2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aptamili benim 6 yaşındaki oğlum. Bana yap ben içerim tadı cok güzel diyip duruyo aptamil dene istersen
Canım Aptamil almamı doktor istemediği için almadım yoksa arada onu kullanmıştım hep. Sma’yı denemek bile istemedi, ya doyuyor ya da beni görünce göğsümü emmek istiyor bilmiyorum. Çünkü Bebelac’ı babasında içmişti, daha birkaç hafta önce dışarda işim varken annem birkaç sefer Aptamil içirmişti. Sen bir de öyle dene bence, seni görmesin eşin biberonla içirmeye çalışsın bakalım ne yapacak.

Arkadaşlar iyi akşamlar menenjit aşısı yaptırdınız mı acaba kaç lira olmuş güncel fiyat bilginiz var mı?

Dün Bexsero 2. dozu vurulduk canım 700 küsür lira ödedik.

Canım Aptamil almamı doktor istemediği için almadım yoksa arada onu kullanmıştım hep. Sma’yı denemek bile istemedi, ya doyuyor ya da beni görünce göğsümü emmek istiyor bilmiyorum. Çünkü Bebelac’ı babasında içmişti, daha birkaç hafta önce dışarda işim varken annem birkaç sefer Aptamil içirmişti. Sen bir de öyle dene bence, seni görmesin eşin biberonla içirmeye çalışsın bakalım ne yapacak.

Dün Bexsero 2. dozu vurulduk canım 700 küsür lira ödedik.
Ay canım zaten ben vermiyorum eşim içirmeye çalışıyor ama resmen kriz geçiriyor hangi biberonu kullanıyorsn

Ay canım zaten ben vermiyorum eşim içirmeye çalışıyor ama resmen kriz geçiriyor hangi biberonu kullanıyorsn
Kız seninki de ne inatmış🤣 Ben Avent’in biberonunu kullanıyorum canım, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım. Sanırım çocuk anne sütüyle doyuyor ya yoksa benimki kaçırmaz üstüne mamayı da içer😂

Yani günde çişli bezi baya var. Ayrıca adam full enerji tüm gün oradan oraya sürünüyor, emekliyor filan. Yetersiz beslense bunlara hali kalmazdı diye düşünüyorum. Birkaç gün daha deneyip doktora danışıcam bakalım, mama olmazsa erken başlayabiliriz demişti ek gıdaya.

Kız seninki de ne inatmış🤣 Ben Avent’in biberonunu kullanıyorum canım, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım. Sanırım çocuk anne sütüyle doyuyor ya yoksa benimki kaçırmaz üstüne mamayı da içer😂
Yani günde çişli bezi baya var. Ayrıca adam full enerji tüm gün oradan oraya sürünüyor, emekliyor filan. Yetersiz beslense bunlara hali kalmazdı diye düşünüyorum. Birkaç gün daha deneyip doktora danışıcam bakalım, mama olmazsa erken başlayabiliriz demişti ek gıdaya.
Kaşıkla içiyormu peki seninki kaşıkla istese öyle vercem günde 7 ölçek bile içse yeterdi ama inat ya öylede istemiyor

Ben ilk ay sadece sebzeleri tattırdım. Havuç haşladım az su koyup parmağımla verdim. Balkabağı verdim haşlayıp. Bunları tattırınca da yemiyor mu?

Ya harika görünüyorlar. Çok şanslı bebeğin hayvan sevgisiyle büyüyor 😍

Markası nedir wee baby mi?
Babyjem canım, bimden almıştım. Ama wee babynin de aynı boyutta var biberonları.

hannel hannel bexero 2.doz ateş yapti mi ,?
Canım ben tecrübemi yazayım. Benim kızımda birinci gün ateş yapmadı, 2.gün biraz ateş yaptı 1.doz. calpol verince geçti şükür. 2.doz da 6.ay aşılarıyla denk geldi. O da ateş yapmsdı ama çok Ağrı yaptı, çok huzursuzdu. İlk gün çok ağladı, mızmızlandı. Bacaklarına dokundukça ağladı durdu.

Durum bizde böyle kızlar. 😆Daha yakalayamadığım çok zaman var. 🤭Biz kuyruğunu tutsak her yerimizi çizer kedimiz ama bebiş tutunca hiçbir şey yapmıyor 🤭 kızım çok hevesli kediyle oynamaya ama beyefendi nazlı, yaklaştırmıyor yanına, kaçıyor. Hâlâ varlığını kabullenmedi.😂
Hahah yerim ya 😂 bizimkiler de böyle oturup oyun oynuyorlar 😂
Screenshot_2022-04-16-04-29-11-824_com.miui.gallery.jpg

Biz gece cok uyaniyoruz ya. Ac olmasada şoyle derin kesintisiz uykusu yok. Gazi oluyor sanirim.

zeynones zeynones sen miydin gaz damlasi veren ?

Yani ne yapayim bilemedim bu sikintiyi yasayan var mi ?

Kaşıkla içiyormu peki seninki kaşıkla istese öyle vercem günde 7 ölçek bile içse yeterdi ama inat ya öylede istemiyor
Kaşıkla da içmedi canım emzirdikten sonra teklif edince biberonu ağzına bile almıyor. Ama tek öğün olarak mama verirsen lıkır lıkır içiyor, o yüzden anne sütüyle de doyuyor bence. Doktor da ne kadar anne sütü alıyor bilmiyoruz, emzirdikten sonra 90 cc ile başla bakalım ne kadar içecek demişti. Pazartesi’ye kadar denemeye devam edip yazıcam doktora bakalım ne diyecek🤷🏻‍♀️

Hahah yerim ya 😂 bizimkiler de böyle oturup oyun oynuyorlar 😂Eki Görüntüle 3049011
Ay maşallah ya çok özeniyorum böyle bebekle oynayan kedilere😆benim kedi anne olarakta beni görüyor herhalde, paylaşmıyor bebekle beni. Emzirirken filan yanıma gelip zorla kendini sevdirmeye çalışıyor, ellerimi yalıyor, o da parmağımı emiyor. 😆Yoğun bir kardeş kıskançlığı yaşıyor yavrum.😂

Durum bizde böyle kızlar. 😆Daha yakalayamadığım çok zaman var. 🤭Biz kuyruğunu tutsak her yerimizi çizer kedimiz ama bebiş tutunca hiçbir şey yapmıyor 🤭 kızım çok hevesli kediyle oynamaya ama beyefendi nazlı, yaklaştırmıyor yanına, kaçıyor. Hâlâ varlığını kabullenmedi.😂

Ay harikalar :KK70:
Benim kızım da kedi oğlumun peşinde yakalayınca kulaklarını asılıyor, karnını tüylerini çekiştiriyor. Kızım ağlayınca kedi rahatsız olup sırtını dönüyor. Bir de hangisini sevsek o çok kıskanıyor. İletişimleri gerçekten çok tatlı :)
Biz gece cok uyaniyoruz ya. Ac olmasada şoyle derin kesintisiz uykusu yok. Gazi oluyor sanirim.

zeynones zeynones sen miydin gaz damlasi veren ?

Yani ne yapayim bilemedim bu sikintiyi yasayan var mi ?

Gaz damlası görünümlü prebiyotik veriyorum. :) ama biz de çok sık uyanıyoruz. Karnı tok yatıyor ama belli saatlerde kalkıyor emip geri uyuyor.

Ya Bebelac Gold aldım çocuğun bir öğürmediği kaldı🤣 Asla içmedi bugün, yüzünü buruşturdu hep. İlk ay biz de Aptamil kullanmıştık ama beni emmeyi hiç bırakmadı, ben de bağımlılık yaptığını düşünmüyorum o yüzden. Yine neyse dedim Sma aldım bu sefer de, inşallah bunu sever bakalım.

Hadi bakalım güzel güzel kilo olsun sağlık olsun bebişe 😊

Benim kızım da kedi oğlumun peşinde yakalayınca kulaklarını asılıyor, karnını tüylerini çekiştiriyor. Kızım ağlayınca kedi rahatsız olup sırtını dönüyor. Bir de hangisini sevsek o çok kıskanıyor. İletişimleri gerçekten çok tatlı :)

Gaz damlası görünümlü prebiyotik veriyorum. :) ama biz de çok sık uyanıyoruz. Karnı tok yatıyor ama belli saatlerde kalkıyor emip geri uyuyor.
Şöyle ki bizim en az 8 defa uyaniyor.

Kızım çok hevesli kediyle oynamaya. Onu görünce gülüyor falan ama abisi pas vermiyor. 😆bizim kedinin kulakları kırık, minicik. Ellerinden kayıyor kızımın tutamıyor pek😆

X