2021 Aralık Anneleri

İyi yapmışsın

Dogumu sordum normal pek sansim yok sanirim dedim yani evet risk almayiz dedi hem tek arter oldugu icin sezeryan ne zmn olur dedim 38 i gecince aliyoruz genelde dedi vaktinde saglikla gelsinler oyle olursa aralik ilk gunleri olur

Dogumu sordum normal pek sansim yok sanirim dedim yani evet risk almayiz dedi hem tek arter oldugu icin sezeryan ne zmn olur dedim 38 i gecince aliyoruz genelde dedi vaktinde saglikla gelsinler oyle olursa aralik ilk gunleri olur
Bende pazartesi gittigimde soracagim. Ama normal denemekte pek istemiyorum belki denetir

İyi gözün Aydın bu gidişle Aralık başı olanlar kasım sonu doğuracak

Bugün çok fazla karnım sertleşiyor aynı zamanda sırtım ve belim de ağrıyor. Doktoruma sordum ağrı belden kasıklara vuruyorsa ve dinlenince geçmiyorsa hastaneye gitmekte fayda var dedi. Benim kasıklarıma vurmuyor ama bütün gün yattım geçmiyor sertleşmesi hastaneye gidin nöbetçi doktor baksın dedi

Merhaba :) Benimde erken doğum riskim var. 33 haftalık doğduğunda ne kadar kuvöz de kalmıştı, nasıl geçti günleriniz
Merhaba, 23 gün yoğun bakımda kaldı. Solunum cihazına bağlı kaldı bunun 8 günü kadar. Bana ciğer geliştirici iğne yapılmamıştı erken Doğum riski anlaşılmadığı için o nedenle sanırım. Tabi zor bi süreç oluyor. Süt sağıp bıraktım hastaneye bu süreçte her gün. İnşallah vaktinde Doğum yaparsınız kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…