Bence korkma sakin ol tabiki doktoruna sor ama en az 10 kisi yazdi burda bunu vajinaya kadar batmalar agrilar oluyor diyeKızlar acaba benim bu dediğim şey rahimde kasilma filan mı çok garip hiç böyle olmamıştım resmen rahimde bı hafif kapanıp açılma gibi bişey hissediyorum
Benim oğlan şişman pek doğmaz herhaldeSonunda sancın olmadığına inandın
Kapışak
Bnm kız senin oğlanı geçer
Aramıza hoşgeldinAcaba bu sancı filan da ben mi anlamıyorum ya sinir oldum resmen ve korkuyorum
Valla yakında bnm de olcak sizlere moral verim derkenBenim oğlan şişman pek doğmaz herhalde
Annesi 2900 doğdu
Öyle kilolu da gitmşyor zaten şimdilik
Aramıza hoşgeldin
Acaba bugün mü gitsem doktoruma , bugün tetanoz 2.yi vurulayim demiştim yarın da doktoruma gideyim diye. Saniyelik oluyorBence korkma sakin ol tabiki doktoruna sor ama en az 10 kisi yazdi burda bunu vajinaya kadar batmalar agrilar oluyor diye
Aramıza hoşgeldin
Sadece geceleri kaşındığım için alerji olduğunu düşünmedim canımAlerji filan mı acaba
Dr tel varsa bnce bi sor önemli olabilir
Tansiyonum normal çıkıyor kuzum idrarda da problem yaşamadık yani testte çıkmadı anlamadım kiCanım sen idrarda protein kaçağına baktırdın mı birde tansiyonunu ölç günde 3 kere. Saydığın belirtiler biraz yüksek tansiyonu hatırlatıyor bana
Bende gördüm canım sağlık ocağından baktırcam inşallahSanki burda birisi kaşınma karaciğer emzimlerinden kaynaklı oluyor demişti
Sonra ne oldu peki? Korkulacak bir şey mi? Tedavisi nasıl olduAcil bir sekilde git benim oglumda oldu.
Safra kana karisti benim
Baktıracağım canım inşallahKaraciger enzimlerine baktir
Olmasın olmasınValla yakında bnm de olcak sizlere moral verim derken
İyi bak büyüt işte
Ben 3 gündür gerginim böyle iştrHoşbulduk canim . Ama sinir oldum yeminle saniyelik oluyor ama ister istemez garip ve endiseleniyorum
Bikac kisinin okudum forumda negatif cikip yapilmayanlar var.. pozitif olsaydi yapilcakti doktorum ole soylemisti.. bir de dedigin gibi ilk gebelikte cok sorun olmuyormus kanama olmadigi surece.. ama 2.gebelikte kesinlikle yapiliyor diye biliyorum..Acikcasi hata mı inan birşey demek yanlış olur. Ama ben doktor değiştirdim mecburi sebeplerden diğer doktorum da olacaksın demişti. Ayrıca annemde de zamanında vardı ama ona ilk gebelik için yapmamışlardi genelde de öyle diyorlar ama malesef hataysa da yaptırdım artık
Evet sabah aç karnına istiyolarKızlar bişey sorucamkan ve idrar tahlili için illa sabah mi olması lazim buna istinaden bugün gideyim diyorum kontrole
Benim negatif esimin pozitif.. ama herhangi bi kanamam olmadi hic.. eger test sonucu pozitif ciksaydi yapicakti doktor ole soylemisti..Benimde bildigim 28.haftada kan uyusmazligi ignesi yapiliyor...esiniz yada siz biri negatif biri pozitifse igne kesin yapiliyor...bende 2 kere kanama oldu 2sindede hemen igneyi yaptilar o durumlar disinda normali 28.hafta bence siz baska bi doktora daha gidin
Yarın Dr ma kontrole gidecektim ama.Olmasın olmasın
Sus
İyi düşün
Benim yerime de düşün
Ben 3 gündür gerginim böyle iştr
Bende aynıyım en iyisi yarın gideyim doktoruma sabah kan idrar tahlilimi de veririm .Olmasın olmasın
Sus
İyi düşün
Benim yerime de düşün
Ben 3 gündür gerginim böyle iştr
önemli olan ikinizin sağlığı tabiTamam tamam
İyi düşünüyorum iyi olacak
Hepsi gaz sancısı
İyi ki dün gece panikle doktoru aramadım
Çalışmayı çok seviyorum gerçekten
O yüzden böyle yavaş veya savsaklayarak çalışamıyorum
Masa başı iş de olmadığı için ya oraya yürüyorum ya burada ayakta bi şeyler yapıyorum
Bana iyi geliyor ama bebeğe pek iyi gelmiyormuş
O yüzden boşa zorlamamaya karar verdim
Yoksa hep planım 37yr kadar çalışmaktı
Ben 3 gündür doktordayım o korkuylaYarın Dr ma kontrole gidecektim ama.
Bende aynıyım en iyisi yarın gideyim doktoruma sabah kan idrar tahlilimi de veririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?