2021 Aralık Anneleri

Kızlar acaba benim bu dediğim şey rahimde kasilma filan mı çok garip hiç böyle olmamıştım resmen rahimde bı hafif kapanıp açılma gibi bişey hissediyorum

Canım sen idrarda protein kaçağına baktırdın mı birde tansiyonunu ölç günde 3 kere. Saydığın belirtiler biraz yüksek tansiyonu hatırlatıyor bana
Tansiyonum normal çıkıyor kuzum idrarda da problem yaşamadık yani testte çıkmadı anlamadım ki

Bikac kisinin okudum forumda negatif cikip yapilmayanlar var.. pozitif olsaydi yapilcakti doktorum ole soylemisti.. bir de dedigin gibi ilk gebelikte cok sorun olmuyormus kanama olmadigi surece.. ama 2.gebelikte kesinlikle yapiliyor diye biliyorum..

Benim negatif esimin pozitif.. ama herhangi bi kanamam olmadi hic.. eger test sonucu pozitif ciksaydi yapicakti doktor ole soylemisti..

Olmasın olmasın
Sus
İyi düşün
Benim yerime de düşün

Ben 3 gündür gerginim böyle iştr
Yarın Dr ma kontrole gidecektim ama.
Olmasın olmasın
Sus
İyi düşün
Benim yerime de düşün

Ben 3 gündür gerginim böyle iştr
Bende aynıyım en iyisi yarın gideyim doktoruma sabah kan idrar tahlilimi de veririm .

Merhaba kızlar kasıklarım ınanılmaz sancılanıyor ve surekli tuvalete sıkısık haldeyım tahlıl verdım de sağlık ocağına ulaşamıyorum ebeye bunlar enfeksıyon belırtılerı degılmı

önemli olan ikinizin sağlığı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…