2021 Aralık Anneleri

Kızlar ben şehir değiştirdim taşınma işleriyle vs uğraşırken 2. Doz tetanoz gününü kaçırmışım hemşire de hiç beni arayıp cagirmayinca tabi olan oldu, agostus 2 de oldum ilk dozu şimdiden sonra yapilirmi

cok minik boyle segirme gibi onun disinda bisey yok vallahi
Muhakkak git doktora ama içini rahat tut hayırlısıyla birsey cikmayacak, bu aralar yogunmusun 10 gün önce ben de hissetmemistim ama sürekli ayaktaydim ev yerlestiriyordum yorgunluktan olsa gerek hemen hastaneye koştum çatala aldılar ve sonra nst ye bağlandım ama nst cihazina bağlandım tam yatarken vurmaya başladı o zaman anladimki ben sürekli ayakta durmaktan anlamamisim, bide gece uyanık gündüz uyuyadabilir bu da bir ihtimal, hemen git canim

Kızlar ben şehir değiştirdim taşınma işleriyle vs uğraşırken 2. Doz tetanoz gününü kaçırmışım hemşire de hiç beni arayıp cagirmayinca tabi olan oldu, agostus 2 de oldum ilk dozu şimdiden sonra yapilirmi
Merhaba . 2.dozumu dün yaptırdım benimde üzerinden neredeyse 2 ay geçmişti ilk dozdan . 28.haftada yaptırdım hemsirem.36 ya dek yapıyoruz dedi . Süreniz geçmemiş devam edebilirsiniz

Selam kızlar sol kasığımda bir ağrı oldu 28 haftayı bitirdim, yeni idrar bakıldı geçen hafta enfeksiyon filan yoktu. Bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı tek taraflı? Şimdi su içtim uzandım geçmesini bekliyorum ama iğne batması gibi bir ağrı girip çıkıyor. 😔

Teşekkür ederiz teyzesi .Ben dedim siz dün burada konusuyordunuz ya görüyorlarmıs saçı olup olmadığını dedim saçları var mı görüyor musunuz ? Evet görüyorum dedi ama saçı yok :KK70: kelmiş . Ben ve babası çok saçlı dogmusuz 😁 keltoşunu ısırdığım 😍
Bnde bi daha kine sorayım bari
Kesin keldir keltoş kızım 🤣🤣

Selam kızlar sol kasığımda bir ağrı oldu 28 haftayı bitirdim, yeni idrar bakıldı geçen hafta enfeksiyon filan yoktu. Bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı tek taraflı? Şimdi su içtim uzandım geçmesini bekliyorum ama iğne batması gibi bir ağrı girip çıkıyor. 😔
Normal canım bu tür ağrılar geçmezse bi dr danış gel derse gidersin.dr Numarasını verdi demi sana yoksa verim

Yapılır bi sor yine de bn de Ağustos ilk haftası oldum 2. Doz pazartesi oldum

Tosunum 1800 gram 42 43 cm 12 gün önde çıktı yine 🥲
Nst bi dahaki kontroldeymiş.
Kontrol 2 hafta sonra.
Maşallah Merve boyu benim kızın doğduğu boya gelmiş nerdeyse 😂 48 cm doğmuştu. İri olacak senin tombalak benim 5 gün önce doğan yeğenim gibi. O da 4.250 gr doğdu daha da bekletilse 5kg olurdu galiba. Maşallah maşallah Allah nazardan korusun. Darısı bizim bebişlere sağlıkla 🥰

Tosunum 1800 gram 42 43 cm 12 gün önde çıktı yine 🥲
Nst bi dahaki kontroldeymiş.
Kontrol 2 hafta sonra.
Hey maşallah 🧿🧿
Ben hepinizin yerine girdim girdim çıktım nstye bu hafta 😂😂😂
Çok bi olayı yok
Benim dün olmuştu
Doktor idrar yolu enfeksiyonundan olabiliyor dedi
Bi de bence gazdan 🙄

Back