2021 Aralık Anneleri

kızlar kaçar tane yenidoğan takımı aldınız? :)
Hiç almadım ama üç takım hediye geldi zıbında çok geldi almayı düşünmüyorum da çabuk büyüyor diyorlar canım alacaksan bence iki takımdan fazla alma 40ndan sonra olmuyormuş hediyede gelir

Bende elim 2020 annesi sayılırım gecen sene 37öhaftamda kovid oldum ben skntı yasamadım cok agır da atlatmadım ama mutasyonlusu nasıldır bilmem gecmiş olsun

Selam kızlar, benim dün geceden beri şiddet li ağrım var. Alt karın ve makat bölgesinde basınç artı ağrı. Karnım da taş gibi oldu. Gündüz doktora gittim bebekle ilgili sorun yok şükür ama sebebi bulunmadı. Fitil artı günde 3 e kadar ağrı kesici verdi. Bir kaç gün sonra kontrole gel dedi. Ama parol ağrımı hiç geçirmedi şu an dayamadığım için tekrar acile gideceğim. İnş kötü bişey çıkmaz cidden kötü ağrıyor. Dua edin bana iyi geceler

Inşallah sorun yoktur..bize haber ver güzel haberlerle gel inş.

COk gecmis olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallahh

Gittik biz kurbanda aşımda yoktu 4 gün kaldık hatta yarında yine gidiyoruz ama bu sefer aşılıyım git ne olacak değişiklik her zaman iyidir cnım
Bende öyle düşünüyorum zaten zor zamanlar geçiriyoruz bari bi psikolojimiz düzelsin doğumdan bebekten önce eşimizle baş başa vakit geçirelim diyorum inşallah kazasız belasız hastalıksız bir şekilde döneriz hepimiz evlerimize

Çoooook teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun upuzun yazmışsınız içimi rahatlattınız Söylediklerinizin hepsini dikkate alacağım inşallah güzel bir tatil Geçiririz Tekrardan çok teşekkür ederim

Karadeniz cennettt yaaa, bence her yerini gezin tertemiz havayı oksijeni ciğerlerinize çekin gerçi ben şuan oraları hiç bilmediğim için farklı geliyor ama batı karadenizdeyseniz Amasra çok güzel ve sakindi, İnkum plajına bayılmıştık yıllar öncesinde , bence oralara gidip ufacık bir tatil yapabilirsiniz

Bakıldı kadın doğumla ilgili yine bişey yok dendi ama neyden ağrı bilmiyorlar kızlar. Çok sağolun şimdi acilde serum takıldı ağrı kesici.
Enfeksiyon felan mı var acaba kan idrar testi yapmışlardı bana da bakteri çıkmıştı canım. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…