- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Kayfe içemiyom Türk kahvesiÇikolatave kahve yukarıda emojinde var
Ben cumartesi oldum, aksamina dogru her asidan sonra olan hafif kol agrisi basladi. Ertesi gun aksama kadar surdu ama kolunu cok kullanmadigin surece hissetmiyosun kaldirirsan falan agriyor yani. Bebisin hareketlerinde de hicbi degisiklik olmadi. Cok sukur rahat atlattikKızlar 1 saat once biontech ilk dozu oldum..
Aranizda olan varmi hamileliginde.?
Beni neler bekliyor ne gibi tedbirli olayim ? Herkes de ayni sikayet olcak diye bisey yok ama neler yasadiniz yan etki en azindan aaa normalmis diyebileyim
Raporluyum suan da yalnizim evde oyuzden tedirginim acikcasi ..
Anamm sen baya yalniz yasiyosun cocugu ne ara yaptinizAynn şekerim şuan tek düşündüğüm boya badana var ne zmn olup bitçek eşya alınmadıeşim şehir dışında ne zaman döncek önümüzdeki ay yurt dışına çıkcak inşallah o yokken doğurmam
Bende severdimKayfe içemiyom Türk kahvesiçok severdim ama sanırım tiksindim içemiyom
Ay hadi insallah bebeler de uyursa:)Bnm ilk 2 gün yatıp kalkamıyordum o zordu
Uyu uyan bide anlayışsız Kişiler vardı
Bunda vurcam kafayı yatcam
Yasaklar vardı ya o ara oldu sanırımBen cumartesi oldum, aksamina dogru her asidan sonra olan hafif kol agrisi basladi. Ertesi gun aksama kadar surdu ama kolunu cok kullanmadigin surece hissetmiyosun kaldirirsan falan agriyor yani. Bebisin hareketlerinde de hicbi degisiklik olmadi. Cok sukur rahat atlattik
Anamm sen baya yalniz yasiyosun cocugu ne ara yaptiniz
Benim ilk tiksindigim sey kahveydi. Ama artik icebiliyorum. Gunde 1 taneKayfe içemiyom Türk kahvesiçok severdim ama sanırım tiksindim içemiyom
Hahah iyi ki yasaklar oldu valla esler birbirine doyduYasaklar vardı ya o ara oldu sanırımoğluşum var evde onla edi bidi takılıyoruz
Doydu muHahah iyi ki yasaklar oldu valla esler birbirine doydubazen diyorum arada yine yapsalar keske
Alerjik reaksiyonların geneli geceleri pik yapar zaten. Bende kronik bir kaşıntı var, düzenli aşı oluyorum yıllardır. Bir sonraki aşı zamanım yaklaştığında ilk olarak geceleri hissetmeye başlıyorum kaşıntıyı. Aşıyı olmaz bekletirsem, 1 ya da 2 hafta sonra gündüz de hissetrirmeye başlıyor kendini. Genelde beklemiyorum tabii o kadar, beklemenin faydasız olduğunu söylemişti çünkü doktorum.Sadece geceleri kaşındığım için alerji olduğunu düşünmedim canım
Bnm doktorum da bıontech onerdı bıontech oldumHanımlar Sinovac olan var mı? Benim doktorum Sinovac önerdi, onun da etkinliği az
Insallah cnmOyu olursunuz Insallah. Çok ağır gecirmezsin insallah canim.
Evet basladi benim kol agrim hareket ettirdikce de agriyor.. biraz da uyku hali bastırdı.. suanlik bebek hareketleri var sukurBen cumartesi oldum, aksamina dogru her asidan sonra olan hafif kol agrisi basladi. Ertesi gun aksama kadar surdu ama kolunu cok kullanmadigin surece hissetmiyosun kaldirirsan falan agriyor yani. Bebisin hareketlerinde de hicbi degisiklik olmadi. Cok sukur rahat atlattik
MaşallahBEbisim 1086 gr olmus 28+2 yim suaan 27+6olcumler yakin,)yuzunu gostermiyordu eli vardi olsun dedim ne cikarsa biraz gorundu bari ona da sukur
Ben yiyorum da bebek minyon olcak belli karin cevresi ve fl geri cikmis 27 lerde cikmisMaşallahkız kilo alırım diye yemiyon mu aman bu kızlar pek nazlı yaaa
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değilBen yiyorum da bebek minyon olcak belli karin cevresi ve fl geri cikmis 27 lerde cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?