Hayir canim yok aslinda. Yani bildigim kadari ile yok. Ama bir sikintisi var herhalde benim anlamadigim. Kucaga gelmek istiyor oyle uyucak. Mesela uyandiriyorum huysuzlugu geciyor. Gun icerisinde devam etmiyor. Sadece evirip cevirdigimde gaz cikariyor ordan gaz mi acaba diyorum.Allah Allah niye öyle oluyor ki
Alerjik bir durumu var mı bebişinin
Hayir canim yok aslinda. Yani bildigim kadari ile yok. Ama bir sikintisi var herhalde benim anlamadigim. Kucaga gelmek istiyor oyle uyucak. Mesela uyandiriyorum huysuzlugu geciyor. Gun icerisinde devam etmiyor. Sadece evirip cevirdigimde gaz cikariyor ordan gaz mi acaba diyorum.
Gunduz uykusu 3 defa yarim saat gibi canim. Yani bilmiyorum bukadar zor olmamali ya. Insanin hayat enerjisi cekiliyor resmen.Belki de gaz olabilir.
Yediğin besinler etkiliyor olabilir.
Benim kızım hala ben tahin, mercimek, balık, kuruyemiş yediğimde etkileniyor.
Gündüz uykuları nasıl bir de, uyku danışmanları genelde yorgun uyuyan bebekler daha sık uyanıyor diyorlar.
matmazel34 zeynones kızlar yoğurdu kaynatarak peynir yapayım dedim ama ekşi oldu peynirin tadı, limon sıkmıştım bi kaç damla, sıkmamak mı gerekirdi acaba
Gunduz uykusu 3 defa yarim saat gibi canim. Yani bilmiyorum bukadar zor olmamali ya. Insanin hayat enerjisi cekiliyor resmen.
Neyse biz kullanalım bari onuBir kaşık sirkeyle de yapılıyor.
Yoğurdunun kendisi de ekşi olabilir.
Valla bazı zamanlarda aşırı derecede kurtarıcı oluyo iyi yapmışsın canımKızlar dayanamayıp yürütec aldım
Kızlar dayanamayıp yürütec aldım
Neyse biz kullanalım bari onu
Ay valla napim iç sesimi dinledimValla bazı zamanlarda aşırı derecede kurtarıcı oluyo iyi yapmışsın canım
İnş canım yaHadi bakalım. İnşallah sıkıntı olmaz vaktini kısıtlandırırsan.
Yani bu zorluklarla 2.cocugu nasil yapiyorlar anlamiyorum.Valla annem ne zorlukla büyüttük sizi derken haklıymış
Gündüz uykularını biraz uzatmaya çalışarak denesen bir de.
Ben ikinciyi yaptıysam siz hayli hayli yaparsınızYani bu zorluklarla 2.cocugu nasil yapiyorlar anlamiyorum.
Uzamiyor uzamiyor
Kız ben düşünmeye başladım ufak ufak 2.’yi meselaYani bu zorluklarla 2.cocugu nasil yapiyorlar anlamiyorum.
Uzamiyor uzamiyor
Hah mantikliKız ben düşünmeye başladım ufak ufak 2.’yi meselaNasılsa şaftım kaydı, bir kerede tam kaysın sonra rahat edeyim diye düşünüyorum ne bileyim.
Neden ki cok mu zor bir bebektiBen ikinciyi yaptıysam siz hayli hayli yaparsınız
Cok zordu canım.. Bunlar hep gelip geçici önemli olan sağlıkNeden ki cok mu zor bir bebekti
Yerinde karar valla zira benimki sil baştan oldu tam rahatladım hamile kaldımKız ben düşünmeye başladım ufak ufak 2.’yi meselaNasılsa şaftım kaydı, bir kerede tam kaysın sonra rahat edeyim diye düşünüyorum ne bileyim.