Aynen kötü seyler geliyor aklima birde bikez daha cok umut etmistim kan da cikmamisti simdi kanda cikti ama adetim cuma gunu esime söyledim inanamadi gecenki gibi üzülmek istemiyorBende aynı durumdayım zaman asla geçmiyor dakika sayıyorum resmen aynı zamanda da korkuyorumkötü şeyler düşünmemek lazım çok sağlıklı olacak insallah bebeklerimiz sağsağlim de alacağız kucağımıza
Merhabalar teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba canım hayırlı olsun maşallahne zamanlar kan vereceksin?
28 yaşHanımlar, yoklama alıyorum.
Topiğimizin ilk sayfasını düzenledim. Müsait bir zamanda sayfaları tek tek okuyup gebelerimizi listeye ekleyeceğim ancak gözden kaçırma ihtimaline karşı beni etiketleyerek bu soruları cevaplar mısınız? Durumlarımızı takip etmek için listeye adımızı yazdıralım ki birbirimizden haber almak daha kolay olsun.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
Merhabalar yaş 28Hanımlar, yoklama alıyorum.
Topiğimizin ilk sayfasını düzenledim. Müsait bir zamanda sayfaları tek tek okuyup gebelerimizi listeye ekleyeceğim ancak gözden kaçırma ihtimaline karşı beni etiketleyerek bu soruları cevaplar mısınız? Durumlarımızı takip etmek için listeye adımızı yazdıralım ki birbirimizden haber almak daha kolay olsun.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
Sat 26 aralıkHanımlar, yoklama alıyorum.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Yaş 22Sat 26 aralık
İlk cocuk
02,10.2021 :))
Sat 25 AralıkHanımlar, yoklama alıyorum.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
MerhabalarHanımlar, yoklama alıyorum.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
evet bende bekliyorum şuan en azından adetim geçsin belkide olurum o da belli değil ya teşekkür ederimKimyasal olabilir mi acaba canım
Sonucun çıktı mı canım?
Merhaba canım hoşgeldinbazen erken gebelik testinde bile gebelik olsa da çıkmayabilyor canım. Ben bir iki gün daha beklemen öneririm. Hem henüz çizgi çıkmazsa üzülmemi olursun.
Hemen git asla beklemeKahverengi leke gelmeye başladı inşallah kötü birşey olmuyordur cok korkuyorum ilk gebelik doktora da haftaya giderim diye düşünüyordum ama ne yapmalıyım sizce
yakiniz :) hayirli olsunMerhaba kızlar benimde sat 26 aralıktı
Canım sen hiç hissetmiyorum gebeliği yazmışsın bende de hiç hissiyat yok bata 1 hafta kaldıSat 25 Aralık
İlk olacak nasipse
27 yaşındayım
1 Ekim görünüyor tahmini doğum tarihi
Artık hissediyorum regl günümle beraber bel ağrısı kasıkta gerginlik başladı bayağı belim bayağı kötü hatta yaCanım sen hiç hissetmiyorum gebeliği yazmışsın bende de hiç hissiyat yok bata 1 hafta kaldı
Ben üç gün kala test yapmıştım dayanamayıp çok erken öğrendim de ondan hissedememişim. Birde insan kendini dinleyince hep Birşeyler hisseder hamile olmasa bile bence. O yüzden dinlemedim ama şuan dinlemesem de hissediyorumCanım sen hiç hissetmiyorum gebeliği yazmışsın bende de hiç hissiyat yok bata 1 hafta kaldı
Ya herkes yazıyor ya hissetmiştim hamile olduğumu falan diye bende o his yok onu demek istedimBen üç gün kala test yapmıştım dayanamayıp çok erken öğrendim de ondan hissedememişim. Birde insan kendini dinleyince hep Birşeyler hisseder hamile olmasa bile bence. O yüzden dinlemedim ama şuan dinlemesem de hissediyorumbayağı hareketimi kısıtlıyor bel ağrısı gece uykularım yalan oldu yani Ağrıdan
Bilmiyorum ki ben çok düz insanım galiba hiç bişi hissetmedimYa herkes yazıyor ya hissetmiştim hamile olduğumu falan diye bende o his yok onu demek istedimBennde arada sırada ağrı oluyor göğüsler çok hassas vs