Ayrıca magnezyum kullanmıyorum magnezyum yazdı hu katılmaları azaltır dediÇok teşekkürler beni bugün baya zorluyor bu his Allah yardımcımız olsun valla
Bu beni üzüyor ama sağlıcakla doğsunlar da napalm doğunca görelimAyy bnm ki de detaylıya 3 kez gittim artık bi iki tane yarım yüzü var saolsun yarısını gösterdi. Hep sırtı dönük bu senenin kızları pek nazlı desenize zaten plesantam önde görüntüye engel oluyor bi de kız dönünce sıfır görüntü
Artık doğunca görcez yüzleri
Hmm anladım ,ayaklar altta beni çok zorlamştı sizi zorlamyrsa harikaHayır kafası göbek deliğinden de yukarıda sağ göğsümün altında ayakları kasikta mide sıkıntımı söyledim kafa baski yapıyor dedi gösterdi kafanın yerini zaten orası sert
Aynen canim benim saglikli dogsunlar olcumler gercekten tutmuyor benim de 3150 demislerdi 3800 olmustu yani kimse zayif mayif dusunmesin:)Sorma geçen sefer babamız gelmemişti güzel görmüştük bukez Baba vardı açmadı yüzünü dedim eşime sana küsmüşAman sağlıkları yerinde olsun da benim kızım 40+2 de 2960 gr doğdu ama maşallah kolay kolay hasta olmaz kilo çok kafaya takılacak bisey değil olcumlerde tutmuyor benim kızıma 3500 gr üstü demişlerdi 3 kilo bile doğmadı
Ben de istedim bacak krampi fln oldu diye alacagim ins:)Ayrıca magnezyum kullanmıyorum magnezyum yazdı hu katılmaları azaltır dedi
Yok valla çok rahatsız edici bir durum doktor da dedi seni rahatsız eder diye mideme baskı yapıyor mesaneme vuruyor nefes darlığı yapıyor bakalım döner miSanrm benimki de arkaası dönük . Ay ayakları aşağıdaydı çok şükür yukarı çıktı aşağıdayken ben kalkmyrdum ayağa , sizin nasıl rahatmısınız
Zorlamaz mi şu bile içemiyorumBu beni üzüyor ama sağlıcakla doğsunlar da napalm doğunca görelim
Hmm anladım ,ayaklar altta beni çok zorlamştı sizi zorlamyrsa harika
Canım benim doktorum da yapmasak da olur sen bilirsin dedi. Ama kanaman olursa kesin vurucaz dedi onun dışında doğumda bebeğin kan grubuna göre yapıyorum dedi. Seçimi bana bıraktı ben de olmadım. Bu şekilde memorialda iyi bir doktora giden arkadaşıma da doktoru aynısını dedi. Doğumda vuruldu.Bana doktorum gerek yok dedi dogumda bakicaz bebegin kan grubuna gore artik dedi.. bak kafam karisti doktor hata mi yapiyor ki
Kuzum iyiyim çok şükür grip gibi bi şey olmuşum heralde hiç halim yok burnum tıkalı halsizlik var bi de sanırım o vurdu kasıklarıma falan bugün daha iyiyim düne göre ağrım azaldı, dün doktorumuza gittik gayet sağlıklı dedi bi şey yok dedi valla ben de anlamadım ağrımın sebebini , ya soğuk algınlığı halsizlikten dolayı her yerim ağrıyor ya da büyüdüğü için bebiş öyle oluyor, yüzünü de gördük çok güzeldi 970 gram olmuş 35,5 cm canım onu görmek iyi geldiBalbadem13 kuzum naptın nasılsın
Döner döner konuş annesi ben öyle yapydumYok valla çok rahatsız edici bir durum doktor da dedi seni rahatsız eder diye mideme baskı yapıyor mesaneme vuruyor nefes darlığı yapıyor bakalım döner mi
Aman bebiş de sıkıntı yoksa bol bol meyve ye kuzum maşallah kocamanda olmuş bebişin sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş yavrularımız bu ara herkesde var bi grip hali Var havalar dikkat etmemiz lazım canım benimKuzum iyiyim çok şükür grip gibi bi şey olmuşum heralde hiç halim yok burnum tıkalı halsizlik var bi de sanırım o vurdu kasıklarıma falan bugün daha iyiyim düne göre ağrım azaldı, dün doktorumuza gittik gayet sağlıklı dedi bi şey yok dedi valla ben de anlamadım ağrımın sebebini , ya soğuk algınlığı halsizlikten dolayı her yerim ağrıyor ya da büyüdüğü için bebiş öyle oluyor, yüzünü de gördük çok güzeldi 970 gram olmuş 35,5 cm canım onu görmek iyi geldiAllah hepimizi sağ salim bebişlerine kavuştursun inşallah
Canım ben bugün iğne vuruldum 28+1 devletten randevu almıştım gittiğimde kan vermemi istediler onun sonucu çıktıktan sonra tekrar randevu al iğneni vuralım dediler sonuçta pazartesi çıkacakmış randevulara baktım taa ekimin 15ine atıyor sonra bende kendi doktoruma gittim illa 28 de mi vurulmak lazım belli bir süresi var mı dedim oda 28-29 arası dedi devlette randevu 30 haftaya denk geliyor dedim napmam lazım burda sordum iğne 850 dediler dedim doktorda hayır öyle bir şey yok dedi ben sana kağıt vericem bunla işlem yaptır dedi gittim 200 tl ödedim vuruldum iğne mi çok şükürSen söyleyince bende şüpheye düştüm araştırdım biraz ama benim doktorumun izlediği yol doğru sanırım Eki Görüntüle 2921845
Siz ucuza yaptırmışsınız ben 200 tl verdim neyse yine 500-600 den iyidirHanımlar bende az önce uyuşmazlık iğnemi oldum. Ben özelde yaptırdım, internette özelde yaptırmak pahalı olduğu söyleniyordu 500-600 tl civarı gibi, ama ben sadece eczanede iğne için 3,75 tl ödedim. Rapor çıkarttılar ondan mı uygun oldu acaba bilemedim.
Bu arada benim de intercoombs testim negatif çıktı. Doktor zaten negatif çıkarsa iğne yapıldığını söyledi. Pozitif çıkarsa farklı bir tedavi yapılıyormuş sanırım
Yani evet bende şaşırdım.Siz ucuza yaptırmışsınız ben 200 tl verdim neyse yine 500-600 den iyidir
Hayır canım gerekmiyor ben negatif eşim pozitifBu kan uyusmazligi ignesini esiyle kan uyusmazligi olanlara mi yapiyorlar ben a pozitif esiminki de a pozitif kan uyusmazligi soz konusu degil benim olmam gerekmiyor degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?