2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen bende çok erken öğrendim. Yumurtlama mi bildiğim için merak edip yaptım çıktı. 33 günde adet oluyorum normalde adetime 6 gün var ..iğne kullanmam gerek diye erkenden merakla yaptım çıktı çok şükür 🤗
Çok şükür canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim 😍😍

Özel bir hastanenin dahiliye doktoruna gittim saat 4 civariydi randevum saglik ocaginda yapilan testimi gosterdim doğru düzgün bakmadi bile hemen kan testi istedi benim bildigim tsh ya sabah açken bakilmaz mi bana hic guven vermedi ya
Ozellerde testleri tekrarliyorlar malesef..ben hep sabah aç karna verdim tahlili. Ama doktor ne yaptığını biliyordur herhalde.

Yarın bende 5+5 im günler geçmiyor randövüm de var bir umut kalp atışı duyarım belki diyorum ama duyamam dimi kızlar erken bu haftalarda duyan oldu mu aranızda

Ne zaman gidiceksiniz doktora 😊
Ben şuan beta takibi yapıyorum yani doktorumla wahatsap üzerinden konuşuyorum bgn bidaha yaptıracam bakalım herhalde haftaya cagiri die düşünüyorum peki siz 😊

Kizlar kalp atışını duyduk bugün 🙏 7+5 son adetle uyumlu dedi :) kalp atışını bekleyen herkese inşallah nasıp olur 💕
Cokk sevindim sağlıkla kavuşun yavrunuza 🙏🙏🙏 darısı bize artık heyecanla bekliyorum ❤️😍😍
Yarın bende 5+5 im günler geçmiyor randövüm de var bir umut kalp atışı duyarım belki diyorum ama duyamam dimi kızlar erken bu haftalarda duyan oldu mu aranızda
Ben de 5+5 de gittim duyamadik iki hafta sonra randevu verdi ancak herkesin farklı inşallah duyarsınız canim ama duymasanda sorun değil normal yani bekleyeceğiz sabırla 🌺🌺🌺🌺

Cokk sevindim sağlıkla kavuşun yavrunuza 🙏🙏🙏 darısı bize artık heyecanla bekliyorum ❤️😍😍

Ben de 5+5 de gittim duyamadik iki hafta sonra randevu verdi ancak herkesin farklı inşallah duyarsınız canim ama duymasanda sorun değil normal yani bekleyeceğiz sabırla 🌺🌺🌺🌺
İnşallah canım hepimiz o sesleri duysak da bir nebze olsa rahatlasak 😍 bana göre 5+5 ama dr 6. Haftalard falan diyebilir bakalım göreceğiz

Dün akşam da tv izliyoruz dedi ki hayatım birde ikiz olurlarsa bir erkek bir kız ben dünyanın en mutlu insanı olurum odalarını bile tasarladım dedi ikiz ne alaka dedim ben içimden öyle geçti dedi😂😂😂keseyi mi gördü 2 tane olduğunu mu fark etti dedim gerçi görsede anlamaz ki dedim hahhaha yarın öğreneceğim inşallah soracağım doktora bu 2.ne burada diye 😂😍
Bende bak kesenin içinde iki tane ışıltı var, ikiz olabili diyorum eşime. Aman kız olmasın kızlar çok süslü. Onların takısı tokası ayakkabısı çantası bitmez. Ben 3ünüze nasıl bakarım sonra diyor :KK70: :KK70: :KK70:
Bu arada mide bulantın nasıl oldu ilaç iyi geldi mi canım 🙏
Canım dün 5te hafif açken içtim, şükür bulantımı geçirdi ama çarpıntı yaptı gibi. O da aç içtiğim için oldu sanırım. Bir dahaki sefere tok içedeğim. Ama bulantım geçti şükür ya. Hâlâ da yok şuan. Sabah kahvaltı yapabildim, karnım doydu şükür. Valla Tokluk hissini unutmuşum ya, üzerine de bir güzel uyudum, durup durup şükrediyorum. Valla dünyalar benim oldu sanki. 😍 Z Zeynepguness
Kizlar kalp atışını duyduk bugün 🙏 7+5 son adetle uyumlu dedi :) kalp atışını bekleyen herkese inşallah nasıp olur 💕
Maşallah canım darısı bize olsun ♥️😍🙏

Bende bak kesenin içinde iki tane ışıltı var, ikiz olabili diyorum eşime. Aman kız olmasın kızlar çok süslü. Onların takısı tokası ayakkabısı çantası bitmez. Ben 3ünüze nasıl bakarım sonra diyor :KK70: :KK70: :KK70:

Canım dün 5te hafif açken içtim, şükür bulantımı geçirdi ama çarpıntı yaptı gibi. O da aç içtiğim için oldu sanırım. Bir dahaki sefere tok içedeğim. Ama bulantım geçti şükür ya. Hâlâ da yok şuan. Sabah kahvaltı yapabildim, karnım doydu şükür. Valla Tokluk hissini unutmuşum ya, üzerine de bir güzel uyudum, durup durup şükrediyorum. Valla dünyalar benim oldu sanki. 😍 Z Zeynepguness

Maşallah canım darısı bize olsun ♥️😍🙏
Ay şükür sevindim canım bulantının geçmesine 🙏🙏🙏 vallla bilmiyorum ki kuzum inşallah yarın güzel haberler ile dönerim buraya ❤️

Ben şuan beta takibi yapıyorum yani doktorumla wahatsap üzerinden konuşuyorum bgn bidaha yaptıracam bakalım herhalde haftaya cagiri die düşünüyorum peki siz 😊
Nasıl ilerledi beta değerleriniz ne zaman öğrendiniz ilk 😊
Ben bugün gittim adete göre 4+5 karından keseyi gördü 2 hafta sonra bebeği görebilmek için çağırdı inşallah sizde en kısa zamanda görün ❤🎉

X