Kızlar bu aralar öyle yorgunum ki girip okuyorum ama yazmaya hiç mecalim yok. Nispeten yeterli uyusam da hiiç dinlenemiyorum. Bebiş ayaklandı, hareketlendi emeklemeye başladığından beri hiç durmuyor. Beni de oturtmuyor yerimde. Ya prizlere gidiyor, ya kanepenin altına gidiyor, ya bilgisayar sandalyesinin ayaklarını kemiriyor. Kedinin peşinden emekleyip kuyruğundan tutup çekiyor.
Garibim oğluşum da miyavlayıp yardım istiyor.
Sivri tüm köşelere silikon koruyucu taktım. Dolap kapaklarına da kilit taktım şu çıt çıt açılıp kapananlardan. Uzanıp çekip düşüreceği herşeyi yukarı kaldırdım. Etrafta ufak, parçalanıp tutulacak, zararlı hiçbir şey bırakmamaya çalışıyorum artık. Emeklemeye tam başladı ama hâlâ destekli oturuyor. Bazen emeklerken kendi oturmaya çalışıyor ama devrilip ağlıyor.
nasıl beceriyorsa halıyı kaldırıp altına bile giriyor.
Ek gıdaya devam ediyoruz. Kısmen pütürlü yedirmeye başladım. Bayağı çeviriyor ağzında, çiğnemeye çalışıyor, yutuyor. Sık sık kontrol ediyorum ağzını parça kalmış mı, damağına yapışmış mı diye. Sık sık da su veriyorum beslenme sırasında kolayca yutsun diye. Kabızlık problemi yaşamadık şükür ama kakası inanılmaz kötü kokuyor. Bayılacağım sanıyorum temizlerken resmen
Bez değiştirirken dönüp kaçmayı öğrendi. Poposunu sağa sola kaçırıyor, oynuyor resmen. Bez değiştirmek de artık bir savaş oldu bizim içinç
Bizde durumlar böyle. O halinden memnun ama ben inanılmaz yorgun, uykulu ve bitkinim.