2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba bugün doktora gittik yeniden. Geçen hafta rahim içinde kanama gördüğü için tekrar çağırmıştı. Kanama alanı azalmış, bebek iyi, kalp atışını duyduk her şey yolunda çok şükür. Ama kese beklediğimden biraz daha küçük dedi. Kanama alanından dolayı büyüyememiş olabilir, alan küçüldükçe büyüyecektir dedi. İki hafta sonra çağırdı. Bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok dedi. İnşallah her şey yolunda gider. İki haftayı geçirmek biraz zor olacak. Çünkü düşük tehdidi devam ediyor hala. Dünyaya gelmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz diye inanarak dua edeceğim.
Başka bir grupta şunu yazmışlardı, bazı bebekler hiçbir şey yokken düşüyor, kimisi kanamaya rağmen doğuyor.
Gerçekten öyle. Doktorum eğer bu bebek düşecekse ne sizin elinizden ne benim elimden bir şey gelir dedi. Dua edeceğim o yüzden. İnşallah iki hafta sonra iyi haberlerimi vereceğim

Maşallah rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Benim regile 6 gün kala 9.1 çıkmıştı regile 4 gün kala 22 çıkmıştı regil günün ertesi günü yaptırdım yani son betadan 4 gün sonra 183 çıktı bgnde tekrar kan verecem inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım inşallah

İnşallah canım inşallah Aynen öyle kızımda benim de kanamam vardı kese şekli bozuk dendi düşük yapıyorsun dendi ama Allah’a şükür 3 yaşına giriyor kızım

Kalp atışından anlıyorlar bebek olup olmadığını küçük olduğu için anladığım kadarıyla istersen bir hafta sonra git canım
Çok heycanlıyım birde şu 2.kese mi diye onu sormak için gideceğim kalp atışı duyulmayabilir duyulmazsada 7 ve 8.haftada gideceğim birde kızlar benim göğüslerim şişdi ya çamaşırım olmuyor öyle çok büyük hassasiyet yok dokununca acıyor renk değişimi falanda fark etmedim ben bunlar normal şeyler ama dimi

Ben de aynı süreci yasıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun beklemede kalacağız mecburen

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum varda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bugün doktora gittim 6+2 günlük gebeliğim var kalp atışı için erken dedi keseye vs gösterdi fakat birde sağ yumurtalıkta 4 cm kist var dedi başka bişey demedi kist için sizce sakıncası varmı yada geçer mi bişey yapmam gerekir mi

Canım bende de kist var ama keseye uzak bölgede bir sorun olmaz dedi doktorum sadece ağrılı geçer 1 tık daha fazla dedi

Gayet güzel baya önce öğrenmişsin
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah ❤

Canım bende de kist var ama keseye uzak bölgede bir sorun olmaz dedi doktorum sadece ağrılı geçer 1 tık daha fazla dedi
peki kisti eriticek yok edicek birşey yok mu acaba bilgin var mı canım benim ikinci gebeliğim daha önce hiç kist gibi bir sorun yaşamadım korktum açıkcası

Benim de göğüslerim irileşti iyice içleri dolu gibi canım normal
Bebek büyüdükçe kist yok olabiliyor canım

hayırlı olsunn inşallah sağlıkla kucagımıza alalım hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…