- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Belki çoksa genzine kaçıyordur, rahatsız ediyordur. Yavaş akışla başla. Yani önce memeye düşkğn nasılsa dersin, sonra alışıverir1 Aydır deniyorum ama sonunda yine de memeyi emmek istiyor bide sanırım biberonun ucu çatlamış akışı çok ondan dolayı sordum sorumu belki ondan içmek istemiyor
Nasıl eminm olucemm yaa baktırmıyoda çay kaşığı vuruyorum ses geliyor gibi gelmiyor gibi tükürcüklerinden mi geliyo ses pıt pıt anlayamıyorumBencee boyle biseyyy annesisonucta normal bisey olsa iki tarafta olur fotonun saginda belli incisi
Annesi Çelik bi çay kaşığını deyir tık tık ses varsa hayırlı olsun yoksa huniye devamArkadaşlar diş böyle bişey mi umarım böyle bişey mi dediğim şey gözüküyodur zor şartlar altında çektimdeğilse bu nedir
Tam diş dediğin yere değirmen gerekNasıl eminm olucemm yaa baktırmıyoda çay kaşığı vuruyorum ses geliyor gibi gelmiyor gibi tükürcüklerinden mi geliyo ses pıt pıt anlayamıyorum
Annem cay bardagiyla bakiyormus gorunuyormus o zaman beyazlik bitter gelsin o anlarNasıl eminm olucemm yaa baktırmıyoda çay kaşığı vuruyorum ses geliyor gibi gelmiyor gibi tükürcüklerinden mi geliyo ses pıt pıt anlayamıyorum
Diş profu oldum yaAnnem cay bardagiyla bakiyormus gorunuyormus o zaman beyazlik bitter gelsin o anlar
Tamdaaa bitter demistim yaaaaAnnesi Çelik bi çay kaşığını deyir tık tık ses varsa hayırlı olsun yoksa huniye devam
Duanın gücüne çok inanırım bende tabiki denerim inanmadıktan sonra ne faydası olur ki onca şeyin beyne olumlu mesajları vermek lazımÖnce niyet, sen memelerine ve sütüne inan. Ve sürekli şunu tekrarla
Niyet ediyorum bebeğimi sağlıkla ve kolaylıkla 2 yaşına kadar emzirmeye
Adına dua, olumlama, evrene mesaj artık ne dersen sen bilirsin. Ama bence kesinlikle büyük faydası var.
Lansinoh emmeden süt gelmiyor.Anne memesine yakin dokusu var.Dogumdan beri oğlum hem emiyor hem biberon alıyor.Bende nuk aldım dr browns aldım avent aldım oğlum almadı.Yok canım işe başlıycam da süt sağıp bırakacam ama biberonla pek arası yok o yüzden memeye yakın bi biberon arıyorum
İşte ben duyuyorum ama aynı anda bağırdığı için emin olamıyorum ki ses kaydı atılmıyor mu yaTam diş dediğin yere değirmen gerek
Anneni tebrik ediyorum valla dilini çektiripte nasıl görmüş onuda denedim dilini uzattıp yalandığından damağı göremedim bi yaAnnem cay bardagiyla bakiyormus gorunuyormus o zaman beyazlik bitter gelsin o anlar
Çok miniktir uyurken dene göremezsin şeffaflık var mıİşte ben duyuyorum ama aynı anda bağırdığı için emin olamıyorum ki ses kaydı atılmıyor mu ya
Anneni tebrik ediyorum valla dilini çektiripte nasıl görmüş onuda denedim dilini uzattıp yalandığından damağı göremedim bi ya
Ya benim ki kapi sesine uyaniyor asiri hassas bu cocuk hassas olmasin diye 40i cikana kadar tv actik evde ustune kaponin ziline israrla bastik sesli konustuk uyurken oyle bise yapsam diye dusundum de bende mumkun degilÇok miniktir uyurken dene göremezsin şeffaflık var mı
Bnmkide seste uyuyor sessizlikte uyanıyorYa benim ki kapi sesine uyaniyor asiri hassas bu cocuk hassas olmasin diye 40i cikana kadar tv actik evde ustune kaponin ziline israrla bastik sesli konustuk uyurken oyle bise yapsam diye dusundum de bende mumkun degil
Uyanır ellemem hayatta tam cıkınca göreyim daha iyiÇok miniktir uyurken dene göremezsin şeffaflık var mı
Aşk olsun fotokopi muhabbetiyse bendimUyku egitimi kitabi okuyorum kizlar ozeti paylasirimbi arkadas vardi parayla satacak diyen ona parali
Genelde biberon almayan bebişlerin lansinohu aldığını duydum bikaç kişiden bir dene istersenYok canım işe başlıycam da süt sağıp bırakacam ama biberonla pek arası yok o yüzden memeye yakın bi biberon arıyorum
Ya bende de tracy hogg var uygulayıp başarılı olan çok var ama ben de mi kendim yapsam yapabilir miyim bilmiyorumUyku egitimi kitabi okuyorum kizlar ozeti paylasirimbi arkadas vardi parayla satacak diyen ona parali
Ben de hep dışarıda uyuttum bu tatil boyu sadece arabada dönemediği için bazen erken uyanıyorBnmkide seste uyuyor sessizlikte uyanıyorDüğünde sokakta arabada ev hariç heryerde
Hatirliyordum sen oldugunu aslinda etiketlemeyeyim belki degilse dedim dogruymusAşk olsun fotokopi muhabbetiyse bendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?