2021 Aralık Anneleri

Benim doktor da oyle demisti ama ben yine de bi emin olamamistim o sertlesmelerin kasilma oldugunaneyse teyit etmis olduk artik kasim kasim kasiliyoruz cok sukur
Ama ben dikkat ettim cok ayakta klinca ya da cok yuruyunce falan oluyor

Benim doktor da oyle demisti ama ben yine de bi emin olamamistim o sertlesmelerin kasilma oldugunaneyse teyit etmis olduk artik kasim kasim kasiliyoruz cok sukur
Ama ben dikkat ettim cok ayakta klinca ya da cok yuruyunce falan oluyor
Evet kesinlikle ben 2 gündür genelde evde dinleniyorum kasılma nerdeyse hiç olmadı

Benim de kizimda acayip midem yanıyordu ama doktorum alakasi yok sacla demistikızım doğdu aman allahım toka takılacak kadar uzun ve gurdu
Kontrolde doktora sorun ultrasonda goruyor saçı var mı yokmu
Oy masallah benimki de oyleydi baya saclari vardi ultrasonda gorundugunu bilmiyrdm

Benim de kizimda acayip midem yanıyordu ama doktorum alakasi yok sacla demistikızım doğdu aman allahım toka takılacak kadar uzun ve gurdu
Kontrolde doktora sorun ultrasonda goruyor saçı var mı yokmu
Ahh ahh yavrumun kafasını doğru düzgün göremyz ki yüzünü 2 aydır görmüyorum
Az kaldi insallah sacli cok tatlis olursusleriz
İnşallah canm

Bu kan uyusmazligi ignesini esiyle kan uyusmazligi olanlara mi yapiyorlar ben a pozitif esiminki de a pozitif kan uyusmazligi soz konusu degil benim olmam gerekmiyor degilmi
Kan uyuşmazlığı iğnesi kadın negatif, erkek pozitif ise yapıyorlar. Geri kalanda gerekmiyor. Anne negatif iken babadan pozitif rh geçerse bebeğe, anne, kendi vücudunda rh faktörü yer almadığı için yani negatif olduğu için çocuğu yabancı madde gibi görebiliyor. Bu da savunma mekanizmasında vücuttan atma isteği uyandırıp düşüğe sebep olabiliyor.

Baba negatif, anne pozitif olsa, iki taraf da pozitif ya da negatif olsa hiçbir sıkıntı olmuyor.

kizlar benimki 2 gundur hareket etmiyor normalde fildir fildir donen cocuk normal mi

Anladım ben öyle olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim birkaç gün gözlemleyip gideceğim bende

Canım ben ilk hamileliğimde gebelik kurdeşeni olmuştum. Kabarmalar oluyordu tüm vücudumda. Karaciğer de olabilir tabii. Geciktirmeden doktoruna danis. Benimki pubb diye bir hastalıkti.
Oyy gerçekten ne zor bir süreç bu hamilelik vay gebelik şekeri gebelik kurdeşeni gebelik tansiyonu neler neler.. rabbim hepimize kolaylık versin inşallah bende gideceğim canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…