- 26 Mart 2018
- 238
- 283
Maşallah rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallahNasıl ilerledi beta değerleriniz ne zaman öğrendiniz ilk
Ben bugün gittim adete göre 4+5 karından keseyi gördü 2 hafta sonra bebeği görebilmek için çağırdı inşallah sizde en kısa zamanda görün ❤
İnşallah canım inşallahKızlar merhaba bugün doktora gittik yeniden. Geçen hafta rahim içinde kanama gördüğü için tekrar çağırmıştı. Kanama alanı azalmış, bebek iyi, kalp atışını duyduk her şey yolunda çok şükür. Ama kese beklediğimden biraz daha küçük dedi. Kanama alanından dolayı büyüyememiş olabilir, alan küçüldükçe büyüyecektir dedi. İki hafta sonra çağırdı. Bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok dedi. İnşallah her şey yolunda gider. İki haftayı geçirmek biraz zor olacak. Çünkü düşük tehdidi devam ediyor hala. Dünyaya gelmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz diye inanarak dua edeceğim.
Başka bir grupta şunu yazmışlardı, bazı bebekler hiçbir şey yokken düşüyor, kimisi kanamaya rağmen doğuyor.
Gerçekten öyle. Doktorum eğer bu bebek düşecekse ne sizin elinizden ne benim elimden bir şey gelir dedi. Dua edeceğim o yüzden. İnşallah iki hafta sonra iyi haberlerimi vereceğim
Çok heycanlıyım birde şu 2.kese mi diye onu sormak için gideceğim kalp atışı duyulmayabilir duyulmazsada 7 ve 8.haftada gideceğim birde kızlar benim göğüslerim şişdi ya çamaşırım olmuyor öyle çok büyük hassasiyet yok dokununca acıyor renk değişimi falanda fark etmedim benKalp atışından anlıyorlar bebek olup olmadığını küçük olduğu için anladığım kadarıyla istersen bir hafta sonra git canım
Ben de aynı süreci yasıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun beklemede kalacağız mecburenKızlar merhaba bugün doktora gittik yeniden. Geçen hafta rahim içinde kanama gördüğü için tekrar çağırmıştı. Kanama alanı azalmış, bebek iyi, kalp atışını duyduk her şey yolunda çok şükür. Ama kese beklediğimden biraz daha küçük dedi. Kanama alanından dolayı büyüyememiş olabilir, alan küçüldükçe büyüyecektir dedi. İki hafta sonra çağırdı. Bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok dedi. İnşallah her şey yolunda gider. İki haftayı geçirmek biraz zor olacak. Çünkü düşük tehdidi devam ediyor hala. Dünyaya gelmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz diye inanarak dua edeceğim.
Başka bir grupta şunu yazmışlardı, bazı bebekler hiçbir şey yokken düşüyor, kimisi kanamaya rağmen doğuyor.
Gerçekten öyle. Doktorum eğer bu bebek düşecekse ne sizin elinizden ne benim elimden bir şey gelir dedi. Dua edeceğim o yüzden. İnşallah iki hafta sonra iyi haberlerimi vereceğim
Canım bende de kist var ama keseye uzak bölgede bir sorun olmaz dedi doktorum sadece ağrılı geçer 1 tık daha fazla dediMerhaba arkadaşlar benimde bir sorum varda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bugün doktora gittim 6+2 günlük gebeliğim var kalp atışı için erken dedi keseye vs gösterdi fakat birde sağ yumurtalıkta 4 cm kist var dedi başka bişey demedi kist için sizce sakıncası varmı yada geçer mi bişey yapmam gerekir mi
Gayet güzel baya önce öğrenmişsinMaşallah rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Benim regile 6 gün kala 9.1 çıkmıştı regile 4 gün kala 22 çıkmıştı regil günün ertesi günü yaptırdım yani son betadan 4 gün sonra 183 çıktı bgnde tekrar kan verecem inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım inşallah
peki kisti eriticek yok edicek birşey yok mu acaba bilgin var mı canım benim ikinci gebeliğim daha önce hiç kist gibi bir sorun yaşamadım korktum açıkcasıCanım bende de kist var ama keseye uzak bölgede bir sorun olmaz dedi doktorum sadece ağrılı geçer 1 tık daha fazla dedi
Benim de göğüslerim irileşti iyice içleri dolu gibi canım normalÇok heycanlıyım birde şu 2.kese mi diye onu sormak için gideceğim kalp atışı duyulmayabilir duyulmazsada 7 ve 8.haftada gideceğim birde kızlar benim göğüslerim şişdi ya çamaşırım olmuyor öyle çok büyük hassasiyet yok dokununca acıyor renk değişimi falanda fark etmedim benbunlar normal şeyler ama dimi
Bebek büyüdükçe kist yok olabiliyor canımMerhaba arkadaşlar benimde bir sorum varda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bugün doktora gittim 6+2 günlük gebeliğim var kalp atışı için erken dedi keseye vs gösterdi fakat birde sağ yumurtalıkta 4 cm kist var dedi başka bişey demedi kist için sizce sakıncası varmı yada geçer mi bişey yapmam gerekir mi
öyle mii inşaalh belkide doktorda o yüzden üzerinde durmamıştırBenim de göğüslerim irileşti iyice içleri dolu gibi canım normal
Bebek büyüdükçe kist yok olabiliyor canım
İnşallah canımöyle mii inşaalh belkide doktorda o yüzden üzerinde durmamıştır
sizin ne kadarlık :)İnşallah canım
hayırlı olsun inşallah :)Sonucum 149 çıktı bat günüm yarın değerim iyi sanırım 2. De benim 25 çıkmıştı adet 1 hafta geçince geç döllenme demişti doktor. 149 a göre 4 haftalık sanırım
hayırlı olsunn inşallah sağlıkla kucagımıza alalım hepimiz inşallahKizlar selamlar. Ben tüp bebek yaptirdim. 29 ocakta transferim oldu. 3 kere beta yaptirdim. Sonucum pozitif cok sukur. Keseyi gormek icin bekliyorum. Kacinci haftada oldugumu da tam olarak bilemiyorum tup bebekte biraz farkli oluyor sanirim. Ama su an cok bulantim var. Normal mi sizce
Teşekkür ederim darısı isteyenlere olsunhayırlı olsun inşallah :)
Aminn canım hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsunMerhaba canım, hayırlı olsunsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah senle tarihlerimiz aynı, benim de 2 Ekim