2021 Aralık Anneleri

Hamilelikte,
İndireckt Coombs diye bir test var o test negatif çıkarsa herhangi bir risk yok demek.
Doğum sonrası anne (-) bebek (+) ise annenin kanı antikor üretmesin, bu yüzden ikinci gebelikte sorun yaşanmasın diye uyuşmazlık iğnesi vuruluyor.
Şimdi herhangi bir ihtimale karşı 28. Haftada da iğne yapılmasını öneren doktorlar var.
İndireckt Coombs yapildi cnm banada negatif cikti.. evet doktorum 28.hafta die ozellikle vurguladi hep ..sali gunu de kontrolumuz vardi ve bu testi yaptirdi.. sonuc negatif cikinca dogumdan snra yapilcak dediler.

Canım bende çarşamba günü oldum. Hafif kol agrisi oldu şükür onun dışında bir şey olmadı. Birde uzandım ben bir iş yapmadm dinlendim. Kolumuda çok fazla hareket ettirmedim. Burada asi bozulduktan sonra bebek hareketlerini hissedemeyenler ya da az hissedenler olmuştu. Bende öyle bir durumda olmadı sukur. Kendi vucudunu dinle ağır gecirmezsin insallah
Bende de hafif basladi kol agrisi suanlik bi sorun yok genelde 2.gun yan etki basliyor dediler bakalim bende beklemedeyim.. yeterki bebek iyi olsun.

Anı yasamak lazim😍dimi
Aynn şekerim şuan tek düşündüğüm boya badana var ne zmn olup bitçek eşya alınmadı 😝😝😝😝 eşim şehir dışında ne zaman döncek önümüzdeki ay yurt dışına çıkcak inşallah o yokken doğurmam 🤣🤣🤣🤣

Back