2021 Aralık Anneleri

Kızlar acaba benim bu dediğim şey rahimde kasilma filan mı çok garip hiç böyle olmamıştım resmen rahimde bı hafif kapanıp açılma gibi bişey hissediyorum

Canım sen idrarda protein kaçağına baktırdın mı birde tansiyonunu ölç günde 3 kere. Saydığın belirtiler biraz yüksek tansiyonu hatırlatıyor bana
Tansiyonum normal çıkıyor kuzum idrarda da problem yaşamadık yani testte çıkmadı anlamadım ki

Acikcasi hata mı inan birşey demek yanlış olur. Ama ben doktor değiştirdim mecburi sebeplerden diğer doktorum da olacaksın demişti. Ayrıca annemde de zamanında vardı ama ona ilk gebelik için yapmamışlardi genelde de öyle diyorlar ama malesef hataysa da yaptırdım artık
Bikac kisinin okudum forumda negatif cikip yapilmayanlar var.. pozitif olsaydi yapilcakti doktorum ole soylemisti.. bir de dedigin gibi ilk gebelikte cok sorun olmuyormus kanama olmadigi surece.. ama 2.gebelikte kesinlikle yapiliyor diye biliyorum..

Benimde bildigim 28.haftada kan uyusmazligi ignesi yapiliyor...esiniz yada siz biri negatif biri pozitifse igne kesin yapiliyor...bende 2 kere kanama oldu 2sindede hemen igneyi yaptilar o durumlar disinda normali 28.hafta bence siz baska bi doktora daha gidin
Benim negatif esimin pozitif.. ama herhangi bi kanamam olmadi hic.. eger test sonucu pozitif ciksaydi yapicakti doktor ole soylemisti..

Olmasın olmasın
Sus
İyi düşün
Benim yerime de düşün 😂

Ben 3 gündür gerginim böyle iştr 😂
Yarın Dr ma kontrole gidecektim ama.
Olmasın olmasın
Sus
İyi düşün
Benim yerime de düşün 😂

Ben 3 gündür gerginim böyle iştr 😂
Bende aynıyım en iyisi yarın gideyim doktoruma sabah kan idrar tahlilimi de veririm .

Merhaba kızlar kasıklarım ınanılmaz sancılanıyor ve surekli tuvalete sıkısık haldeyım tahlıl verdım de sağlık ocağına ulaşamıyorum ebeye bunlar enfeksıyon belırtılerı degılmı

Tamam tamam
İyi düşünüyorum iyi olacak
Hepsi gaz sancısı 😬
İyi ki dün gece panikle doktoru aramadım 😂😂😜

Çalışmayı çok seviyorum gerçekten
O yüzden böyle yavaş veya savsaklayarak çalışamıyorum
Masa başı iş de olmadığı için ya oraya yürüyorum ya burada ayakta bi şeyler yapıyorum
Bana iyi geliyor ama bebeğe pek iyi gelmiyormuş
O yüzden boşa zorlamamaya karar verdim
Yoksa hep planım 37yr kadar çalışmaktı 😥
önemli olan ikinizin sağlığı tabi

Back