2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Kızlar alakasız ama aranızda robot süpürge alıp memnun olan varsa markasını modelini benimle paylaşabilir mi rica etsem
Bende var memnunum elle süpürme gibi olmuyor ama idare eder ben sabırsız olunca büyük süpürgeyi açıyorum. Hamilelikte çok iş gördü. Silme çok kullanışlı değil hiç düşünme pil ömrüne bakabilirsin en önemlisi altındaki çekiş yeri fırçalı olanı tercih etmelisin halıları falan güzel temizliyor.
 
Arkadaslar gunaydin benim goguslerimde ve yuzumde koyu lekeler gorulmeye baslandi...hamilelik hormonuna bagliymis diyorlar...ne yapabiliriz ozellikle.yuz.icin
Benimde göğsümde ve göbek deliği çevresinde koyu lekeler var hormonlardan kaynaklı. Sağsalim bebişlerimiz gelsin de doğum sonrası koybalmaz ise bakacaz bir çare artık.
 
Bende nefes daralmaları çok sıklaştı, sizde de olan var mı yoksa alınan kiloya mı bağlı acaba
Çok mu kilo aldın ki? Ben zaten kiloluydum şu an 90 küsürlerdeyim. Haftalar ilerledikçe zorlanıyorum tabiki. Bazen aldığım nefesin yetmediğini hissediyorum benzer havalar da ısındı. Doktorumda baktı hem kilo var hem yaş ileri bi kardiyoloji görsün dedi. Perşembe günü gittim EKG falan çekildi ama şükür bi sorun çıkmadı. Çok zorlanıyorsan sen de bi kardiyolojiye git istersen için rahat eder ama hamileliğin tabiatı bu her şeyde zorlanmak. Yürümek, nefes almak, iş yapmak hep gittikçe daha da zor olacak.
 
kızlar bu sıcakta kan sulandırıcı ignelerinizi nerde saklıyorsunuz? normalde giyinme dolabının içine koyuyırdum ama havalar aşırı sıcak.
klimalı odanın dolap içlerine koydım ama bozulur mu acaba ? daha 2-3 haftadır kullanıyorum ben
 
ğ
Arkadaslar gunaydin benim goguslerimde ve yuzumde koyu lekeler gorulmeye baslandi...hamilelik hormonuna bagliymis diyorlar...ne yapabiliriz ozellikle.yuz.icin
güneş kremi kullanıyorum ben, la Roche almıştım ama doktora sormadım. Yıllar evvel roaccutan kullanırken önermişlerdi güzel koruyor diye aldım. Bol su içmeye çalışıyorum kantaron veya Hindistan cevizi yağı kullanıyorum (yüz hariç) şimdilik iyi gibi durum.
 
Gunes kremini yillardir ben avene kullanirim ve ilk defa yuzumde bu lekeler var yani gunesten kaynaklandigini snamiyorum cunku evdenn disari cikmiyorum....
 
Benim de ortaya çıktı neredeyse iki haftadır şimdiye kadar yoktu ben de lierac kullandım ama yeterli olmadı sanırım. Bu durum biraz da genetik sanırım
Evet annemde de son ayda oluşmuş sanırım benim de öyle olacak Lierac etkili olmadı diye bi kaç yerde okuyup yağ almıştım onu da üşengeçlikten kullanmadım.
Canım yag kullanmaya devam et at kılı fırça ile fırçala ve çekincen yoksa derma roller kullan. İlerlemesini önlersin en azindan ama her gün yap bence.
Sağol canım devam edeyim yağa ben. Derma roll hangisi acaba?
 
Canım derma roller iğneleri olan bi çeşit epilasyon gibi bişeu yüz vücut saç her yere kullanılabiliyor. Fikir vermesi açisindan görsel ekliyorum. Kendini yağlayıp catlakların üzerine epilasyon yapar gibi ileri geri hareket yapiyorsun. Mantık çatlağa zarar verip iyileşmesini sağlamak. Çatlak yağları da bu derma sayesinde iyice deriye nüfuz ediyor. Karın çatlakları için 2.50 mm ucu olanlar tercih ediliyo İlerlemesini önlersin en azindan ama hamileyim istemem böyle bi uygulama dersen at kılı ve her gün bolca yağlan.
 

Eklentiler

  • 9FD7432D-A38A-4E23-8A11-E9EA2948F076.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba dün gece uyumadan önce fitil koymuştum.bugun de sabahtan beri çamaşır islatacak kadar akıntı mi desem yoksa su mu desem birşeyler geliyor 4 defa kilot degistirdim.normal mi sizce ?.fitil kullanan arkadaşlar böyle oldu mu sizde?
 
Aynen öyle oluyor canım ilkinde resmen su gibi geliyor sonra azalıyor.
 
Kızlar alakasız ama aranızda robot süpürge alıp memnun olan varsa markasını modelini benimle paylaşabilir mi rica etsem
xoami almıştık, geçen yıldan beri de kullanıyorum bayağı memnunum. markasını düzgün yazmışımdır inşallah :)
mop özelliği de var hem siliyor hem süpürüyor. özellikle şu zamanlarda çok ağırlaştım. içine dezenfektanlı su koyuyorum, biri eve gelmişse vs. bir buçuk saatte bütün evin yerlerini dezenfekte ediyor.
Bazen dışarı çıkarken açıyorum, ben alışverişlerimi halledip döndüğümde her yer mis gibi kokuyor.
 
Merhaba simdi inceleme fırsatım oldu fiyati guzel.. sadece one arkaya dogru salliyor degil mi? Bende mamaro dusunuyordum 2. El ama o bile 3 temiz olanlari 2500-3000 arasi olmus.
Siz ne kadara almışsınız baby plusi..
 
Ana kucağo arayışındayım. Elektrikli mi yoksa normal ana kucağı mı almam gerekiyor bilmiyorum karar veremedim. Babyjörn ve 4moms öneriyor herkes ama onlardan da emin değişilim az paralar değiller
Kesinlikle otomatik almani oneririm.. ben oglumda elle sallanan almistim hic bir ise yaramadi.. cunku surekli onu sallamak gerekiyor.. bırakıp mutfaga bile gidemiyordum o sebepten isime hic yaramadi.. otomatik en iyisi ama dediğiniz gibi onlarda cok pahali..
Hem uygun hemde ise yarar bisey bakiyorum.. birde dogumdan once almak gerekiyor bebek sonra alisamayabiliyor
 
Merhaba hangi modelini aldiniz acaba.. birde fiyqt öğrenebilir miyim..
Oglumda bende elle sallanan almistim isimi gormedi.. suan otomatik alma niyetindeyim.. ama asiri pahali bir şey istemiyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…