gerek oluyir mu ?

Kızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil. Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence

Kızlar buradan gaza gelip ben de 2. el bir Joie mama sandalyesi sipariş ettim dolap’tan. Fotolarda tertemiz gözüküyordu, satıcının puanı da yüksekti ama eve leşşşş gibi bir şey geldi, kullanmam mümkün değil. Valla hayatımda ilk defa 2. el siparişi yaptım daha da yapmam, gerekirse bim’den alın ama sıfır alın bence
Geri iade. Gönderemiyormusun canım

Geri. İade veremiyormusun canım ne kadara aldın . Benimki dolaptan gördüm şansa kadın benle aynı yerde oturuyormuş eşim gidip aldı hiç kullanmamıştı

Iade edebiliyormusun canim.
Bugun baktim bende joie marka 1099 tl ye guzeldi. Bebegim denedi kullanisli saglam duruyordu.
800 tl ye prego nun var ebebekte ama onu gormedim.

Kızlar sizin bebişlerde de ek gıdaya geçince kaka kıvamında değişme oldu mu? Cıvık kaka yok artık
Evet kıvamı değişiyor hatta bazen poposunun arasına yapışıyor kakasi öyle oluyor, bazen top gibi yapıyor önemli olan kıvamı aşırı sert olmasın oda aşırı sert ise kabizdir , lifli yedirmek gerekir. Artık bizim gibi yedikleri sen kaka da bi
Top top yapmış sanırım kabız oldu ya, yulaf vs mi yedirmek lazım
Top top sert ise kabizdir ama top yumuşak ise değildir . Kayısıyı kaynatıp içine yulaf ekleyip birde bulabilirseniz armut eklerseniz kabızlığı çözer. Yemeklerine zeytinyağı mutlaka ekleyin,

Yulaf yoksa kayısı ve kayısı suyu da ise yariyor

Yulaf yoksa kayısı ve kayısı suyu da ise yariyor
Dün kayısı kaynatmıştım biraz da yulaf ama iyi gelmedi bugün ben yardımcı oldum biraz kakasını yapması için ağladı baya yapınca yarın yine yapıyım kayısıyı, kaynatıp suyun içine yulafı da atıp pişiriyoruz dimi?

Karnabahar gaz yapmadı sanırım. Prebiyotikli gaz damlası kullanıyordu belki o yüzden farketmedim.

Ben verdim ama gerek yok tahmin ediyorum ki. Çünkü hekimler bile çocuklar hastalandığında az miktarda izin veriyorlar.

Ödemeyi onaylama, gösterilen gibi gelmedi diye.
Ben letgoyu seviyorum 2.el alışverişte görerek alabiliyorsun.

İki gün sabır hafifletecek inşallah sonrası. Bir de diş çıktıktan sonra seni kemirmesi var :)

1 saat? Hangi 1 saat?
10 dk sonra durmuyor diye çağırıyor. Bebeği yatırmış yere, bırakmıl oluyor orda. Tabi durmaz bebek
Ödemeyi onaylama. Dolap desteğe fotoğraflarını at, anlatılan gibi gelmedi diyerek iade edebilirsin. Üzüldüm olumsuz deneyimine ben şuanda şişme havuz, yaz için mayo arıyorum. Dolaptan alıcam gene

Birkaç gündür çok huysuzdu zaten, bu gün baktım beyaz bir diş merhaba demiş kendi saçını filan çekiyor sinirden, bi çıkarsaydı

Amaaan bu sefer diğerleri başlıyormuş hep öyle diyorlar şimdi de üst dişler kaşınıyor parmağını alıyor bi orayı kaşıyor bir burayı bir de memeyle kaşımaya çalışma hikayesi var iki tanesi de ben burdayım diyor
Ama inci gibi gördükçe mutlu oluyorsun öyle güzel ki büyüdüklerine bu denli şahit olmak...

Geri. İade veremiyormusun canım ne kadara aldın . Benimki dolaptan gördüm şansa kadın benle aynı yerde oturuyormuş eşim gidip aldı hiç kullanmamıştı
Ödemeyi onaylama, gösterilen gibi gelmedi diye.
Ben letgoyu seviyorum 2.el alışverişte görerek alabiliyorsun.

Iade edebiliyormusun canim.
Bugun baktim bende joie marka 1099 tl ye guzeldi. Bebegim denedi kullanisli saglam duruyordu.
800 tl ye prego nun var ebebekte ama onu gormedim.

İade talebinde bulundum kızlar, satıcı tabii ki onaylamadı. Dolap inceleyip görüş belirtecekmiş bakalım. Yeğenlerim Ikea’nın sandalyesinde büyüdü aslında ama o da bana çok uyduruk geliyor. Çoğu ebeveyn de onu tavsiye ediyor, hadi onu alayım bari dedim onun da stoğu yok.

Yani tanam yine parası neyse vereyim diyorum ama bir yandan da alt tarafı bir mamz sandalyesine bebek arabası fiyatı vermek istemiyorum ya, bakalım ne olacak en sonunda.

Kabız olmuş olabilir evet bencede verin ,kayısının suyunu da icirin, armutta verebilirsiniz ,fasulye bezelye gibi gıdaları denediyseniz akşam yemeginde onları da verin isterseniz ,suda icirin , kakasını yapmakta zorlanıyor olabilir

Yazmayı unuttum evet yulagi da pişirin yoksa sert oluyor . Birde poposuna zeytinyağı sürerseniz kakasını yapmasına yardımcı olur. Kakasını yaparken daha az canı yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…