2021 Aralık Anneleri

Ben cumartesi oldum, aksamina dogru her asidan sonra olan hafif kol agrisi basladi. Ertesi gun aksama kadar surdu ama kolunu cok kullanmadigin surece hissetmiyosun kaldirirsan falan agriyor yani. Bebisin hareketlerinde de hicbi degisiklik olmadi. Cok sukur rahat atlattik
Anamm sen baya yalniz yasiyosun cocugu ne ara yaptiniz

Yasaklar vardı ya o ara oldu sanırım oğluşum var evde onla edi bidi takılıyoruz

Hahah iyi ki yasaklar oldu valla esler birbirine doydubazen diyorum arada yine yapsalar keske
Doydu mu yoksa boğuldu mu
Mutfak tan çıkamıyordum yasak kalktı da dinlenmeye geçtim
Allahtan planlı gebelikti yoksa zor yapardım bn 10 yılda anca düşünüp karar verdim

Sadece geceleri kaşındığım için alerji olduğunu düşünmedim canım
Alerjik reaksiyonların geneli geceleri pik yapar zaten. Bende kronik bir kaşıntı var, düzenli aşı oluyorum yıllardır. Bir sonraki aşı zamanım yaklaştığında ilk olarak geceleri hissetmeye başlıyorum kaşıntıyı. Aşıyı olmaz bekletirsem, 1 ya da 2 hafta sonra gündüz de hissetrirmeye başlıyor kendini. Genelde beklemiyorum tabii o kadar, beklemenin faydasız olduğunu söylemişti çünkü doktorum.

Evet basladi benim kol agrim hareket ettirdikce de agriyor.. biraz da uyku hali bastırdı.. suanlik bebek hareketleri var sukur

BEbisim 1086 gr olmus 28+2 yim suaan 27+6olcumler yakin,)yuzunu gostermiyordu eli vardi olsun dedim ne cikarsa biraz gorundu bari ona da sukur
Maşallah kız kilo alırım diye yemiyon mu aman bu kızlar pek nazlı yaaa

Cok asagida degil bebek oyle baski yapcak gibi dedi normal dedi yani idrar enfeksiyon durumu olablr bir yaptir dedi ben de yaptircm pztsi sonra 10 gun sonra kontrol randevusu aldm sık sık gelcwm cok merk ediyrm dedim sen istedgn zmn gel dedi normalde ayda bir deriz ama nasil istersen dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…