Bu ay kontrole gitmedim canım. En son 72-74 falan olctuk evde ama bilemiyorum
Ama kilosunu söylemeyeyim benimki tombişgillerdenBu ay kontrole gitmedim canım. En son 72-74 falan olctuk evde ama bilemiyorumbir buçuk ay önce 70ti.
Masallah kuzuya bebeğinin gövdesi uzunmuş. Benimki seninkinden daha buyuk ama 66 cm cikti
Boy 69 bizimki kilo 8.5 iki aydır kilo almıyor malesef benimki
Boyu 70 kilosu da 7150 gram canım. 5,5 aylık olucaz.
Bize de doktor çok alışmasın diye tadı çok güzel mama alma dedi özellikle SMA, Bebelac veya Hipp al dedi canım. Aptamil’i alma dedi sen hangi mamayı veriyorsun olmadı Aptamil dene, tadı daha güzelmiş.
Sizler nasılsınız boy konusunda? Genetik olması çok muhtemel, eşim de ben de uzun insanlarız, bebeğimin uzun olmasına şaşırmıyorum haliyle. :)Masallah kuzuya bebeğinin gövdesi uzunmuş. Benimki seninkinden daha buyuk ama 66 cm cikti
Senin bebişin günlerinde benim kizimda 250 gr aldi. Mama almasina ragmen. Bu ay daha iyi oldu kilo alimi.Bugün kontrole gittik, bebem 3 haftada sadece 150 gram almışDoktor 15 günlüğüne mamaya başlattı, sonrasında tekrar tartılıp ek gıdamız planlanacakmış bakalım. Boyu 9 aylık kilosu 5 aylık bebek ölçülerindeymiş, tam bir sırık olacak sanırım benimki
Ne tatlısın maşşallah sana
Maşallah bebiseEki Görüntüle 3048370
Bende bunu gece sahurda çektimüzerindeki 74cm lik tulum ufaktan kısa gelmeye başladı ben geceleri gecelik giydiriyorum böyle ki alışsın diye.
Kedilervekitaplar sen demiştin ya dönmeyi öğrendiğinde gece bile dönmek istiyor kendini uyandırıyor diye. Benim minnoş yeni başladı. Dün gece ilkdefa yan yatmak isteyip durdu.
Muhtemelen kilosu boyu önden faZla fazla gittiiği için almıyor . Arkadasımın bebeğide oyleydi altı aylıkken 10 kilo idi. 11 aylık hala on kiloBoy 69 bizimki kilo 8.5 iki aydır kilo almıyor malesef benimki
Salça, tuz vs ayırarak mi veriyorsun canım? Benimki de o şekilde sevmedi ya nedenseBenm kızımda bes gün sonra 6 aylk olcak randevu alıcam az sonra . Ek gıdaya da basldık . Ama asla buharda pişmiş sebze ve yiyecwkleri begenmedi. Bizim yemeklere bayıldı
Maşallah yaEki Görüntüle 3048370
Bende bunu gece sahurda çektimüzerindeki 74cm lik tulum ufaktan kısa gelmeye başladı ben geceleri gecelik giydiriyorum böyle ki alışsın diye.
Kedilervekitaplar sen demiştin ya dönmeyi öğrendiğinde gece bile dönmek istiyor kendini uyandırıyor diye. Benim minnoş yeni başladı. Dün gece ilkdefa yan yatmak isteyip durdu.
Bizim yediğimiz Tavuk corbası salcasız onu sevdi . Patatesli yumurta sevdi kahvaltda vermiştm . Yoğurt corbası sevdi bide pirinç pilavı. Bunlarda salca yoktu tuzda azdı . Dene bi kendi yaptığın yemekten ver her ne olursa tepkisi nolcak . Belli ki bizim bebeler lezzet arıuoSalça, tuz vs ayırarak mi veriyorsun canım? Benimki de o şekilde sevmedi ya nedense
Eşim kısadır. Ben ondan bi tık daha uzunum hattaSizler nasılsınız boy konusunda? Genetik olması çok muhtemel, eşim de ben de uzun insanlarız, bebeğimin uzun olmasına şaşırmıyorum haliyle. :)