- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah canim pamuk seker gibi bebislerimiz olsunAmin amin. Hepimiz pürüzsüz doğumlar pürüzsüz lohusalıklar yaşayalım inşallah.
Benim de ultrasonda onde cikiyoMerve sen benimle aynisin degil mi 24 hafta 4 gunluk benimki
Bnde kasım sonu 25 kasım sonrasıIşte benim 3 ay kaldı7 8 9 ben kasım 20 gibi doğururum bence. Aha da buraya tatih attım.
Hiç almadım ama üç takım hediye geldi zıbında çok geldi almayı düşünmüyorum da çabuk büyüyor diyorlar canım alacaksan bence iki takımdan fazla alma 40ndan sonra olmuyormuş hediyede gelirkızlar kaçar tane yenidoğan takımı aldınız? :)
Zaten o kadar var aramızdaBnde kasım sonu 25 kasım sonrası
0 tane vallakızlar kaçar tane yenidoğan takımı aldınız? :)
Bende elim 2020 annesi sayılırım gecen sene 37öhaftamda kovid oldum ben skntı yasamadım cok agır da atlatmadım ama mutasyonlusu nasıldır bilmem gecmiş olsunBütün bir şekilde yutuyorum hap gibi. Ah inşallah ya inşallah çabucak atlatırız çok sağol
Yok yok yapar mıyım hiç midem bulanıyor pek yediğimden tat alamıyorum ama bol bol su da içiyorum c vitamini de alıyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum. İnşallah bizde görümcen gibi sıkıntısız bir şekilde atlatırız, çok sağol
Teşekkür ederim
Umarım öyle olurçok sağolun
Hangisinden oldunuz acaba? Ben de bu aralar olmak istiyorum. Bir şey hissettiniz mi? Şifa olsunBen aşı oldummm
Sinovac oldumHangisinden oldunuz acaba? Ben de bu aralar olmak istiyorum. Bir şey hissettiniz mi? Şifa olsun
Inşallah sorun yoktur..bize haber ver güzel haberlerle gel inş.Selam kızlar, benim dün geceden beri şiddet li ağrım var. Alt karın ve makat bölgesinde basınç artı ağrı. Karnım da taş gibi oldu. Gündüz doktora gittim bebekle ilgili sorun yok şükür ama sebebi bulunmadı. Fitil artı günde 3 e kadar ağrı kesici verdi. Bir kaç gün sonra kontrole gel dedi. Ama parol ağrımı hiç geçirmedi şu an dayamadığım için tekrar acile gideceğim. İnş kötü bişey çıkmaz cidden kötü ağrıyor. Dua edin bana iyi geceler
Selam kızlar, benim dün geceden beri şiddet li ağrım var. Alt karın ve makat bölgesinde basınç artı ağrı. Karnım da taş gibi oldu. Gündüz doktora gittim bebekle ilgili sorun yok şükür ama sebebi bulunmadı. Fitil artı günde 3 e kadar ağrı kesici verdi. Bir kaç gün sonra kontrole gel dedi. Ama parol ağrımı hiç geçirmedi şu an dayamadığım için tekrar acile gideceğim. İnş kötü bişey çıkmaz cidden kötü ağrıyor. Dua edin bana iyi geceler
Bende öyle düşünüyorum zaten zor zamanlar geçiriyoruz bari bi psikolojimiz düzelsin doğumdan bebekten önce eşimizle baş başa vakit geçirelim diyorum inşallah kazasız belasız hastalıksız bir şekilde döneriz hepimiz evlerimizeGittik biz kurbanda aşımda yoktu 4 gün kaldık hatta yarında yine gidiyoruz ama bu sefer aşılıyım git ne olacak değişiklik her zaman iyidir cnım
Hakkaten bacım ya evimi değil otel odalarını temizleyeceğimYalnız o kadar iş yaptıktan sonra o bi tatil değil bence
Çoooook teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun upuzun yazmışsınız içimi rahatlattınızGecen yaz da bu yaz da gittik. Tatildeki huzurun, rahatlaman bebegine daha cok fayda saglayacak eminim. Bu kadar stres ona da zarar cunkuben doktoruma tatile gidicem dedigimde yurtdisina mi diye bile sordu hicbir sakinca yok dikkat ettikten sonra. Bu arada ben de asisizim
Aldigimiz onlemler sunlardi;
Odamiza girdigimiz ilk saatler maskeleri cikarmadan camlari kapari acip odayi havalandirdik, kendi goturdugumuz nevresimleri gecirdik.
Odada dokunabilecegimiz heryeri a101de sprey formatinda satilan borel dezenfektan ile temizleyip sildik. (Kapi kollari, sac kurutma makinesi, sifon, klozetin diger aparatlari, isik anahtarlari, dolap kulplari vs) bunlar gozunuzu korkutmasin esimle birlikte 15 dakikamizi anca aldi.
Otellerde temizlik personeli malesef biz havuzda ya da denizdeyken temizlige giriyor ve maskelerini kontrol edemiyoruz diye odamiza kesinlikle temizlikci almadik. Barimizi, buzdolabimizi doldurmalari gerektiginde biz odadayken getirmelerini rica ettik ve odaya hickimsenin girmesine izin vermedik. Cunku hepsi asili diye maske olayinda biraz rahatlar.
Otelde cok fazla yabanci turist olabilir, onlarin ulkesinde maske zorunlugu olmadigi icin otel icinde maskesiz gezebiliyorlar. Odamizdan cikarken mutlaka maskelerimizi taktik, ta ki acikhavaya az insanin oldugu yere cikana kadar.
Havuzda denizde hicbir problem yok cunku oralardan bulasmiyor sadece yakin mesafe yuzerseniz hapsirir oksurur hu bir risk olusturabilir.
Yemek kisminda otelde ne piserse yedik, zaten acik bufe yok artik gorevliler istediginizi tabaginiza koyuyor gayet steril
Her firsatta sk sk elleri dezenfekte edip, asansor vs kullanimindan sonra ellerinizin temiz olduguna emin olun.
odaya ciktiginizda telefonlarinizi dezenfekte edin en cok onlar kirleniyor cunku.
Yazinca cok fazla sey gibi geliyor ama aslinda normal hayatimizda da boyle yasiyoruz, yasamak zorundayiz. Biz iki senedir bu sekilde yasayarak cok sukur hic virus almadik
kusadasina gideceginizi soylemissiniz eger araciniz varsa kesinlikle dilek yarimadasina gidin ordaki plajlar cok buyuk ve cok sosyal mesafeli cok rahat edersiniz aklinizda bulunsunIyi tatiller
Inşallah sorun yoktur..bize haber ver güzel haberlerle gel inş.
Bakıldı kadın doğumla ilgili yine bişey yok dendi ama neyden ağrı bilmiyorlar kızlar. Çok sağolun şimdi acilde serum takıldı ağrı kesici.COk gecmis olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallahh
Karadeniz cennettt yaaa, bence her yerini gezin tertemiz havayı oksijeni ciğerlerinize çekinDün aynı şeyi eşimle konuştuk iki yaz oldu korkudan tatile gidemedik sıkıldık evde şimdide hamilelik +5 yaşında kızım olduğu için oturuyoruz evde valla,kızım aslında büyüklere göre çok çok daha dikkatli maske mesafe konusunda, günübirlik gezmeler de kesmiyor artık değişiklik istiyor insanbirde biz karadenizdeyiz çevre illere gitsek de hep aynı değişik gelmiyor bize uzak mesafe de gözüm kesmiyor,senin yazdığın gibi hijyene dikkat ettikten sonra bişey olmaz inşallah
Bende hiç bir şey almadım önce erkek denildi sonra kız denildi bende bir şey almadım halaValla herkes neler döktürmüş şunu bunu aldım diye . Ben de hiç bisey almadım. İlk defa benim gibi almayan gördüm
Enfeksiyon felan mı var acaba kan idrar testi yapmışlardı bana da bakteri çıkmıştı canım. Allah şifa versinBakıldı kadın doğumla ilgili yine bişey yok dendi ama neyden ağrı bilmiyorlar kızlar. Çok sağolun şimdi acilde serum takıldı ağrı kesici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?