- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
İyi yapmışsınCok asagida degil bebek oyle baski yapcak gibi dedi normal dedi yani idrar enfeksiyon durumu olablr bir yaptir dedi ben de yaptircm pztsi sonra 10 gun sonra kontrol randevusu aldm sık sık gelcwm cok merk ediyrm dedim sen istedgn zmn gel dedi normalde ayda bir deriz ama nasil istersen dedi:)
50 mm sanirim 35 cm cnmSağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Boyu nasıldı
Bende pazartesi gittigimde soracagim. Ama normal denemekte pek istemiyorum belki denetirDogumu sordum normal pek sansim yok sanirim dedim yani evet risk almayiz dedi hem tek arter oldugu icin sezeryan ne zmn olur dedim 38 i gecince aliyoruz genelde dedi vaktinde saglikla gelsinler oyle olursa aralik ilk gunleri olur
Ben oldum 2 dozHanımlar Sinovac olan var mı? Benim doktorum Sinovac önerdi, onun da etkinliği az
Büyür annesi sen stres yapma bebiş etkilenmesin50 mm sanirim 35 cm cnm
İyi gözün Aydın bu gidişle Aralık başı olanlar kasım sonu doğuracakDogumu sordum normal pek sansim yok sanirim dedim yani evet risk almayiz dedi hem tek arter oldugu icin sezeryan ne zmn olur dedim 38 i gecince aliyoruz genelde dedi vaktinde saglikla gelsinler oyle olursa aralik ilk gunleri olur
Gozun aydın olsun canım50 mm sanirim 35 cm cnm
Ve boyu da çok güzel maşallah kg suda normal yani gününden birkaç gün ileri ve sonra çıkmasını takma kafaya .50 mm sanirim 35 cm cnm
Merhaba, 23 gün yoğun bakımda kaldı. Solunum cihazına bağlı kaldı bunun 8 günü kadar. Bana ciğer geliştirici iğne yapılmamıştı erken Doğum riski anlaşılmadığı için o nedenle sanırım. Tabi zor bi süreç oluyor. Süt sağıp bıraktım hastaneye bu süreçte her gün. İnşallah vaktinde Doğum yaparsınız kendinize dikkat edinMerhaba :) Benimde erken doğum riskim var. 33 haftalık doğduğunda ne kadar kuvöz de kalmıştı, nasıl geçti günleriniz
Ayy az kaldi valla onden senİyi gözün Aydın bu gidişle Aralık başı olanlar kasım sonu doğuracak
Aynen cnm ilk bebisimin lagidi var 27+6 1145 gr mis yakin yani o da ileri degildi 3800 dogdu ama gec dogduVe boyu da çok güzel maşallah kg suda normal yani gününden birkaç gün ileri ve sonra çıkmasını takma kafaya .
Sanırım başı çekerimAyy az kaldi valla onden sen
Olsun canım kafana takma Allah aşkınaAynen cnm ilk bebisimin lagidi var 27+6 1145 gr mis yakin yani o da ileri degildi 3800 dogdu ama gec dogdu
Sen söyleyince bende şüpheye düştüm araştırdım biraz ama benim doktorumun izlediği yol doğru sanırımAaaaa bak simdi kafam karisti.. doktor hata yapmis olabilir mi ki
Çok şükür bizim oğlan da ayaklarıyla yüzünü kapatmış giremedik 27+4 um 28+4 çıktı 1200 gr 37 cmBEbisim 1086 gr olmus 28+2 yim suaan 27+6olcumler yakin,)yuzunu gostermiyordu eli vardi olsun dedim ne cikarsa biraz gorundu bari ona da sukur
Oy masallahÇok şükür bizim oğlan da ayaklarıyla yüzünü kapatmış giremedik 27+4 um 28+4 çıktı 1200 gr 37 cm
Hep bir hafta önden mi gidiyordu cnm:)Çok şükür bizim oğlan da ayaklarıyla yüzünü kapatmış giremedik 27+4 um 28+4 çıktı 1200 gr 37 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?