Canım benim ilk ccugumda düşük tehtidi vardı 3 aya kadar bu sürdü malesef . Tek yapman gereken şey uzanıp yatman iş güç yapmican 2 hafta ben öyle atlatmistim inş sende atlatırsınKızlar merhaba bugün doktora gittik yeniden. Geçen hafta rahim içinde kanama gördüğü için tekrar çağırmıştı. Kanama alanı azalmış, bebek iyi, kalp atışını duyduk her şey yolunda çok şükür. Ama kese beklediğimden biraz daha küçük dedi. Kanama alanından dolayı büyüyememiş olabilir, alan küçüldükçe büyüyecektir dedi. İki hafta sonra çağırdı. Bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok dedi. İnşallah her şey yolunda gider. İki haftayı geçirmek biraz zor olacak. Çünkü düşük tehdidi devam ediyor hala. Dünyaya gelmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz diye inanarak dua edeceğim.
Başka bir grupta şunu yazmışlardı, bazı bebekler hiçbir şey yokken düşüyor, kimisi kanamaya rağmen doğuyor.
Gerçekten öyle. Doktorum eğer bu bebek düşecekse ne sizin elinizden ne benim elimden bir şey gelir dedi. Dua edeceğim o yüzden. İnşallah iki hafta sonra iyi haberlerimi vereceğim
Çok şükür Allah bağışlasın çocuklarını canım. Böyle okuyunca insana moral oluyor. Biraz daha detay vermen mümkün mü acaba sorun olmazsa?İnşallah canım inşallahAynen öyle kızımda benim de kanamam vardı kese şekli bozuk dendi düşük yapıyorsun dendi ama Allah’a şükür 3 yaşına giriyor kızım
Senin durumun nedir canım? İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaBen de aynı süreci yasıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun beklemede kalacağız mecburen
Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek dilerim. Bulantı normal. Biraz yoruyor ama bir sıkıntı oluşturmuyor diye biliyorumKizlar selamlar. Ben tüp bebek yaptirdim. 29 ocakta transferim oldu. 3 kere beta yaptirdim. Sonucum pozitif cok sukur. Keseyi gormek icin bekliyorum. Kacinci haftada oldugumu da tam olarak bilemiyorum tup bebekte biraz farkli oluyor sanirim. Ama su an cok bulantim var. Normal mi sizce
7+2 canımsizin ne kadarlık :)
Çok sağol canım kanamam vardı hafta sonu idi acile gittik kese dağınık düşük yapıyor olabilirsin dendi yarın polikliniğe muayene ol dendi ertesi gün gittim kesenin şekli düzgün değil dendi kalp atışı da yoktu 6 hafta üstüydü o zaman 3 gün sonra gel dedi 3 gün sonra gittim baktı kesenin şekli düzelmiş biraz ama hala kalp atışı yok dedi detaylı ultrasona gönderdi oradaki ultrasonda da kesede bebek yoktu boş gebelik dedi kürtaj yapmamız gerek istersen birkaç gün daha bekleyebiliriz dedi dondum kaldım kayınvalidem vardı yanımda bekleyeceğiz biz dedi tuttu kolumdan çıkardı doktorun odasından kızım kanaman durmuş bi ağrın sızın yoksa bekleyelim dedi 1 hafta sonra başka bi doktora gittim kalp atışı başlamıştı çok ağladım o an ya aldırsaydım çocuğu diye kesenin şeklini sordum istediğimiz gibi yuvarlak bir kese değil ama 10. Haftaya kadar düzelir dedi ultrasonda gösterdi fasulyemsi bi şekli vardı doktora sordum sağlıklı bir gebelik sıkıntı yok değil mi ? doktor şöyle dedi belki bir doktordan duyamayacağın bir söz olabilir gelin ata biner ya nasip der gebelik de öyledir sıkıntılı gördüğümüz gebelikler sağlıklı doğabiliyor ya da her şeyin yolunda dediğimiz gebelik bir anda sonlanabiliyorÇok şükür Allah bağışlasın çocuklarını canım. Böyle okuyunca insana moral oluyor. Biraz daha detay vermen mümkün mü acaba sorun olmazsa?
İnşallah hep beraber karnımızdaki yavrularımıza kavuşacağız
Sizin beta kaçtıGayet güzel baya önce öğrenmişsin
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah ❤
İnşallah hiç bişey olmayacak ve tutunacak bebişin hayataKızlar merhaba bugün doktora gittik yeniden. Geçen hafta rahim içinde kanama gördüğü için tekrar çağırmıştı. Kanama alanı azalmış, bebek iyi, kalp atışını duyduk her şey yolunda çok şükür. Ama kese beklediğimden biraz daha küçük dedi. Kanama alanından dolayı büyüyememiş olabilir, alan küçüldükçe büyüyecektir dedi. İki hafta sonra çağırdı. Bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok dedi. İnşallah her şey yolunda gider. İki haftayı geçirmek biraz zor olacak. Çünkü düşük tehdidi devam ediyor hala. Dünyaya gelmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz diye inanarak dua edeceğim.
Başka bir grupta şunu yazmışlardı, bazı bebekler hiçbir şey yokken düşüyor, kimisi kanamaya rağmen doğuyor.
Gerçekten öyle. Doktorum eğer bu bebek düşecekse ne sizin elinizden ne benim elimden bir şey gelir dedi. Dua edeceğim o yüzden. İnşallah iki hafta sonra iyi haberlerimi vereceğim
Maşallah canım bahtı hep böyle açık olsun7+2 canım
Çok sağol canım kanamam vardı hafta sonu idi acile gittik kese dağınık düşük yapıyor olabilirsin dendi yarın polikliniğe muayene ol dendi ertesi gün gittim kesenin şekli düzgün değil dendi kalp atışı da yoktu 6 hafta üstüydü o zaman 3 gün sonra gel dedi 3 gün sonra gittim baktı kesenin şekli düzelmiş biraz ama hala kalp atışı yok dedi detaylı ultrasona gönderdi oradaki ultrasonda da kesede bebek yoktu boş gebelik dedi kürtaj yapmamız gerek istersen birkaç gün daha bekleyebiliriz dedi dondum kaldım kayınvalidem vardı yanımda bekleyeceğiz biz dedi tuttu kolumdan çıkardı doktorun odasından kızım kanaman durmuş bi ağrın sızın yoksa bekleyelim dedi 1 hafta sonra başka bi doktora gittim kalp atışı başlamıştı çok ağladım o an ya aldırsaydım çocuğu diye kesenin şeklini sordum istediğimiz gibi yuvarlak bir kese değil ama 10. Haftaya kadar düzelir dedi ultrasonda gösterdi fasulyemsi bi şekli vardı doktora sordum sağlıklı bir gebelik sıkıntı yok değil mi ? doktor şöyle dedi belki bir doktordan duyamayacağın bir söz olabilir gelin ata biner ya nasip der gebelik de öyledir sıkıntılı gördüğümüz gebelikler sağlıklı doğabiliyor ya da her şeyin yolunda dediğimiz gebelik bir anda sonlanabiliyor
Amin canım inşallahİnşallah hiç bişey olmayacak ve tutunacak bebişin hayata
Ben aşılamayla hamile kaldım. Yumurtlamadan 13.gün 145 çıktı 17.gün 985 çıktı sonra doktor bakmadı. 985 çıktıktan 3 gün sonra bugün gördüm keseyi canım. Bugünde verdin mi sen kanSizin beta kaçtı
Evet ben çok erken öğrendim ovulasyonla takip yapmıştım regilden 6 gün sonra yumurtlayinca erkenden baktım testlere
Allah razı olsun canım hepimizin evlatlarının inşallahMaşallah canım bahtı hep böyle açık olsun
Evet canım bende verdim 1 saate Alaçam sonuç inşallah güzel sağlıklı şekilde yükselmis olur regil döneminden sonra birazdaha fazla yükseliyor galiba oylemiBen aşılamayla hamile kaldım. Yumurtlamadan 13.gün 145 çıktı 17.gün 985 çıktı sonra doktor bakmadı. 985 çıktıktan 3 gün sonra bugün gördüm keseyi canım. Bugünde verdin mi sen kan
Yerleşme kanaması gördünuz mu kızlar girdiyseniz ne zaman
Bence değerin iyi canım en az %60 artış olması gerek senin zaten artmışKızlar 2 gün önce yani salı günü betam 182.89 çıkmıştı bgn de 322 çıktı cokmu düşük
Yüksek ihtimal yerleşmedir canımKızlarr dün reglime 5 gün kala birkaç damla kan ve ardından kısa süren açık kahve lekelenmem oldu, gece ve Bu sabah kupkuru hiçbir şey yok. Kasıklarımda adet olacakmış hissi var ama ennn çookta bel ağrısı hissediyorum. Bugün test yaptım ilk idrarla damlatır damlatmaz silik çizgi belirdi. Emin olamıyorum acaba yaşadığı yerleşme kanaması mıydı? Ben regl oldum sanmıştım
Gerçekten iyimi doktoruma yazdım hala dönmedi morelim bozuldu ağladım ama smdi siz böyle diyince içim biraz rahatladiBence değerin iyi canım en az %60 artış olması gerek senin zaten artmış
Merhaba sebze. Benim bebegim de tup bebek. Taze transfer mi yapıldı? Öyleyse yumurta toplama gününden 15 gun geri git.son adet tarihi olarak o gunu al. Haftani hesaplanmış olursun.muhtemelen 5+2 günlük hamilesin. Ben de 19 ocakta taze transfer olmustum. 6+6 oldum bgn.Kizlar selamlar. Ben tüp bebek yaptirdim. 29 ocakta transferim oldu. 3 kere beta yaptirdim. Sonucum pozitif cok sukur. Keseyi gormek icin bekliyorum. Kacinci haftada oldugumu da tam olarak bilemiyorum tup bebekte biraz farkli oluyor sanirim. Ama su an cok bulantim var. Normal mi sizce