- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ilk dogum daha iyi bilmeden ben cok arastrmamistm oyleO da doğru arkadaşlarım 2.cocuklarda doğumda çok korkuyorlardı
Kan genelde aç karnına iyidir idrar farketmezKızlar bişey sorucamkan ve idrar tahlili için illa sabah mi olması lazim buna istinaden bugün gideyim diyorum kontrole
İndireckt Coombs yapildi cnm banada negatif cikti.. evet doktorum 28.hafta die ozellikle vurguladi hep ..sali gunu de kontrolumuz vardi ve bu testi yaptirdi.. sonuc negatif cikinca dogumdan snra yapilcak dediler.Hamilelikte,
İndireckt Coombs diye bir test var o test negatif çıkarsa herhangi bir risk yok demek.
Doğum sonrası anne (-) bebek (+) ise annenin kanı antikor üretmesin, bu yüzden ikinci gebelikte sorun yaşanmasın diye uyuşmazlık iğnesi vuruluyor.
Şimdi herhangi bir ihtimale karşı 28. Haftada da iğne yapılmasını öneren doktorlar var.
Ahhh ben cok terleyen biriyim zaten yeterki sadece terliyimBen ıkı dozu da oldum bı sıkıntı yaşamadım çok şükür sadece 3-4 gün çok terledım
Onlar da 3. Rahat ederO da doğru arkadaşlarım 2.cocuklarda doğumda çok korkuyorlardı
Bende de hafif basladi kol agrisi suanlik bi sorun yok genelde 2.gun yan etki basliyor dediler bakalim bende beklemedeyim.. yeterki bebek iyi olsun.Canım bende çarşamba günü oldum. Hafif kol agrisi oldu şükür onun dışında bir şey olmadı. Birde uzandım ben bir iş yapmadm dinlendim. Kolumuda çok fazla hareket ettirmedim. Burada asi bozulduktan sonra bebek hareketlerini hissedemeyenler ya da az hissedenler olmuştu. Bende öyle bir durumda olmadı sukur. Kendi vucudunu dinle ağır gecirmezsin insallah
3 4 5Onlar da 3. Rahat eder
Unutmussun yasadiklarini sanrmGerçi bn bunda xxxxxxl rahatım neden bilmiyorum da
Hee kız unuttumUnutmussun yasadiklarini sanrm
Bilemem artıkOnlar da 3. Rahat eder
Oyu olursunuz Insallah. Çok ağır gecirmezsin insallah canim.Bende de hafif basladi kol agrisi suanlik bi sorun yok genelde 2.gun yan etki basliyor dediler bakalim bende beklemedeyim.. yeterki bebek iyi olsun.
Zor gunlerdi hatrliom bu kolay olur insallah hepimizin deHee kız unuttum
Fazla bişi hatırlamıyorum senin ağır mj geçmişti
Yok ya öyle kötü hikayelere bakmaBilemem artıkher türlü zor bence yaa
Anı yasamak lazimYok ya öyle kötü hikayelere bakma
Öyle anlatılan kadar değil emin ol
Bnm ilk 2 gün yatıp kalkamıyordum o zorduZor gunlerdi hatrliom bu kolay olur insallah hepimizin de
Aynn şekerim şuan tek düşündüğüm boya badana var ne zmn olup bitçek eşya alınmadıAnı yasamak lazimdimi
Bnm ilk 2 gün yatıp kalkamıyordum o zordu
Uyu uyan bide anlayışsız Kişiler vardı
Bunda vurcam kafayı yatcam
Beni bu hamilelik pozitif yaptı
ÇikolataBeni bu hamilelik pozitif yaptı
Ne yiyip içiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?