- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Boy olmasa yanmıştım kalça sıkıntı bnm armut gibi düşünA kilo seysine şimdi baktım. Birazcık varmış. Ama boyun uzun ya Allahtan. Devam et tabi ben takılıyorum öyle.
Hangimizin kalçası küçük ki?Boy olmasa yanmıştım kalça sıkıntı bnm armut gibi düşün
Bnde aynı ya zaten çok uyuyan değildim 6 da ayaktayımaynı benim gibisin mide bulantısı felan hiç biri yok sadece akşamları kasıklarım ağrıyor
birde çok uyuyoerum gece çok sık uyanıyorum sabahları 6 7 ayaktayım
Bende kaç gündür kasık ağrısı pek yoktu şu an var. Çok garip bir şey hamilelik ya. Kasık ağrın olur niye var diye endişelenirsin, ağrın olmaz niye yok diye endişelenirsin.aynı benim gibisin mide bulantısı felan hiç biri yok sadece akşamları kasıklarım ağrıyor
birde çok uyuyoerum gece çok sık uyanıyorum sabahları 6 7 ayaktayım
gerçekten öyle gündüzleri ağrım olmuyor mesela niye ağrım yok acaba yok mu orda diyorum akşamları oluyor niye oluyor birşey mi oldu diyorumBende kaç gündür kasık ağrısı pek yoktu şu an var. Çok garip bir şey hamilelik ya. Kasık ağrın olur niye var diye endişelenirsin, ağrın olmaz niye yok diye endişelenirsin.
Şuan avatarımı kaşıklıyor oluşum
kızlar değerlerim 1272 olmuş :)
ne zaman ultrasonda görünür ki
Anladm canm dedğim gbi okuudm da ne kadr doğru hiç bi fikrim yok. Ama yenilebiliyor olmasına sevndimmerhaba hemşire arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı. ilkinde tutmamıştı.ikincisinde onada önermişler. ikiz bebekleri öyle tutmuştu.banada öneriyo arkadaşım günde bir ananası btiriyordu :) herşeyin fazlası zarar tabi :)
Merhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.dun test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle köyü çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
İnşallah sağlıkla gelsinMerhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
Canım çok sağol .. Koyu yazacaktımÖncelikle hayırlı olsun dilerim. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Şu an kötü olan ne peki?
“Hiç testler bu kadar kötü çıkmamıştı” yazmışsın da
Aynıı bende öyleyim normalde uyku yapar ama ben hamile değilken kalkmak bilmezdim şimdi 9da cok rahat kalkıyorumben bir haftadır erken uyanıyorum ya. 6 - 7 arası şıp diye uyanıyorum. akşamları da haliyle erkenden uyuyorum.
Canım çok sağol .. Koyu yazacaktım
Allah sağlık versin inşallaah üzülmek yok hayırlı olsun bebeğinizMerhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
Ben de 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. adet gecikmemin ikinci gününde test yaptım. Referans çizgisi kadar koyu çıktı. Ve bu sefer tuttu. Seninde tutacak inşallahMerhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
Ay çok net hadi hoşgeldin diyelim. Kan ver hemen.Merhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
En son ne zaman yaptirmistn kzuukızlar değerlerim 1272 olmuş :)
Baş dönmesi ve bulantı için erken sanırım daha. 6. haftadan sonra başlıyor bulantılar çoğu gebelikte diyorlar. Allahım nasıl bir cümle bu.gerçekten öyle gündüzleri ağrım olmuyor mesela niye ağrım yok acaba yok mu orda diyorum akşamları oluyor niye oluyor birşey mi oldu diyorum
miğde bulantısı baş dönmesi niye yok diyorum acaba sorun mu var diyorumn :) nasıl geçicek 9 ay
Sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah. Sağlıcakla kucağına al sen de bebeğini. Mart ayı hepimize neşe getirdi. :)Merhaba ; 2 kimyasal gebeligim var.adetime 2 gun var test yaptim yine hamileyim.Hic testlerim böyle koyu çıkmamıştı.Bana da dua edin bu sefer sglikla ilerlesin Aralık annesi olayim
Ben de hayatta 6 7 de kalkamazdım kendiliğimden uyanıyorum ya. Hayır o saatte işim de yok. Kahvaltı yapıyorum mecbur.Aynıı bende öyleyim normalde uyku yapar ama ben hamile değilken kalkmak bilmezdim şimdi 9da cok rahat kalkıyorumama yinede 6 7 de kalkamam vallahh