2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yani bu zorluklarla 2.cocugu nasil yapiyorlar anlamiyorum.

Uzamiyor uzamiyor

Valla aynı şeyi düşünüyorum. Hele hamilelik sürecini düşününce daha da korkunç
Nasıl uyutuyorsun? Mesela sallıyorsan uyuduktan sonra uyanma saatini az çok biliyorsundur 10 dakika kala tekrar sallamaya devam etsen de mi uzamıyor

Kız ben düşünmeye başladım ufak ufak 2.’yi mesela Nasılsa şaftım kaydı, bir kerede tam kaysın sonra rahat edeyim diye düşünüyorum ne bileyim.

Kocam da yeterince yorulmamış gibi hazır yemek yememeye, uyumamaya alışmışken birlikte mi büyüseler ki dedi geçen şok oldum. Sen iyi dinlendin herhalde evin işlerini ben yapmaya başlayınca bırakayım da aklın başına gelsin hatırla o günleri dedim

Günaydın. Kahvaltıda ne veriyorsunuz arkadaşlar en çok zorlandığım öğün o.Yulaf ezmesi vereceğim bugün veren oldumu sevdi mi bebek.meyve püresi ile karıştırarak. LOR peynir olarak hangi marka kullanıyorsunuz.

Kızlar ya size bir şey soracağım. Bebeğim yüzü dönük kucağıma aldigimda çok yakın mesafedeyken gözlerini kaçırıyor sürekli benden. Onun dışında hiç böyle yapmıyor ama. Yani böyle yakın mesafeden göz teması kurmuyor. Bugün de oturdum bunu düşünüyorum, normal mi anormal mi diye. Atıyorum ben o şekilde kucağıma aldığım anda hemen yanı başındaki babasına bakıyor onunla oynuyor ama bana bakmıyor. Yatarken, otururken falan temas kuruyor ama böyle kucağıma aldığımda neden kaçırıyor olabilir ki gözlerini acaba ya

Hahahaha yaa eşim aşırı takık o konuya bu çocuk bizimle göz teması kurmuyor diye, dediğin gibi canım yüzünü yüzüme yaklaştırınca kafasını çeviriyor yüzümüz dışında her yere bakıyor babası alınca da öyle ben alınca da uzaktan uzaktan seviyor bizim oğlanlar

Bir oh cekmedim desem yalan olur. Yani çok şükür çok sosyal bir bebek , anormal bir durumu hiç gozlemlemedim ama böyle yakinlasinca niye bakmıyor da kafasını çeviriyor diye kendimi yedim sabahtan beri teşekkür ederim canım

Senin kucağında sana ulaşmış ya zaten hedefi baska yere odaklıyor Ferah tut içini cok normal

Etraf çok ilgilerini çekiyor ya bizi es geçiyorlar

Kızlar sizin bebişlerde de ek gıdaya geçince kaka kıvamında değişme oldu mu? Cıvık kaka yok artık
Evet kıvamı değişiyor hatta bazen poposunun arasına yapışıyor kakasi öyle oluyor, bazen top gibi yapıyor önemli olan kıvamı aşırı sert olmasın oda aşırı sert ise kabizdir , lifli yedirmek gerekir. Artık bizim gibi yedikleri sen kaka da bizim gibi maalesef

Top top yapmış sanırım kabız oldu ya, yulaf vs mi yedirmek lazım

Yumurta sarısı, evde kendimizin yaptığı lor(eğer yapamazsan Akçalar iyi), yanına da doğal ekmek ıslatıyorum papatya çayı ile.

Bazen irmik pişiriyorum içini çeşitlendiriyorum.

Bir kaç kere pankek yaptım.(lor,zeytin,yumurta ü

Benimkide öyle kucaktayken serçenın kafası bir o tarafa bir bu tarafa

Kızlar bebeklerinizi babaya bıraktınız 1 saat baktı o bir saatte nasıl ilgileniyor oyun oynuyormu konuşuyormu bebekle Benim eşime bebeği veriyorum bebek kucağında yada koltuğa koymuş elinde telle oynuyor bebek yokmuş gibi bebekle hiç konuşum oynuyim demiyor hal böyle olunca hiç bebeği ona emanet edesim gelmiyor verince vicdan azabı cekıyorum çocuk onla konuşmaya çalışıyor benim koca ruh gibi bebeğe tepki vermiyor anca ben söyleyince

Brokoli tadimi yaptiniz mi nasil yaptiniz acaba ? Direk haslayip ezip fln mi ? Yoksa corba icerisine mi dahil ettiniz ?

Birde meyveleri sicak suda yumusatarak ki veriyorsunuz yoksa direk rende mi ?

Brokoli tadimi yaptiniz mi nasil yaptiniz acaba ? Direk haslayip ezip fln mi ? Yoksa corba icerisine mi dahil ettiniz ?

Birde meyveleri sicak suda yumusatarak ki veriyorsunuz yoksa direk rende mi ?

Elma armut ayvayı pişirip çatalla eziyorum.
Yoğurt yada irmikli mamaya da eklenebilir.

Muzu dümdüz çatalla ezip veriyorum.

Brokoli tattırmadım zira kendim hiç sevmem. Belki bir yerde denk düşersek veririm :)

Karnabaharı ise haşlayıp çatalla ezdim verdim.

Genelde oyun oynar, sohbet eder, müzik dinleti. Kendi işine dahil eder mesela soru hazırlayacaksa, bilgisayara not girilecekse vs... çocuğu karşısına oturtup koltukta işini yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…