Bencede normal degıl gutmelısın mutlaka haber ver gıdınce bızede.kizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede normal degıl gutmelısın mutlaka haber ver gıdınce bızede.kizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi
GunaydınGünaydııınssss
Herkes iyidir umarım. Bugün 13.20de görüş var bizim.![]()
Acıdan olabilir bnceB BitterCikilata Kızımın saçımı çıkıyor bilmem midem deli gbi yanıyoryada yediğim acı biberden olablr mi ajahaj
GünaydınGünaydııınssss
Dinlenip takip ettin mi hareketleri dinlendiğinde de yoksa doktora gitkizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi
İlk 3 ay da kalp atışı dinleme cihazı alssım vardı zatenEve nst almayasın![]()
Hiç mi kıpırtı yok yada yavaş mı?kizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi
Geçmiş olsun. Benim doktorum da herkeste farklı fiyat çıkıyor dedi gerçekten de öyle sanırım bi arkadaş 40 Ödemiş sen 200 ben 120-130 civarı. Neyse artık şifa olsun da gerisi önemli değilCanım ben bugün iğne vuruldum 28+1 devletten randevu almıştım gittiğimde kan vermemi istediler onun sonucu çıktıktan sonra tekrar randevu al iğneni vuralım dediler sonuçta pazartesi çıkacakmış randevulara baktım taa ekimin 15ine atıyor sonra bende kendi doktoruma gittim illa 28 de mi vurulmak lazım belli bir süresi var mı dedim oda 28-29 arası dedi devlette randevu 30 haftaya denk geliyor dedim napmam lazım burda sordum iğne 850 dediler dedim doktorda hayır öyle bir şey yok dedi ben sana kağıt vericem bunla işlem yaptır dedi gittim 200 tl ödedim vuruldum iğne mi çok şükür![]()
Günaydıııın güzel haberlerini bekliyoruzGünaydııınssss
Teşekkürler :) İnşallah hepimizin vaktinde gelirMerhaba, 23 gün yoğun bakımda kaldı. Solunum cihazına bağlı kaldı bunun 8 günü kadar. Bana ciğer geliştirici iğne yapılmamıştı erken Doğum riski anlaşılmadığı için o nedenle sanırım. Tabi zor bi süreç oluyor. Süt sağıp bıraktım hastaneye bu süreçte her gün. İnşallah vaktinde Doğum yaparsınız kendinize dikkat edin![]()
Minik minik de olsa kipirti yok mu hiç mi hissetmedin eğer öyleyse doktora görün canım nolur nolmazkizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi
Asm de ebem le gorustum..bazi doktorlar negatif ciksada igneyi yaptiriyor bu tamamiyla doktorun izledigi yol dedi.. bak benim de baya kafam karistiSen söyleyince bende şüpheye düştüm araştırdım biraz ama benim doktorumun izlediği yol doğru sanırım Eki Görüntüle 2921845
Beni baya yamulttuBende hafif kol ağrısı aslında ağrı da sayılmaz aşı olan yer agirlasmisti bir gün içinde geçti ikinci dozda hiç bişey hissetmedim☺şifa olsun inşallah
Az önce haberlerde gösterdi amerikada araştırma yapmışlar biontec ve moderna aşısı olan gebelerin bebekleri yüksek seviyede antikorlu dogmuslar inşallah bizlerde de öyle olur
Ben mesela ilk doğumda başıma ne gelecek bilmiyordum zaten acil doğuma girdim bekleme gibi bi luksum de olmadişimdi herseyi biliyorum kesecek bicecek dikecek ve korkuyorum yaaaaa
![]()
Bende baya yan etki oldu cnm sirt boyun 2 kolumda agri oldu baya..Ben oldum. Hiç yan etki olmadı bende. 1 gün sonra hafif bir kol ağrısı oldu oda tetenoz kadar bile değildi yani![]()
Sukur ya valla.kafam cok karismisti korkmustum.. demekki doktor dan doktora tedavi sekli degisiyor..Canım benim doktorum da yapmasak da olur sen bilirsin dedi. Ama kanaman olursa kesin vurucaz dedi onun dışında doğumda bebeğin kan grubuna göre yapıyorum dedi. Seçimi bana bıraktı ben de olmadım. Bu şekilde memorialda iyi bir doktora giden arkadaşıma da doktoru aynısını dedi. Doğumda vuruldu.
Gunaydin cnm hosgeldin hayirli haberler insGünaydııınssss
2 gün çok uzun süre 24 saat bile fazla ama 24 saat hareket etmezse gelin diyorlar geneldekizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi
Amin kuzummAman bebiş de sıkıntı yoksa bol bol meyve ye kuzum maşallah kocamanda olmuş bebişin sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş yavrularımız bu ara herkesde var bi grip hali Var havalar dikkat etmemiz lazım canım benim