2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim Sat 23 Aralık ama yumurta takibi yapıldı ve 16 Ocakta çatladı. O yüzden haftama göre gerideyim. Hala kalp atışını duyamadım ama bulantılarım çok fazla ve afedersiniz sürekli yediklerimi çıkartıyorum. O yüzden acele etmiyorum 10 haftalık olduğu zaman kontrole giderim diye düşündüm. Ssvd düşünen var mı aranızda?

Hanımlar kan vermistim sabah 31 çıktı değerim yarın Dr gidicem inşallah değerim güzel artarak devam eder. Henüz adetime 5 6 gün var
Gozun aydın. Ben de 38 ile öğrenmiştim. 2 günde bir kan vererek takip edin, doktora sonucu bildirin. Inşallah güzelce yükselir ve sağlıkla görürsün bebişi

Hanımlar kan vermistim sabah 31 çıktı değerim yarın Dr gidicem inşallah değerim güzel artarak devam eder. Henüz adetime 5 6 gün var
Canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah dr için biraz erken bence, ne kese görebilirsin ne kalp atışı duyabilirsin. Bence adetini bekle, o zamana kadar iki günde bir kan ver. Daha adetine de varmış çünkü. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Gozun aydın. Ben de 38 ile öğrenmiştim. 2 günde bir kan vererek takip edin, doktora sonucu bildirin. Inşallah güzelce yükselir ve sağlıkla görürsün bebişi
Çok teşekkür ederim mutlu ettiniz , sizin adete kaç gün kala kanda öğrendniz? Daha önce iki kayibim olunca endişe ediyorum ister istemez

Ben kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor o yüzden ogrenid öğrenmez Dr gitmem gerekiyor yoksa evet keseyi görmek için beklemek lazım , kan artışını takip etmek lazım

Gerçekten iyimi doktoruma yazdım hala dönmedi morelim bozuldu ağladım ama smdi siz böyle diyince içim biraz rahatladi
Normal canım için rahat olsun . Ama sana tavsiyem kan verip durma 5 inci haftada direk fot desene baktır

Evet canım bende verdim 1 saate Alaçam sonuç inşallah güzel sağlıklı şekilde yükselmis olur regil döneminden sonra birazdaha fazla yükseliyor galiba oylemi
Hiç bilmiyorum ki valla canım ben bi kere doğal yoldan gebe kaldım beta düzensiz arttı 8.haftada düşük yaptım malesef

Bence normal %60 artış yeterli diyorlar canım. Doktorun bide cevap versinde inşallah için rahatlar çünkü artış var değerinde
Ay insallah Evet bı dönse doktorum bakalım o ne diyecek

Her zaman söylüyorum kızlar süreci yaşamış biri olarak her türlü lekelenme ya da kanama fark etmez gördüğünüzde doktora gidin yerlesme diye bir şeyi birçok doktor kabul etmiyor içerde kanama alanı olan lekelenme , bir de kanama alanı olmadan lekelenme var en azıdan bunu ogrenmis oluyorsunuz sakın kendi kendinize yerleşmedir teşhisi koymayın. Gidin iciniz rahat etsin ve tedbirinizi almış olursunuz.

Hiç bilmiyorum ki valla canım ben bi kere doğal yoldan gebe kaldım beta düzensiz arttı 8.haftada düşük yaptım malesef
betanıza devamlı baktırmak gerekir mi ben şuan 6+2 deyim 2 kez baktırmıştım bugün kontrolde kese mi gördü kalp atışını duyamayız diye 10 gün sonra gel dedi aksi bir durum olsa söylerdi dimi şuan aksi bir belirtim yok yani hiç belirtim yok keseyi gördük ama kalp atışı duymadan içim rahat etmicek sanırım biraz düşük vs oldugunda mutlaka belirti olur mu acaba ben ilk gebelimge 6+4 de öğrenmiştim ilk muayneye gittiğimde 7 haftalık olmuştu kalp atışını dinlemiştik şimdi biraz erken öğrendim ve kalp atışını duyamadıgım için içim biraz rahat değil yani

Keseyi gördükten sonra istemiyorlar genelde doktorlar

Keseyi gördükten sonra istemiyorlar beta değerini. Benim düşük yaptığım zaman keseyi görmüştü 1 hafta sonra bebeği görememişti sonra 2 hafta daha bekledik oluşmadı 8.haftada kese kendisi düştü. 1 hafta sonra bebeği göremeyince beta yapmıştı artmamış olduğu ortaya çıkmıştı. Korkmayın güzel düşünün güzel olsun kalp atışı için çok erken daha zaten

Hemen bizede haber ver. Olduğum yerde ezan okunuyor dua ediyorum gönlün ferahlasın inşallah
Canım dokrorum yazdı dedki B hcg degerinde artış var.yaklaşık ikiye katlanarak.
Bugünkü degere göre önümuzdeki hafta salı çarşamba gibi 1500-2000 ulaşmış olması gerekir.bu degerlerde genelde küçük bir kese görünebiliyor
Bu şekilde yazdi aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…