2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya duramadim bak yine gittim ovulasyon testi yapım dedim t çizgisinin esamesi yoktu. Eşim de gelmedi işten yalnız kaldım şuan ağlıyorum böyle nedense garip oldum
Bak sen gene arka taraflarda kafana takmaya devam ediyorsun çiçeeem yapma Olursa olur zaten. Benim arkadaşımin ilk bebeği tam 9 ay sonra oldu. İkinciyi ilk denemede hamile kaldı. Ve dedi ki keşke ikinci hemen olmasaydı kafa olarak hazır değilmişim ilkinde daha çok hazirmişim. Belki bunlar bizim için fırsat. Bı zamanı vardır Mevla neylerse güzel eyler
İlk bebeğim 8. Hafta da kalbi durdu ilk zamanlar öldüm bittim Allah'ım bu ne acı canımı al dedim ama sonra dedim eymentaa kendine gel daha 25 yaşındasın sıkıntılı doğsa daha mı iyiydi. Sonra 2. Denemede oğlum geldi.Elim hep kalbimde hop oturdum hop kalktım düşük tehlikem oldu sürekli tevekkül ettim. Allah'ım sen hayırlısını bilirsin dedim çok şükür sıkı sıkı tutundu bana.. şimdi delikanlı adam 5 yaşında. Kardeş özlemiyle yanıyor tutuşuyor. Gelecek oğlum kardeşin yolda işleri var bekletiyor bizi diyorum napim

Çok mu yoğun kanama canım yoksa lekelenme gibi mi?
Normalde adetlerim aşırı karın ağrılı geçer asla karın ağrım yok kasıklarım ağırıyordu o da yoğun değil. Kanama değil de kahverengi lekelenme gibi. Ama sadece pedde var peçeteye gelmedi henüz yarın doktora gideyim en iyisi dua edin kötü bişi çıkmasın. Aklıma herşey geliyor. Çok saçma gelecek ama menapoz bile olabilir miyim diye düşünüyorum

Sağlıkla büyüsün insallah. Benim bat 22 ocaktı 30 ocağa randevu aldım ben alttan bakılan ultrason ile görülebilirmiş.

Amin inşallah sağlıkla kucağımiza alalım benim cuma batti haftaya cuma ancak olur öyleyse zaman geçmiyor ki inşallah saglikla yukseliyordur değerlerimiz korkuyorum açıkçası
Bende aynı durumdayım zaman asla geçmiyor dakika sayıyorum resmen aynı zamanda da korkuyorum kötü şeyler düşünmemek lazım çok sağlıklı olacak insallah bebeklerimiz sağsağlim de alacağız kucağımıza

Selam aleyküm hayırlı geceler benimde yarın adet günüm inşallah hayırlısıyla olmam hamile arkadaşlar sizden dua bekliyorum

Merhaba canım hayırlı olsun maşallah ne zamanlar kan vereceksin?
Merhaba kızlar benimde sat 26 aralıktı
Merhaba canım, satlarımız aynı benimde 26sıydı.
İnş çok tşkler sizlerden de güzel haberler alırım inş
İnşallah canım benim çok sağol
Ay Allah korusun hemen kötü düşünme kuzum dur. Devam ediyor mu hâlâ lekelenme? Adet kanı kırmızıya dönmedikçe adet başladı sayılmıyor. Söküldü mü kanama yoksa hala leke tarzda mı? Belkide yerleşme kanaması olabilir mi?
Bende öyle canım, çarşambayı bu günü zor ettim. 9.30gibi gideceğim bakalım
Selam aleyküm hayırlı geceler benimde yarın adet günüm inşallah hayırlısıyla olmam hamile arkadaşlar sizden dua bekliyorum
Aleyküm selam canımgüzel haberlerle gel inşallah bize

Kızlar yönetime mesaj atmıştım, topiğimizin ilk konusunda liste oluşturmak istiyorum diye. Sağolsunlar yardımcı oldular. Artık bizde liste yapabileceğiiiizzz.

Mesajımı gören Ekim anneleri, beni etiketleyerek Ekim annesi olduğunuzu bildirir misiniz? Hastaneden geldikten sonra güzel bir liste oluşturalım inşallah.

Siz gördünüz mü keseyi :)

Bende kan vermeye geldim 1000 li değerlerde çıkarsa yarın kese için gidicem

Hanımlar, yoklama alıyorum.

Topiğimizin ilk sayfasını düzenledim. Müsait bir zamanda sayfaları tek tek okuyup gebelerimizi listeye ekleyeceğim ancak gözden kaçırma ihtimaline karşı beni etiketleyerek bu soruları cevaplar mısınız? Durumlarımızı takip etmek için listeye adımızı yazdıralım ki birbirimizden haber almak daha kolay olsun.

Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),

Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…