De ki ben bi doğurup döncem sana.Ya bn son 2 aydır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyordum zaten kısıtlıydım şimdi nasıl olucak bilmiyorum
Ayy bnde sevmiyordum söyle güzel olgunlaşmış bol limonlu dene derim
Kizlar merhaba transferin 12.gunu bugun kan degerim 172 cikti insallah iyidir araniza katilablr miyim?son regl tarihi 10mart transfer blastokist 26mart
Hoşgeldiiiin.Kizlar merhaba transferin 12.gunu bugun kan degerim 172 cikti insallah iyidir araniza katilablr miyim?son regl tarihi 10mart transfer blastokist 26mart
Amin kizlar insallahhh hepimizinki saglikla devam ederHoşgeldiiiin.2 gün sonra da çok güzel artmış olur inşallah.
Şuan avatarımı kaşıklıyor oluşumŞu an düşününce bile biiii tuhaf oluyo suratım
Kanaman kıpkırmızı damla şeklindeyse biraz tehlikeli olma ihtimali var. Kahverengi veya pembe bulaşık gibiyse daha normal diye biliyorum. Dinlen, yat. Takip et, devam ederse ihmal etme. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle olmuştu.1.5 saat falan önce lavabo da çok hafif kan gördüm. Sağlık ocağı hemen 100 mt ilerde koştur koştur orayq gittim doktor sorun olacağını sanmıyorum artarsa kadın doğuma gidin dedi. Neredeyse 5 haftalık idrarda bile çıkıyor implantasyon olamaz diye düşüyorum. Ayakta durma mümkün olduğunca yat dedi. Var mı başına böyle bişey gelen?
Artmazsa sorun yok. Lekelenme cok ileri haftalarda bile olabiliyomuş.1.5 saat falan önce lavabo da çok hafif kan gördüm. Sağlık ocağı hemen 100 mt ilerde koştur koştur orayq gittim doktor sorun olacağını sanmıyorum artarsa kadın doğuma gidin dedi. Neredeyse 5 haftalık idrarda bile çıkıyor implantasyon olamaz diye düşüyorum. Ayakta durma mümkün olduğunca yat dedi. Var mı başına böyle bişey gelen?
Rica ederim. Amin inşallah. Hepimiz iyi haberlerimizi ve tavsiyelerimizi paylaşalım sağlıklaPaylaştığın için teşekkür ederiz canım ..
Ne güzel darısı başımıza inşallah
De ki ben bi doğurup döncem sana.
ben bir haftadır erken uyanıyorum ya. 6 - 7 arası şıp diye uyanıyorum. akşamları da haliyle erkenden uyuyorum.Bu sabah erken uyandım bu bile bi farklılık benim için
A kilo seysine şimdi baktım. Birazcık varmış. Ama boyun uzun ya Allahtan. Devam et tabi ben takılıyorum öyle.devam etmeyi düşünüyordum en az kilo + olması için bakalım ne olacak
aynı benim gibisin mide bulantısı felan hiç biri yok sadece akşamları kasıklarım ağrıyorben bir haftadır erken uyanıyorum ya. 6 - 7 arası şıp diye uyanıyorum. akşamları da haliyle erkenden uyuyorum.
3bin üzeri karindan görünür.ne zaman ultrasonda görünür ki
Bebişim ben öglen ezanıyla uyanan biri olarak 9 demek sabahın körü demek benim için.ben bir haftadır erken uyanıyorum ya. 6 - 7 arası şıp diye uyanıyorum. akşamları da haliyle erkenden uyuyorum.