Olsun 2 günlüğüne de olsa öndeydikSenin imza değişmiş 1.300 olmuş kg
Ayy acaba bnm bebe nasıl ana hasta
Daha çoook var randevuya
Bizimde öyle kızımın kanı 0 i benden negatif babadan aldiBizde de bn pozitif baba negatif
Benimde 2.20 de randevumOglen 2 de cnm insallah
Bizim de 0 oğlum benden almış 0+ olduBizimde öyle kızımın kanı 0 i benden negatif babadan aldi
Usutuncede olurSence gaz sandığıö sancı mı yani?
1.186 bnm bi düz rakam olmadı hiç küsürlü hepOlsun 2 günlüğüne de olsa öndeydik
Senin en son kaç gr çıkmıltı ki
Karaciger enzimlerine baktirKızlar ben geceleri deli danalar gibi kaşınıyorum. Ama vücudumun her yeri bitlenmiş gibi sırayla kaşınıyor uyuyamıyorum acayip stres oluyorum. Doktoruma sormayı unuttum bu durumu.zaten şehir dışına çıkmam gerektiği için randevusuz gittim nstye bağlayıp her şeye baktı ama ben her şeyi sorup bunu unuttum
Evet oluyor ayaklarimi koltugun uzerine uzatip bi sure yatiyorum sonra rahatliyorArkadaşlar günaydın . Sizde de oluyor mu bilmiyorum bana bazen gün içinde bebek mesaneye doğru baskiladigi zaman vajinada yahut girişinde garip bir hafif sizlamami desem bişey hissediyorum ve bu son 1 haftadır hep var.
Ay inşallah öyledirUsutuncede olur
250 gr alsa 1500e yakın olacaktır işte herhalde1.186 bnm bi düz rakam olmadı hiç küsürlü hep10 gün oldu gideli
Bnm oğlan 4.070 gr doğmuştu
Canım sancı olsa mutlaka anlarsın sana şöyle tarif edeyim şiddetli işgal olursun karnın burulur adet sancısı olur ya ama adetin gelecekmiş gibi değil de sokulemiyormussun gibi ağrı o sancı işte aynı zamanda belinde ağrır ve tuvalet ihtiyacı hissedersinSence gaz sandığıö sancı mı yani?
Ben korkmaya başladım yarın kontrolüm var ama niye böyle oldu bilmiyorum . Siz sordunuz mu doktora acabaEvet oluyor ayaklarimi koltugun uzerine uzatip bi sure yatiyorum sonra rahatliyor
Bakalım alsın da büyüsün 14 ekimde randevum o zmna kadar ne alcakAy inşallah öyledir
Gerginim valla
250 gr alsa 1500e yakın olacaktır işte herhalde
Ay öyleyse benim öyle bi sancım yok yaCanım sancı olsa mutlaka anlarsın sana şöyle tarif edeyim şiddetli işgal olursun karnın burulur adet sancısı olur ya ama adetin gelecekmiş gibi değil de sokulemiyormussun gibi ağrı o sancı işte aynı zamanda belinde ağrır ve tuvalet ihtiyacı hissedersin
Benim de randevum o zamanaBakalım alsın da büyüsün 14 ekimde randevum o zmna kadar ne alcak
Sonunda sancın olmadığına inandınAy öyleyse benim öyle bi sancım yok ya
Gaz sancısi gibi sancım vae sadece
Ama o da hep vardı
Bu spn günlere özel değil
Sadece sanırım fazla bilmekten kasıklarım ağrıyor gibi geliyor
İnşallah o da paniktendir
Benim de randevum o zamana
Kapışalım
Ay inşallah öyledir
Gerginim valla
250 gr alsa 1500e yakın olacaktır işte herhalde
Acaba bu sancı filan da ben mi anlamıyorum ya sinir oldum resmen ve korkuyorumEvet oluyor ayaklarimi koltugun uzerine uzatip bi sure yatiyorum sonra rahatliyor
Hadi hayirli haberler yazariz insallahBenimde 2.20 de randevum
İnşallah benim bebe 2 gündür kasikta bakalım ne dicekHadi hayirli haberler yazariz insallah
Acil bir sekilde git benim oglumda oldu.Kızlar ben geceleri deli danalar gibi kaşınıyorum. Ama vücudumun her yeri bitlenmiş gibi sırayla kaşınıyor uyuyamıyorum acayip stres oluyorum. Doktoruma sormayı unuttum bu durumu.zaten şehir dışına çıkmam gerektiği için randevusuz gittim nstye bağlayıp her şeye baktı ama ben her şeyi sorup bunu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?