2021 Aralık Anneleri

Kızlar yaa. Ayıptır söylemesi aşırı derecede kabızım. Açıklığı olduğu için ıkınmada dedi doktor. Ne olur bana bir akıl verin ölecem kabızlık tan.

Kızlar yaa. Ayıptır söylemesi aşırı derecede kabızım. Açıklığı olduğu için ıkınmada dedi doktor. Ne olur bana bir akıl verin ölecem kabızlık tan.
Tam incir mevsimindeyiz. Taze taze al ye. Beni çok güzel açıyor da. Tavsiye ederim.

Tabii ben günde en az 2,5 litre su da içiyorum. Onu zaten esgeçmiyorsundur diye düşünüyorum.

Sabah ac karnina 4 5kuru kayisi arkasindan ıcebildigin kadar bol su canim yaklasik 1saat sonra falan da kahvalti

Çok sağol canım. Cok amin hepsi çok çok sağlıklı olsun inşallah.

Şaka gbi bişey yaşadım sabah normalde bi yerim şişmezdi sabah kalktım ayağıma terliği zor giydim ayaklarım şişmiş
Nazar ettin kendine ama bu dönemler normal bn kovaya su koyup biraz tuz atıp 15 dk bekletiyorum iyi geliyor
Turşu yeme bnce artık sonra balon gibi şişcen

Nazar ettin kendine ama bu dönemler normal bn kovaya su koyup biraz tuz atıp 15 dk bekletiyorum iyi geliyor
Turşu yeme bnce artık sonra balon gibi şişcen
Öyle ettim herlde ama yanaklarım hala sönük tama bende yapayım o zman hiç bilmiyorum nasıl geçer teşekkür ettm ahhaha tamam yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…