2021 Aralık Anneleri

aynı benim gibisin mide bulantısı felan hiç biri yok sadece akşamları kasıklarım ağrıyor
birde çok uyuyoerum gece çok sık uyanıyorum sabahları 6 7 ayaktayım
Bnde aynı ya zaten çok uyuyan değildim 6 da ayaktayım

aynı benim gibisin mide bulantısı felan hiç biri yok sadece akşamları kasıklarım ağrıyor
birde çok uyuyoerum gece çok sık uyanıyorum sabahları 6 7 ayaktayım
Bende kaç gündür kasık ağrısı pek yoktu şu an var. Çok garip bir şey hamilelik ya. Kasık ağrın olur niye var diye endişelenirsin, ağrın olmaz niye yok diye endişelenirsin.

Bende kaç gündür kasık ağrısı pek yoktu şu an var. Çok garip bir şey hamilelik ya. Kasık ağrın olur niye var diye endişelenirsin, ağrın olmaz niye yok diye endişelenirsin.
gerçekten öyle gündüzleri ağrım olmuyor mesela niye ağrım yok acaba yok mu orda diyorum akşamları oluyor niye oluyor birşey mi oldu diyorum
miğde bulantısı baş dönmesi niye yok diyorum acaba sorun mu var diyorumn :) nasıl geçicek 9 ay

Anladm canm dedğim gbi okuudm da ne kadr doğru hiç bi fikrim yok. Ama yenilebiliyor olmasına sevndim ben çok severm korkmştm

Merhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.dun test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle köyü çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim

Öncelikle hayırlı olsun dilerim. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Şu an kötü olan ne peki?
“Hiç testler bu kadar kötü çıkmamıştı” yazmışsın da

Merhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
Ben de 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. adet gecikmemin ikinci gününde test yaptım. Referans çizgisi kadar koyu çıktı. Ve bu sefer tuttu. Seninde tutacak inşallah

Baş dönmesi ve bulantı için erken sanırım daha. 6. haftadan sonra başlıyor bulantılar çoğu gebelikte diyorlar. Allahım nasıl bir cümle bu. Neyse anlaşılır bence. Annelik zor zanaat, doğduktan sonra endişelerimizin kesileceğini sanmıyorum. O zaman da sessiz sessiz uyusa niye hiç ağlamıyor bir sorun mu var? Ağlasa niye hep ağlıyor bir sorun mu var diyeceğiz. Yani hayatımızın bundan sonrası biraz tatlı bir endişe içinde olacak gibi. :)

Merhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
Sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah. Sağlıcakla kucağına al sen de bebeğini. Mart ayı hepimize neşe getirdi. :)

Aynıı bende öyleyim normalde uyku yapar ama ben hamile değilken kalkmak bilmezdim şimdi 9da cok rahat kalkıyorum ama yinede 6 7 de kalkamam vallahh
Ben de hayatta 6 7 de kalkamazdım kendiliğimden uyanıyorum ya. Hayır o saatte işim de yok. Kahvaltı yapıyorum mecbur. Yapacak bir şey yoksa yemek yemek lazım sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…