Arkadaşlar merhaba.Zamaninda bir sekilde halledilemeyen meseleler gün gelip insanın ayağına dolaniyor.universiteden mezun olduktan tam 14 sene sonra kpss ye girme niyetindeyim.yani 2020 de 14 yıl olmuş olacak..tabii ki bu 14 yila 8 yıl bankacılık evlilik sağlık sorunları nurtopu gibi bir evlat:) sigdirdik hamdolsun..ama kurumsal çalışma hayatına alışmış biri olarak yeniden bir kurumda iş bulamadım.uzun lafın kısası önümü goremeyecegim şekilde issizim:)
Kpss konusunda tecrübeli arkadaşlar bir el ativerin de bana Ankara'da iyi bir dersane bulalım ben vazgeçmeden.zira eşim sol yanımda asasını eline almış ""Yapamazsın" bakışlarıylahoooo sınava gireceksin de 90 alacaksin da kadro olursa atanacaksin diyor...denemeden bilemem değil mi ya olursa? Temelim saglamdir.eksiklerimi biliyorum.bir tek oğlum ders çalışmam konusunda hizimi yavaşlatabilir.Sadece evden çıkmak için bile kursa yazilasim var
Kpss konusunda tecrübeli arkadaşlar bir el ativerin de bana Ankara'da iyi bir dersane bulalım ben vazgeçmeden.zira eşim sol yanımda asasını eline almış ""Yapamazsın" bakışlarıylahoooo sınava gireceksin de 90 alacaksin da kadro olursa atanacaksin diyor...denemeden bilemem değil mi ya olursa? Temelim saglamdir.eksiklerimi biliyorum.bir tek oğlum ders çalışmam konusunda hizimi yavaşlatabilir.Sadece evden çıkmak için bile kursa yazilasim var