2021 Aralık Anneleri

Ben 3 gündür doktordayım o korkuyla
Hastaneden kendime oda ayırsam ancak içim rahat eder en yakın yerdeyim diye
Herşeyi takıyoruz valla . Eskiler nasılmış . Bugün öğleden sonra tetanozu vurulucam 2.dozu ona da ayrı dua ediyorum , dişimi de çektirdim dün değil önceki gün . Stresten ölecem en sonunda

Yok valla
Keşle hiçbi şey bilmeseymişim
Bana fazla bilgi kmtü geliyor
Haklisin valla bundan 2 ay önce kontrolde bebeğin kordonunu kolları arasında gördüm doktoruma dedim dolanır mi ,doktorum sen evhamlisin diye ben demedim korkma bişey olmaz vs dedi. Günlerce kafama taktım keşke az cahil olsaymisim

Beni de bu gidişle telefondan engelleyecekler diye korkuyorum

Kızlar 1 saat once biontech ilk dozu oldum..
Aranizda olan varmi hamileliginde.?
Beni neler bekliyor ne gibi tedbirli olayim ? Herkes de ayni sikayet olcak diye bisey yok ama neler yasadiniz yan etki en azindan aaa normalmis diyebileyim
Raporluyum suan da yalnizim evde oyuzden tedirginim acikcasi ..

Allahım şu son 9 hafta da geçsin de başla bi şey istemiyorum şu an
Bende aynıyım inşallah güzelce geçirip atlaticaz bu haftalarida güzel düşünelim hep birlikte ki herşey yolunda gitsin . Ama bu ay bizim bu aralık grubunda hep böyle sorunlar var dikkat ettim de

Bende aynıyım inşallah güzelce geçirip atlaticaz bu haftalarida güzel düşünelim hep birlikte ki herşey yolunda gitsin . Ama bu ay bizim bu aralık grubunda hep böyle sorunlar var dikkat ettim de
9 hafta sonra doğum zamanı şimdi doğuruyorum sandığım için kendime gülmek istiyorum o işler hiç öyle olmuyormuş diye

Bikac kisinin okudum forumda negatif cikip yapilmayanlar var.. pozitif olsaydi yapilcakti doktorum ole soylemisti.. bir de dedigin gibi ilk gebelikte cok sorun olmuyormus kanama olmadigi surece.. ama 2.gebelikte kesinlikle yapiliyor diye biliyorum..
Hamilelikte,
İndireckt Coombs diye bir test var o test negatif çıkarsa herhangi bir risk yok demek.
Doğum sonrası anne (-) bebek (+) ise annenin kanı antikor üretmesin, bu yüzden ikinci gebelikte sorun yaşanmasın diye uyuşmazlık iğnesi vuruluyor.
Şimdi herhangi bir ihtimale karşı 28. Haftada da iğne yapılmasını öneren doktorlar var.

Ben ıkı dozu da oldum bı sıkıntı yaşamadım çok şükür sadece 3-4 gün çok terledım

Canım bende çarşamba günü oldum. Hafif kol agrisi oldu şükür onun dışında bir şey olmadı. Birde uzandım ben bir iş yapmadm dinlendim. Kolumuda çok fazla hareket ettirmedim. Burada asi bozulduktan sonra bebek hareketlerini hissedemeyenler ya da az hissedenler olmuştu. Bende öyle bir durumda olmadı sukur. Kendi vucudunu dinle ağır gecirmezsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…