- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Maşallah süphannallah. Gelişimi çok güzel canım sanırım en tombik seninki olacak topikteTosunum 1800 gram 42 43 cm 12 gün önde çıktı yine
Nst bi dahaki kontroldeymiş.
Kontrol 2 hafta sonra.
Tam incir mevsimindeyiz. Taze taze al ye. Beni çok güzel açıyor da. Tavsiye ederim.Kızlar yaa. Ayıptır söylemesi aşırı derecede kabızım. Açıklığı olduğu için ıkınmada dedi doktor. Ne olur bana bir akıl verin ölecem kabızlık tan.
Sabah ac karnina 4 5kuru kayisi arkasindan ıcebildigin kadar bol su canim yaklasik 1saat sonra falan da kahvaltiKızlar yaa. Ayıptır söylemesi aşırı derecede kabızım. Açıklığı olduğu için ıkınmada dedi doktor. Ne olur bana bir akıl verin ölecem kabızlık tan.
Hayr ya yanaklarım şişsin istiyorum artıködem tutmaya başladınız mı?
Hayır canım ama tuzlu yediğim turşuya abandığım günlerde ellerim şişiyorödem tutmaya başladınız mı?
Allahım yaaaHayr ya yanaklarım şişsin istiyorum artık
Turşu hiç yemiyorum korkudan bnm ayaklar şişiyor ayakta durunca çokHayır canım ama tuzlu yediğim turşuya abandığım günlerde ellerim şişiyor
Aa deli mi ne yazıkHayr ya yanaklarım şişsin istiyorum artık
Çok sağol canım. Cok amin hepsi çok çok sağlıklı olsun inşallah.Maşallah Merve boyu benim kızın doğduğu boya gelmiş nerdeyse48 cm doğmuştu. İri olacak senin tombalak benim 5 gün önce doğan yeğenim gibi. O da 4.250 gr doğdu daha da bekletilse 5kg olurdu galiba. Maşallah maşallah Allah nazardan korusun. Darısı bizim bebişlere sağlıkla
Benim ayaklarım 2 numara büyüdüödem tutmaya başladınız mı?
Aaaa bn çok severim yiyemiyorum
Bnm zaten büyük ayaklar tuzlu suya koyuyorum insin diyeBenim ayaklarım 2 numara büyüdüKullanmadığım 4 çift ayakkabımın arkasını kestirdim. Havalar soguyunca kendime 39 numara spor ayakkabısı alacagım.
Şaka gbi bişey yaşadım sabah normalde bi yerim şişmezdi sabah kalktım ayağıma terliği zor giydim ayaklarım şişmişAllahım yaaabnm çok ayakta durunca ayaklar şişiyor
Nazar ettin kendineŞaka gbi bişey yaşadım sabah normalde bi yerim şişmezdi sabah kalktım ayağıma terliği zor giydim ayaklarım şişmiş
Öyle ettim herlde ama yanaklarım hala sönükNazar ettin kendineama bu dönemler normal bn kovaya su koyup biraz tuz atıp 15 dk bekletiyorum iyi geliyor
Turşu yeme bnce artık sonra balon gibi şişcen
Kız yanak ödem olur muÖyle ettim herlde ama yanaklarım hala sönüktama bende yapayım o zman hiç bilmiyorum nasıl geçer teşekkür ettm ahhaha tamam yemem
Hqhah bilmym olmuyo mu daha ilk benm cahilimKız yanak ödem olur mukilo alcan artık onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?