2021 Aralık Anneleri

Bende hafif kol ağrısı aslında ağrı da sayılmaz aşı olan yer agirlasmisti bir gün içinde geçti ikinci dozda hiç bişey hissetmedim☺şifa olsun inşallah
Az önce haberlerde gösterdi amerikada araştırma yapmışlar biontec ve moderna aşısı olan gebelerin bebekleri yüksek seviyede antikorlu dogmuslar inşallah bizlerde de öyle olur
O da doğru arkadaşlarım 2.cocuklarda doğumda çok korkuyorlardı
Ben mesela ilk doğumda başıma ne gelecek bilmiyordum zaten acil doğuma girdim bekleme gibi bi luksum de olmadişimdi herseyi biliyorum kesecek bicecek dikecek ve korkuyorum yaaaaa

Canım ben ilk hamileliğimde gebelik kurdeşeni olmuştum. Kabarmalar oluyordu tüm vücudumda. Karaciğer de olabilir tabii. Geciktirmeden doktoruna danis. Benimki pubb diye bir hastalıkti.

Çok şükür bizim oğlan da ayaklarıyla yüzünü kapatmış giremedik 27+4 um 28+4 çıktı 1200 gr 37 cm
Ya ben çocuğumjn yüzünü 2 aydır göremyrum elini yüzüne kapatmış mı parmağını emiyor mu gülüyor mu çok merk edyrum. Kafası kasıklarımda olunca doktor göremiyor sizinkidr kasıklarınjzda mı kafası

Bende hiç görmedim sırtı dönük yatıyor her gittiğimizde,bizimkinin başı yukarda ayaklar asagidaymis

Bende hiç görmedim sırtı dönük yatıyor her gittiğimizde,bizimkinin başı yukarda ayaklar asagidaymis
Sanrm benimki de arkaası dönük . Ay ayakları aşağıdaydı çok şükür yukarı çıktı aşağıdayken ben kalkmyrdum ayağa , sizin nasıl rahatmısınız

Hanımlar bende az önce uyuşmazlık iğnemi oldum. Ben özelde yaptırdım, internette özelde yaptırmak pahalı olduğu söyleniyordu 500-600 tl civarı gibi, ama ben sadece eczanede iğne için 3,75 tl ödedim. Rapor çıkarttılar ondan mı uygun oldu acaba bilemedim.

Bu arada benim de intercoombs testim negatif çıktı. Doktor zaten negatif çıkarsa iğne yapıldığını söyledi. Pozitif çıkarsa farklı bir tedavi yapılıyormuş sanırım

Ben oldum. Hiç yan etki olmadı bende. 1 gün sonra hafif bir kol ağrısı oldu oda tetenoz kadar bile değildi yani

Sanrm benimki de arkaası dönük . Ay ayakları aşağıdaydı çok şükür yukarı çıktı aşağıdayken ben kalkmyrdum ayağa , sizin nasıl rahatmısınız
Ayy bnm ki de detaylıya 3 kez gittim artık bi iki tane yarım yüzü var saolsun yarısını gösterdi. Hep sırtı dönük bu senenin kızları pek nazlı desenize zaten plesantam önde görüntüye engel oluyor bi de kız dönünce sıfır görüntü
Artık doğunca görcez yüzleri

Oy masallahbenimli kollar senin ayaklar
Sorma geçen sefer babamız gelmemişti güzel görmüştük bukez Baba vardı açmadı yüzünü dedim eşime sana küsmüş Aman sağlıkları yerinde olsun da benim kızım 40+2 de 2960 gr doğdu ama maşallah kolay kolay hasta olmaz kilo çok kafaya takılacak bisey değil olcumlerde tutmuyor benim kızıma 3500 gr üstü demişlerdi 3 kilo bile doğmadı

Hayır kafası göbek deliğinden de yukarıda sağ göğsümün altında ayakları kasikta mide sıkıntımı söyledim kafa baski yapıyor dedi gösterdi kafanın yerini zaten orası sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…