Herşeyi takıyoruz valla . Eskiler nasılmış . Bugün öğleden sonra tetanozu vurulucam 2.dozuBen 3 gündür doktordayım o korkuyla
Hastaneden kendime oda ayırsam ancak içim rahat eder en yakın yerdeyim diye
Çok evhamliyizBen 3 gündür doktordayım o korkuyla
Hastaneden kendime oda ayırsam ancak içim rahat eder en yakın yerdeyim diye
Yok vallaÇok evhamliyizama böyle olmakta yarar var yine de
Haklisin vallaYok valla
Keşle hiçbi şey bilmeseymişim
Bana fazla bilgi kmtü geliyor
Beni de bu gidişle telefondan engelleyecekler diye korkuyorumHaklisin vallabundan 2 ay önce kontrolde bebeğin kordonunu kolları arasında gördüm doktoruma dedim dolanır mi ,doktorum sen evhamlisin diye ben demedim korkma bişey olmaz vs dedi. Günlerce kafama taktım keşke az cahil olsaymisim
bende adamı her aradığımda kendimi boşuna tanıtıyorum adam zaten beni evhamlı diye kaydetmiştir.Beni de bu gidişle telefondan engelleyecekler diye korkuyorum
Allahım şu son 9 hafta da geçsin de başla bi şey istemiyorum şu anbende adamı her aradığımda kendimi boşuna tanıtıyorum adam zaten beni evhamlı diye kaydetmiştir.
Bende aynıyım inşallah güzelce geçirip atlaticaz bu haftalaridaAllahım şu son 9 hafta da geçsin de başla bi şey istemiyorum şu an
9 hafta sonra doğum zamanı şimdi doğuruyorum sandığım için kendime gülmek istiyorum o işler hiç öyle olmuyormuş diyeBende aynıyım inşallah güzelce geçirip atlaticaz bu haftalaridagüzel düşünelim hep birlikte ki herşey yolunda gitsin . Ama bu ay bizim bu aralık grubunda hep böyle sorunlar var dikkat ettim de
Hamilelikte,Bikac kisinin okudum forumda negatif cikip yapilmayanlar var.. pozitif olsaydi yapilcakti doktorum ole soylemisti.. bir de dedigin gibi ilk gebelikte cok sorun olmuyormus kanama olmadigi surece.. ama 2.gebelikte kesinlikle yapiliyor diye biliyorum..
9 hafta sonra doğum zamanı şimdi doğuruyorum sandığım için kendime gülmek istiyorum o işler hiç öyle olmuyormuş diye
İkinci olanlar da bilince daha korkuyorsun diyorlarBirde ilk olunca daha da mı vesveseli takıntılı oluyoruz acaba
Valla son haftamdi krem verdi ama asla hafifletmedi. Safra kesemde taş çikti. Dogumdan sonra ameliyat oldum.Sonra ne oldu peki? Korkulacak bir şey mi? Tedavisi nasıl oldu
O da doğru arkadaşlarım 2.cocuklarda doğumda çok korkuyorlardıİkinci olanlar da bilince daha korkuyorsun diyorlar
Her türlü zorO da doğru arkadaşlarım 2.cocuklarda doğumda çok korkuyorlardı
Allah yardımcimız olsun inşallahHer türlü zor
Ben ıkı dozu da oldum bı sıkıntı yaşamadım çok şükür sadece 3-4 gün çok terledımKızlar 1 saat once biontech ilk dozu oldum..
Aranizda olan varmi hamileliginde.?
Beni neler bekliyor ne gibi tedbirli olayim ? Herkes de ayni sikayet olcak diye bisey yok ama neler yasadiniz yan etki en azindan aaa normalmis diyebileyim
Raporluyum suan da yalnizim evde oyuzden tedirginim acikcasi ..
Iyidir insallah cnm bakalim ne dicek drmuzİnşallah benim bebe 2 gündür kasikta bakalım ne dicek
Canım bende çarşamba günü oldum. Hafif kol agrisi oldu şükür onun dışında bir şey olmadı. Birde uzandım ben bir iş yapmadm dinlendim. Kolumuda çok fazla hareket ettirmedim. Burada asi bozulduktan sonra bebek hareketlerini hissedemeyenler ya da az hissedenler olmuştu. Bende öyle bir durumda olmadı sukur. Kendi vucudunu dinle ağır gecirmezsin insallahKızlar 1 saat once biontech ilk dozu oldum..
Aranizda olan varmi hamileliginde.?
Beni neler bekliyor ne gibi tedbirli olayim ? Herkes de ayni sikayet olcak diye bisey yok ama neler yasadiniz yan etki en azindan aaa normalmis diyebileyim
Raporluyum suan da yalnizim evde oyuzden tedirginim acikcasi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?